søndag den 1. april 2018

Jo, der var sorte der kæmpede for Syden i Civil War

Jo, der var sorte der kæmpede for Syden under Civil War

Daniel Greenfield

Af og til bliver jeg bare så træt af at blive belært om “alternative kendsgerninger” af venstredrejede der absolut ingen respekt har for kendsgerninger.
Det oplevede jeg med artiklen om svineblod og kadavere i kampen mod muslimske terrorister på Filippinerne. (er her på synopsis) Trods overfloden af historiske beviser fra aviserne dengang herunder the New York Times og ved General Pershings egne memoirer, så insisterede medierne og deres fakt kontrollører at det aldrig var sket.
Derfor er jeg noget forbeholden over at skulle gå i færd med endnu en af disse mediemyter, men lad os dog komme i gang..
På et tidspunkt hvor der kæmpes om vi skal fjerne Confederate War statuer og mindemærker, vil et par statslovgivere i South Carolina opføre et. Og det er ikke bare endnu et hvilket som helst Civil War monument. Det skal være et monument der ærer de sorte Confederate tropper fra South Carolina. Problemet er, siger historikere, at der ikke var nogen sorte Confederate soldater i South Carolina.  
Med Filippiner beretningen benyttede medierne samme taktik. Man citerer en historiker der erkendte aldrig at have læst Pershings erindringer. Men ved at citere en ekspert (omend han er helt forkert på den) er en nyttig appel til at antyde ansvarlighed, troværdighed. Men Walter Edgar, der blev anset som den bedste historiker om alt i South Carolina sagde der ikke er noget bevis på at der var nogen sorte soldater der kæmpede under Confederate banneret.

“I alle de år jeg har forsket må jeg sige at jeg ikke har nogen dokumentation om sorte soldater fra South Carolina der kæmper for Confederacy,” fortalte Edgar The State avisen i Columbia, South Carolina. "Det er faktisk sådan at da secessionen (løsrivelsen) kom da afviste staten frie (sorte) der ønskede at melde sig frivilligt, fordi man ikke ønskede bevæbnede farvede personer.”
Jeg er ikke “den bedste historiker om alt vedrørende South Carolina,” selvom jeg netop har været der, men jeg kender udmærket til det sludder. Jeg mistænker Walter Edgar for at vide det er noget sludder. Dette er grundlæggende et spørgsmål om respekt for kendsgerninger.
 
Som indledning er det vigtig at holde fast i at der ikke er tvivl overhovedet om eksistensen af sorte soldater i the Confederacy. Om South Carolina kan der være en debat. Og den debat drejer sig om, hvordan man definerer ‘sorte mennesker.’ Der var Confederate soldater fra South Carolina man i dag ville anse som værende sorte, men den gang blev de det ikke fordi de var af blandet race.
Derfor kunne nogle medlemmer at the Brown Fellowship Society tjene som soldater. Andre kunne ikke.
Tag William Ellison, en tidligere slave, der blev en velhavende slaveejer. Han blev åbenbart afvist, men en slægtning John Wilson Buckner, kunne tjene i the 1st South Carolina Artillery. Mindeordene om ham beskriver ham specifik som en “farvet mand” og en “Democrat.”
Det ligner grangiveligt temmelig meget dokumentation.
Skete dette ofte? Nej. Skete det? Ja.
Da liberale er blevet venstreorienterede har de samtidig mistet al respekt for kendsgerninger og sandhed.
 
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails