onsdag den 30. januar 2019

Socialismen kan helbrede ringorm og så at sige alt andet

Ocasio-Cortez: Socialismen kan helbrede for ringorm og alt andet

Ringorm er en lille svampeinfektion i hudens overflade der dog let kan kureres med håndkøbsmedicin. Min mands æsel, en krævende ung hoppe, og hvis hun ikke får æbler og kram hver dag, skryder hun højt nok til at vække den nærliggende kirkegård. Fra tid til anden får han så ringorm ved disse krammemøder med hende.
Billedresultat for ringorm
På MLK dag (Martin Luther King) interviewede den berygtede race impresario Ta-Nehisi Coates - Alexandra Ocasio-Cortez (også kendt som Occasional-Cortex).  De talte om forskellige udfordringer og det underliggende tema var forargelse over hvide og/eller rige mennesker. Vor Occasional-Cortex udstillede, igen, igen hendes gennemførte stupiditet ved at proklamere at ringorm var en byrde i Alabama og at medikamentet ikke er Tinactin, men socialismen. 
Occasional-Cortex's sludder er holdt op med at være underholdende. Den er blevet direkte farlig. For første gang i mit liv, er jeg i sandhed nervøs på mit lands vegne. Jeg kan se frygtelige ting vil ske, hvis ikke tingene bliver ændret.
Jeg fik en glimrende uddannelse. Men på det punkt er hver mening jeg har baseret, ikke på akademisk træning, men på hvad jeg har set med egne øjne, hørt, og følt i mit hjerte. Mine ører hører den helt store løgn. Den skryder hele dagen, som vort æsel. Komtessen skryder vi er alle hadfyldte, Hun hviner og hviner om ikke eksisterende racisme, og indbildt forfølgelse af "Biseksuelle-Lesbiske-Bøsser. " Vrøvlet om den “hvide mands privilegier” og “køns” undertrykkelse har erstattet ægte kundskab og fyldt sindene især hos de unge mennesker, med en lammende følelse af at være ofre og krænkelse. 
Den store løgn om at vi er racister er forspillet på ødelæggelsen af vor nation som en konstitutionel afgrænset republik. Baseret på den formodning at vi er et racistisk folk kan Nancy Pelosi (der sådan set udstiller tegn på tidlig demens) at det at forstærke grænsen mod narkotika og kriminelle personer er umoralsk.
Den store løgn om at vi er et folk fyldt med had, gør den nederdrægtige Robert Mueller i stand til systematisk at angribe og isolere vor præsident, at karakterisere 62 millioner amerikanere, der stemte på Donald Trump, som værende racister, og forsøger at ugyldiggøre deres stemmer. Mueller får lov til konstant at angribe Amerikas smukkeste magtfordeling, indbefattet i the Constitution, fordi vi jo ikke fortjener at vælge vor præsident.
En af mine venner der har et familiemedlem der arbejder på et fødevaremærke kontor sagde at den sidste runde med fødevaremærker og velfærdsudbetalinger løb ‘tør’ i sidste uge - indtil regeringen ‘genåbner.’ Det er ikke optimalt at folks madforsyning skal holde tre uger. Skattebetalernes generøsitet står bag de velfærdspakker der gør at store virksomheder om Walmart og mange andre kan betale de ansatte så ringe en løn.
Folk her i området har modtaget disse ydelser hele deres liv. De kender ikke til andet. Vil disse politiske komplot få sparket? Hvad ville du gøre hvis dine børn og børnebørns mad blev taget fra dem? Og hvad hvis du så troede det drejede sig om racisme? Ja, hvad ville du ikke gøre?  
En ‘svamp’ inficerer Amerika. Den vokser ikke på huden, men er kommet ind i hjertet. Den er forårsaget af de giftige forestillinger om at vi er et folk fyldt med had, der ikke fortjener vor velstand, at vi ikke har ret til at overleve som en nation. Socialismen vil kurere denne infektion. Prognosen er til gengæld ikke god. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails