lørdag den 12. januar 2019

De 8 største løgne i 2018

De 8 største løgne i 2018

1. “Trump har ikke levet op til embedets ansvar.” Dette luskede udfald fra Mitt Romney kom faktisk her i 2019, men jeg mistænker den for at være en uartig løgn skrevet i 2018. Ydermere kunne jeg ikke vente et helt år på at føje den til en liste for 2019. Romney sigter helt klart efter endnu et forsøg på at nå helt til tops. Udtalelsen vil ikke hjælpe ham det mindste. Den viser så tydeligt at her er der endnu en Republikansk stemme i Senatet som højreorienterede  amerikanere ikke kan regne med. Her er så min mening: Donald Trump har så langt overgået ethvert håb og enhver forventning jeg på nogen måde kunne have for hans virke. Og jeg tror jeg taler for flere amerikanere end de som stemte på Mitt Romney.

2.”Mure fungerer ikke.” Hvor mange gange har du ikke hørt denne foragtelige undvigende udtalelse ved fake news eller ved talsmænd fra the Democrats i de sidste 30 dage? Du har hørt, at de største løgne kan vildlede, hvis blot de gentages ofte nok, og højt nok. Det er hvad de gør. Selv en Democrat der bygger en mur eller et hegn rundt om sin ejendom for at sikre privatliv og ejendele ved aldeles udmærket, inderst inde, at mure fungerer. At påstå andet er dumt, krænker vor intelligens. Mure har vist sig meget effektive i Israel, hvor terroristangreb er faldet med næsten 90%. Mure har også været effektive i Egypten siden 2008, hvor the U.S. government’s Army Corp of Engineers hjalp Cairo med at bygge dem langs landets grænse til Gaza.

3. “Trump samarbejdede med russerne for at påvirke valget i 2016.” Denne misinformations kampagne repræsenterer en kæmpesucces i historien om fake news. En frisk meningsundersøgelse viste, at 42% af amerikanerne tror at russiske operatører faktisk blandede sig i stemmeafgivelsen i det valg.  Ikke kun er der intet bevis på at det skete, der er ingen troværdige påstande hos nogen om at det nogensinde har fundet sted. Det er intet andet end et svindelnummer igangsat af villige medier der har valgt side.

4. “President Trump er racist.” Disse afskyelige påstande kommer dagligt, hver time og hvert minut 24/7 på internettets sludrefora. Dog har ingen faktisk citeret en eneste racistisk udtalelse, antydning eller gestus fra Trump i hans lange liv i offentligheden. Der var helt sikkert ingen Democratic politikere der afviste donationer fra ham med baggrund i sådanne bedømmelser. Men i 2018, i den måske mest afsindige påstand fra Kirsten Powers, der på CNN insisterede, at enhver der stemte på Trump “er racist.” Hun sagde: “Jeg mener at noget af det første folk vil sige er at de støtter ham af andre grunde end hans racistiske sprogbrug...og de vil sige … “Jeg er ikke racist, jeg stemte blot på ham fordi jeg ikke kan lide Hillary Clinton.” Jeg vil blot sige - at det gør dig ikke til racist. Hvis du faktisk støtter en der er racist - da er du racist. Blot at komme med skrækkelige nedsættende påstande beviser intet.

5. “Klimaforandring er afgjort videnskab.” Snart vil det være umuligt for ellers fornuftige mennesker, der ikke er enig i at den økonomiske og politiske verdensorden skal laves om på grund af teorien om en snarlig menneskeskabt katastrofal klimaforandring, at få ørenlyd. Tag  “Meet the Press,” nyhedsværten Chuck Todd meddelte på showet den 30. december at man ikke vil tillade nogen afgivere - ingen debat om emnet fordi det var “afgjort videnskab.”: “Men ligeså vigtigt som det vi gør i denne time er hvad vi ikke gør,” forklarede Todd publikum. “Vi vil ikke diskutere eksistensen af klimaforandring. Jorden bliver varmere. Og det er menneskelig aktivitet der er hovedårsagen, punktum slut. Vi vil ikke give klimabenægterne tid. Videnskaben er afgjort, selvom der politisk ikke er enighed.” Vil omskolingslejre blive det næste? Vil jeg blive nægtet adgang til facebook? Hvad med præsidenten for the United States? Vil han ikke længere være velkommen som gæst på “Meet the Press”?

6. “Trump støtter udspyr had.” Jeg formoder der er nogen der gør det, selvom de er svære at finde i sammenligning med deres politiske modstandere der boykotter, generer, intimiderer, konfronterer og benytter voldelige angreb, nedværdigelse, forbandelser, de som anklager Trump støtter for at være hadefulde - hvilket er hadfyldt.

7. “Så at sige alt som the Washington Post skriver.” Hvis du tvivler så er her Bevis A: Læs denne artikel og fortæl mig hvis du tror du nogen sinde vil se denne håbløse Jeff Bezos skandale fortælle historien om Trump. Det kommer bare ikke til at ske.
8. “De kommer de ikke til at gøre....” Det er hvad CNN’s Jim Acosta argumenterede for at den Centralamerikanske karavane aldrig ville gøre - storme grænsen eller forsøge en “invasion.” Vi ved alle hvad der præcist skete da den ankom. Se dette for at værdsætte Acostas løgne. https://www.youtube.com/watch?v=oUCFxvjDJr4

Hvorfor har denne person stadig et job hvor han betales for at skændes med præsidenten for the United States - selv når han tager så grueligt fejl - hvilket sådan set er hele tiden?
Hvis jeg ikke har ramt helt præcist, så send mig dit bidrag for de største løgne i 2018.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails