torsdag den 24. januar 2019

Klima 'kendsgerninger' afvist af forskning

Klima ‘kendsgerninger’ afvist

Du ville aldrig få kendskab til det gennem mediernes dækning af klimaudfordringen, men i de seneste år er adskillige “kendsgerninger” om global opvarmning blevet tilbagevist eller radikalt ændret. 
Næste alle Democratic kandidater der stillede op ved midtvejsvalget forsøgte at få skubbet klimaforandring helt frem i debatterne. Den gik ikke, men tid efter anden gentog Democrats de samme halve sandheder og myter der er blevet brugt i årevis for at fremme en radikal agenda om global opvarmning.
The Global Warming Policy Forum, en tænketank i London støtter “åben og skeptisk” videnskab og forskning sammen med en afbalanceret holdning til spørgsmålet om klimaforandring. Denne form af barsk realisme er der virkelig brug for til at stå op imod det direkte hysteri fra klima alarmisterne. The GWPF opstillede en liste med 12 tilbageviste klimaskræmmebilleder fra 2018. Her følger nogle få:
PARIS (AFP) – Jordens overflade vil næsten helt sikkert ikke blive opvarmet 4 eller 5 grader Celsius i år 2100, ifølge en forskning udgivet 17. der hvis den er korrekt, tilbageviser forudsigelser fra FN om de værst mulige klimaforandringer.
En revideret beregning af, hvordan drivhusgasser får planetens temperatur til at stige reducerer omfanget af ellers forudsete resultater ved århundredets slutning, nævnte halvdelen af forskerne i en rapport udgivet i the journal Nature.
Dette er ellers den mest vedholdende myte der fremmes af klima forandrings hysterikerne - at medmindre vi gør noget nu med global opvarmning er vi alle døde i år 2100. Det er muligvis en forudsigelse der er 10 år gammel, men gradvist i årenes løb er selv IPCC’s forudsigelser blevet mindre dystre.
Du husker måske den ovennævnte rapport ved the BBC der beskrev, hvor slem sidste års okran sæson var i Atlanterhavet, og så kommentarer til sidst: “En varmere verden giver os flere kraftige orkaner og en større risiko for at en orkan kommer i den mest kraftige kategori - 5.” Jeg kom med en indsigelse, som de til at begynde med forsøgte at skjule. Efter min protest over deres svar blev de nu tvunget til at trække i land.
Faktisk nåede ingen større orkaner land i the U.S. mellem 2005 and 2017.  Og forudsigelsen om at storme vil blive voldsommere er fladet ud.
NASA glaciologen Jay Zwally siger hans nye forskning vil vise, endnu engang, at iskappen i det østlige Atlanterhav genererer mere is til at opveje tabene i vest. 
Spørgsmålet om vækst eller fald i polarisen - enten Nordpolen eller Sypolen - forsætter med at irritere videnskabsforskerne. Men klimahysterikerne har accepteret som en troslære at isen forsvinder. Og så er der lige de stakkels sultende isbjørne:
Fortællingen bag de udbredte billede af en isbjørn der sulter, angiveligt på grund af klimaforandring, er blevet betvivlet af fotografen fra the National Geographic der tog det.
Prøv, prøv igen drenge!
Problemet med “koral blegning” (havvandet bliver for varmt for koraller til at leve) er favoritten blandt hysterikerne. Men dette problem kan nu også droppes fra allarmisternes agenda:
Koral blegning har været en regelmæssig hændelse ved the Great Barrier Reef i de sidste 400 år. Der er beviser på gentagne massive hændelser der daterer sig helt tilbage til tiden før europæerne bosatte og i begyndelsen af den industrielle revolution.
Det som gennemsyrer alle disse myter er den kolde politiske kalkulation af mennesker, skræmte til døden, vil overlade politikerne og bureaukraterne enorm magt til at kontrollere vore liv ved at kontrollere energien. Det er blot et simpelt magtforsøg på verdensomspændende skala. Men så længe videnskabsforskere der er skeptiske ikke kastes i fængsel eller brændes på bålet for deres skepsis, vil denne magt blive lammet. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails