fredag den 13. april 2018

Nu er det Gandhi der skal ned med nakken

Nu er det Gandhi der skal ned med nakken!

Det var en af de mest berømte og største kampe i boksningens historie. Samtidig gav den os en af de bedste talemåder nogensinde: “Down goes Frazier! Down goes Frazier” som en chokeret Howard Cosell kommenterede det han så.
Lidt ligesom talemåden “I did not have sexual relations with that woman,” blev det den mest berømte frase i nyere U.S. historie.
Vi har betragtet nogle ganske bizarre ting på det seneste. Det begyndte med Confederate officerer. Så gik man efter Christoffer Columbus. Så fortalte de os at George Washington og Thomas Jefferson var slaveejere. Alt sammen i en massiv krænkelseskampagne og angreb på historien. Man opdeler de deltagende i to grupper: Den hvide mand der altid er ond, og så de andre der er fattige ofre for al den “hvidhed,” “hvid overherredømme” og så meget andet. 
Derfor var det kun et spørgsmål om tid før man gik efter Mahatma Gandhi- Jovist, han var ikke hvid, men mon ikke han har krænket en eller anden. Billedresultat for gandhi
Over på Carleton University er de Sociale Retfærdigheds Krigere nu efter Gandhi 
.
Beskyldningerne er mangfoldige: Gandhi sov nøgen ved siden at unge kvinder for at afprøve sin seksuelle tilbageholdenhed: Han arbejdede for at forhindre at den ‘urørlige kaste’ skulle anerkendes som en politisk gruppe. Han omtalte regelmæssigt sorte afrikanere med øgenavnet ‘kaffir og krævede at inderne i Sydafrika ikke skulle sættes i samme klasse som de indfødte sorte.
Til det har jeg blot at sige: Vil der være nogen statuer tilbage?
Selvfølgelig er løsningen på dette og så meget andet at universiteterne forklarer disse Social Retfærdigheds Krigere at de skal holde mund, og så lige lave deres hjemmearbejde først.
Det er dog stærkt uheldigt at lederskab på disse skoler er en mangelvare - i alvorlig grad nu om stunder. Det ser ud til at det er de bindegale der leder institutionerne.
PS: You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails