mandag den 7. januar 2019

EU Reich versus Storbritannien

EU Reich versus Storbritannien

Europa har en nærmest neurotisk tvangsforestilling om at gentage fortiden. Det er virkelig ikke godt, fordi ingen ønsker at gentage 5 (fem) krige mellem Øst-Vest der er brudt ud i Europa i de sidste to århundreder.

Men - EU har nu en langt bedre løsning, eller ide.
EU ønsker, at de europæiske nationer overgiver sig til den tysk-franske akse uden at et skud affyres. “Landene skal opgive deres suverænitet og slutte sig til en verdensregering,” bemærkede den tyske kansler Angela Merkel så generøst forleden. 
E.U. Times, af alle steder, bemærkede, at,“Nej dette er ikke noget Adolf Hitler sagde for mange år siden”
Alle i den del af verden ved hvem der styrer i EU: tyskerne bakkes op af franskmændene. Så når den charmerede Frau Merkel sagde det hun gjorde kunne de fleste af de som lyttede med blot udfylde resten af historien. Briterne lo dog ikke.
Billedresultat for eu the new empire
For lige at fastslå den historiske kontekst:
  1. Napoleon besejrede de tysktalende provinser cirka 1800, og igangsatte en 100 års krig med vendettater.
  2. Otto von Bismarck benyttede robo-militarisme til at invadere Paris i 1871.
  3. 1. Verdenskrig begyndte med en enorm tysk-fransk kødhakkemaskine, der endelig sluttede da the United States trådte ind i krigen.
  4. I 1920- 1930’erne førte Hitlers hævntørst til 13 år med industrialiserede massakrer på uskyldige mennesker, og endte med den katastrofale aggression fra Aksemagterne i 2. Verdenskrig, herunder japanernes overgreb og voldtægt af Nanking - og så alt det andet.
  5. Men, men .....Europas verdenskrige sluttede ikke i 1945. De flyttede blot østpå til Sovjetimperiet, der omfattede Østtyskland. Korea og Vietnam var proxy krige i striden mellem U.S. og Sovjet,.
Og nu har vi Reich Number Seks, kaldet “Den Europæiske Union.” Men den eneste “union” i EU er den ikke valgte herskende kaste, der styrer med jernhånd, mens de overflødige vælgere er dødtrætte og er ved at kaste op over hele sceneriet.

Dette er måske derfor Emmanuel Macron, den tyske vasal i Paris netop har opfordret til en EU hær - der kan bruges mod NATO, selvfølgelig. Disse små vælgere kan man da ikke tillade gør modstand mod 
Das Sechtse Reich (det 6. på 200 år!), derfor skal vi have en hær NU. Da U.K. og Frankrig har kernevåben så skal EU hæren jo ‘arve’ disse.
Den Europæiske Union kom frem og fik mere og mere magt gennem bureaukratisk middelmådighed, snigende autokrati og en udvidelsestrang uden grænser, beskatning uden repræsentation, merkantil protektionisme og 17000 alt regulerende direktiver uden folkets medvirken.
EU farcen bliver så fremført under sukkersøde slogans som “fredens projekt”, “kærlighed” og “penge til alle” - især de illegale “flygtninge” der garanteres at ville stemme socialistisk, for de kontrolleres af Tyrkiets Erdoğan og dennes tyske imamer.
Jean-Claude Juncker, den nuværende præsident for EU indrømmede at den muslimske hijra (erobring ved immigration) er et værktøj til at splitte og besejre indfødte europæere.  
Det er lige præcis det de forsøger sig med. En socialist er en socialist og den største fjende af the United States er stadig det autokratiske Europa. Jeg er sådan set ked af at sige det - det er ikke kun Kina, Rusland og den iranske jihad, Dette er igen en verden med imperial aggression, og hvis disse gamle spøgelses imperier slår sig sammen mod os ...så bare pas på. De kan bare ikke lade være.
I dag er Storbritannien målet for Europas forfængelige begær efter magt, men ligeså snart briterne går i færd med Brexit, vil Italien, Grækenland og Ungarn blive de næste. 
Lyder det som noget vi kender?
Billedresultat for eu the new empire
Eller som Victor Davis Hanson advarede om med Monsieur Macron:
Har den franske præsident  de samme drømme om en form for europæisk “imperium” som Cæsar, Napoleon, Hitler....Bruxelles led under?  Han forestiller sig muligheden for et nyt Rom under ledelse af den franske kulturelite, hvis klogskab,  stil og sofistikerede facon kunne erstatte ‘forurenende’ tanker og jordbundne borgere, og som ville kunne agere som græske filosoffer iført rober over for Europas romerske legioner: “Det drejer sig om at Europa skal blive en slags imperium, som Kina er. Og som the U.S. er.”
For to år siden stemte flere end 17 millioner briter for at forlade EU, men i de sidste to år har der været en imperialistisk EU kampagne for at standse et uafhængigt Storbritannien i nogensinde at rejse sig igen.
Det pinligste er at Storbritannien har tilladt at landets ‘swamp’ er blevet gennemsyret af og købt op at den fransk-tyske akse.
I den proces er U.K.’s vælgere blevet løjet for og bedraget alt for mange gange. Den påståede konservative premierminister Theresa May anses som værende landets værste bedrageriske kælling og det ser ud til at Labour vil gentage hendes bedrag lige så snart de får chancen,
Jeg ved godt du ikke bryder dig om at høre dette. Det gør jeg såmænd heller ikke. Velkommen til den virkelige verden.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails