onsdag den 9. januar 2019

Venezuela og Palæstina - som fod i hose

Palæstina og Venezuela - som fod i hose

Venezuela, hjemstedet for Bolivar Revolutionen, ven med Hizb’allah, og en til døden fjende af Israel, har her for nylig gjort mere ved modstanden af Israel, og de fleste medier i Vesten har ignoreret eller overset det.
 Billedresultat for venezuela and palestine
Med den største solidaritetserklæring har Venezuela ophævet kravet om visa for palæstinenserne til deres land. 
Venezuela har fjernet adgangs visa for palæstinensere, meddelte Palæstinas Udenrigsministerium onsdag,
“Myndighederne i Venezuela har meddelt en beslutning onsdag der fritager palæstinensiske pasholdere fra at have adgangsvisa,” sagde ministeriet. -- Middle East Monitor
¡Caramba!
Det var historisk set første sted. Venezuela bliver den første stat på planeten der med åbne arme byder palæstinensere velkommen.
Den heroiske revolutionære gestus fandt sted for 2,5 år siden siden, og europæerne har endnu til gode at benytte sig af de righoldige muligheder. Hvordan i alverden har europæerne dog overset dette?
 
Jeg gætter på at det skyldes at europæerne har været alt for oprørte over Zionist tyrannen Nethanyahu, der har indført love der skal monitorere europæiske NGOS.
EU kritiserede i går en ny lov i Israel der er rettet mod udenlandsk betalte NGO’er ved at man siger “det underminerer demokratiet og ytringsfriheden,” mens en førende israelsk menneskerettighedgruppe sagde man vil indgive en appel mod loven for Højesteret --- Middle East Monitor
¡Ay, Chihuahua!  
Det kunne se ud til at denne tyranniske besætter har skudt sig selv i foden med den lov. Denne NGO lov har måske dog en positiv vinkel, og kan vise sig som en mulighed for at rette et dødeligt slag mod al den apartheid misbrug der er i Israel.
Europa kan så tage de hundreder af millioner de har planlagt til trailerhomes - der alligevel snart bliver ødelagt - og solcelleanlæg i de berørte områder og i stedet købe flyblilletter fra Amman til Caracas -- og muligvis give los venezuelanos nuevos nogle midler så de kan finde fodfæste i Venezuela. 
Lige nu mangler Venezuela kontanter, og kunne godt bruge noget støtte  Los Palestinos ville være en gave fra Allah! ¡Ojala!
Jovist er prisen for flyverejsen lige for tiden meget høj. Cirka 4000 dollars per person; men jeg er sikker på europæerne kunne chartre nogle fly for at få omkostningen ned, og arrangere nogle ganske velsmagende Halal Lam Kebab der kan serveres under rejsen.
Palæstinenserne vil finde, at Venezuela er et sted der byder dem velkommen. Der er 15000 muslimer i Caracas allerede, og den har en moderne moske. Landet har allerede 100000 muslimer, dog hævder imamer endnu flere. Betyder det noget? De ankomne palæstinensere ville bringe antallet op på det ønskede niveau. 
¡Alabanza a Ala!
Ikke ganske en Islamisk Republik - endnu - men jeg er sikker på de vil kunne overtage magten i visse bydistrikter.
Dette er en Win-Win for alle! Para Los Palestinos, Venezuela, y La Revolución Boliviariano.
Mens de hjemmefødte venezuelanere frivilligt flytter til Colombia, er jeg sikker på el Presidente Comrade Maduro med stor glæde vil byde tusinder af palæstinensere velkommen for at han kan forstærke sin Bolivarianske vision mod imperialistos yanquis del norte, og deres kontrarevolutionære lakajer.
Vigtigere så kunne, al Filastineen, som snart bliver til Palestinos fortsætte deres intifada cum lucha liberación fra barrios og junglerne i Venezuela.
Europa! Hvis du ønsker at sende Israel et stærkt budskab om at Zionist apartheid ikke tolereres så er det den vej der skal gås! Og muligvis for langt færre midler end der bruger nu
¡Viva Venezuela!
¡Viva Palestina!
!Viva la Revolución!
Ser du,  jeg har altid sagt at Sydameerika er løsningen.
Mike Konrad is the pen name of an American who is neither Latin, nor Arab. He runs a website, http://latinarabia.com, where he discusses the subculture of Arabs in Latin America. He wishes his Spanish were better.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails