mandag den 20. november 2017

Skadefryd: Endnu et socialistisk uhyre er væk

Skadefryd: Endnu et socialistisk uhyre er vækMonica Showalter  

Zimbabwe’s rædselsulde 93 årige diktator, Robert Mugabe, fik til mandag middag at pakke sine ting sammen eller forlade embedet som Ceaucescu måtte..
Hvis Mugabe nægtede, “Vil vi få folkemængderne tilbage og de vil gøre det der skal til,” fortalte Mutsvangwa journalister..
Reuters fortsatte::
[Emmerson] Mnangagwa, en tidligere sikkerhedschef kendt som “Krokodillen” forventes at stå i spidsen for en midlertidig post-Mugabe samlingsregeirng der vil have fokus på at genopbygge båndede med verden udenfor og stabilisere økonomien der er i frit fald.
Hvilken patetisk afslutning på en af verdens mest modbydelige slynger ved magten. Hyldet af venstrefløjen som en ny slags socialistisk befrier, det var han så langt fra, han var et uhyre, der ikke kun forfulgte de hvide farmere, men enhver borger i landet, sort eller hvid.


Mugabe pralede med, som Reuter bemærkede at han havde “en doktorgrad i vold.”


Han er berømt for at bringe hyperinflation til det engang så velstående post-Afrikanske stat og smadre ejendomsrettigheder i landet. Han har efterladt en rygende ruin.


Zimbabweanere af alle hudfarver flygtede fra landet, mange af dem under hegnet mod Sydafrika, hvis de ikke kunne komme til Europa, og nogle få til USA. Mugabe var en racistisk politiker, forfulgte og eksproprierede, eller stjal de hvides landmænds ejendom i den “sociale retfærdigheds” navn. Processen endte med at hans land er i grus.


Flot at han ikke som Castro, hans gode socialistiske kammesjuk, døde i sengen. Han forsvinder nu på Gadaffi vis, hvis han ikke makker ret.


Skadefryd er udmærket når den drejer sig om et uhyre der fjernes.


Zimbabweanerne danser i gaderne, endelig er Muabes socialistiske rædselsstyre forbi. Hele verden kan følge med på Twitter. Hvem kunne dog vide hvor hadet denne usling var? Trods alt danser de uhæmmet selvom den mand der skal tage over selv har en betændt fortid. Det beviser at Mugabe er så frygtelig at zimbabweaneren mener at enhver erstatning for ham er til det bedre.


De ligner de folkemængder der med stor glæde styrtede Rumæniens Nicolai Ceausescu.


Metro London har nogle fine Getty billeder der kan ses  here.
Thousands dancing on Zimbabwe streets to celebrate end of Mugabe era
Naturligvis ser venstrefløjen værst ud i denne fiasko. Ikke kun har den forkælet ham og overøst ham med æresbevisninger for at være en befrier der smadrede sit land, de har taget så grundigt fejl af den almindelige borger i landet - der hadede hans venstreorienterede støvlehæl.


I særlig grad har FN været skyldig i den henseende. Her er en venstresnoet der skriver for fire dage siden i the Guardian hvor der fremhæves at zimbabweanerne aldrig ville danse i gaderne hvis den socialistiske Mugabe skulle blive styrtet. Det gik ikke så godt med den forudsigelse..


Alle vi andre har det særdeles godt med mentalt at fejre den glæden borgerne i Zimbabwe føler ved at være blevet befriet for en af verdens mest ødelæggende diktatorer.

Endnu en socialistisk uhyre er borte..
http://www.americanthinker.com/blog/2017/11/sunday_schadenfreude_another_socialist_monster_is_gone.html#ixzz4yu3FDdYu

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails