onsdag den 25. april 2018

Europa igen besat uden at gøre modstand

Den nye besættelse af Europa

Hvordan havnede vi dog der sådan helt præcist?
The United States har kæmpet i Afghanistan og Irak (jo, vi har stadig tropper der) i plus 15 år. Disse tropper er pålagt flere ‘indsatsregler’ (såkaldte rules of engagement) end du kan ryste en pind ( i det mindste var det sådan under Obama, måske er det lettet en anelse).
Af en eller anden grund ser det ud til at de venstreorienterede i Hollywood holder af, eller lader som om, de holder af  “the Greatest Generation.” Men hvis du ser enten de fremragende miniserier Band of Brothers og The Pacific, vil du erfare, efter dagens standarder, som de venstreorienterede bedømmer al historie og historiske personer efter - se nedværdigelsen af Confederate monumenter i Syden, og de fortsatte forsøg på at nedværdige the Founding Fathers, hvoraf mange, trods alt, var slaveejere - så ville de fleste karakterer i de TV-serier i  dag blive retsforfulgt og dømt som krigsforbrydere ved en eller anden absurd “international domstol” muligvis i Haag.
I
Faktisk ville FDR og hans efterfølger Harry Truman, igen efter venstrefløjens normer i dag, blive stemplet som de største krigsforbrydere i historien, lige ved siden af Hitler - FDR for hans kampagne med “total krig” der omfattede bombninger  af mange tyske byer og brandbombningerne af de fleste japanske byer, herunder angrebet den 12-13 marts af Tokyo, der slog over 100000 mennesker ihjel, de fleste civile, og så naturligvis Truman der igangsatte Helvede på Jorden, ved ikke een gang, men hele to, at tillade at atombomber blev kastet over Japan.
Det ironiske opstår ved den kendsgerning at havde FDR og Truman udkæmpet 2. Verdenskrig på den måde de nuværende ledere er tvunget til at kæmpe moderne krige, så ville den såkaldte International Criminal Court ikke være blevet etableret i Haag, Nederlandene, for hollænderne ville stadig være under nazisternes besættelse og  ikke have chance for at sone for deres samarbejde med nazisterne da de sendte næsten hver eneste hollandsk jøde til koncentrationslejrene. Flere end 20000 hollændere sluttede sig til Waffen SS. Er der noget i vandet i det land?.
For at vise hvor meget situationen har ændret sig i de sidste 70 år, så er Europa, især Vesteuropa i dag under fjendtlig besættelse igen. Dog har landene ikke affyret et eneste skud til deres forsvar (OK tingene har ikke ændret sig så meget i Frankrig). Ikke kun har Europa kapituleret til deres nye erobrer, men mange lande har gjort det ulovligt endog at kritisere fjenden eller påpege hvem det er.
Og hvem kan mon denne nye fjende være? Militant Islam, muslimske terrorister kald dem hvad du vil - blot du ikke kalder dem det i Vesteuropa, fordi så vil du sandsynligvis blive anholdt.
De er direkte og frække i deres intentioner, de marcherer ned af de brede boulevarder i Europas hovedstæder under politibeskyttelse, bærende skilte og bannere der siger “Slå dem ihjel som krænker Islam” “Islam vil dominere verden,” og “Vær forberedt på det ægte Holocaust.”  
Og de mener det, helt bogstaveligt. Bevist ved de hyppige nedslagtninger af uskyldige mennesker rundt om i verden hver eneste dag.
Og til Jer apologeter og moralens fortalere og vogtere, disse handlinger er ikke tilfældig vold ved galninge eller på anden vis mentalt forstyrrede individer, dette er en godt organiseret verdensomspændende kampagne med ti millioner af følgere, hvoraf millioner ikke kun støtter oprettelsen af et verdensomspændende Kalifat og indførelse af Sharia lovgivning på os alle, men de er også villige til at dræbe og dø for at det skal ske.
Ganske interessant - samtidig med at jihadisternes marcher og opfordringer til halshugninger og død accepteres som udtryk for ytringsfrihed så bliver de mod demonstrerende der beder om strammere lovgivning altid benævnt nazister. 
Mit spørgsmål er: Hvad i al verden skete der mellem 2. Verdenskrig og så nu?  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails