lørdag den 20. juni 2020

Lov og Orden afro-amerikanere er på Trumps hold

Lov og Orden afro-amerikanere er på Trumps hold

Daniel Greenfield

Venstreorienterede har igangsat endnu en kampagne for at ødelægge præsident Trump, økonomien, forhåbningerne i de afrikansk-amerikanske samfund, hvor arbejdsløshedstallet er styrtdykket.
Hvis du stoler på medierne står afrikansk-amerikanerne op mod præsident Trump på grund af en politihændelse i Minneapolis, en Democrat by, og under ledelse af radikale venstreorienterede der har stemt for at skære ned på politiet, i Minnesota en Democrat stat, der ikke har stemt på en Republican siden Nixon, og godt over 1700 kilometer væk fra Washington D.C. Og hvis du stoler på medierne er økonomien dødsdømt, og hver stat der åbnede før optøjerne har i gaderne bunker af døde på grund af pandemien.
Den seneste Rasmussen meningsundersøgelse viser at præsident Trumps ‘godkendelsesrate’ blandt sandsynlige sorte vælgere er omkring 41%. Det er en  øgning fra 40% i efteråret 2018, hvor det var højest.
Hvordan er det muligt? Er sorte ikke rasende efter Trumps opfordring til Lov og Orden?

En Monmouth University meningsundersøgelse viser imidlertid at 72% af afrikansk-amerikanerne er tilfredse med deres lokale politi afdelinger. Trods det de ser på TV, så er 21% af afrikansk-amerikanerne meget tilfredse med deres lokale politi og andre 51% er tilfredse.

Kun 5% er meget utilfredse.


Hvorfor ‘brænder landet og hvorfor er så mange politikere og organisationer på samme line for at gøre sig lækre overfor de 5%? Spørg dem. Ved at gå ind for Lov og Orden stiller præsident Trump sig på linje med 60-75% af afrikansk-amerikanerne der er glade for deres lokale politi afdelinger i modsætning til de mindre end 1 ud af 5 der ikke er. 
Hvorfor afviger disse tal om hvad afrikansk-amerikanerne faktisk mener så dramatisk fra hvad medierne insisterer på at bilde os ind om hvad de mener retfærdiggør optøjerne og plyndringerne?
41% af afrikansk-amerikanerne fortalte at de har haft en erfaring, hvor en politibetjent havde hjulpet dem og deres familiemedlemmer der var kommet ud i en farefuld situation.

Det tal er væsentlig højere end hvad hvide, med 33% og Hispanic med 21% fortæller. 
Også sortes samfund har gavn af politiet og det mere end andre samfund. Mange af forretningerne der blev plyndret og hærget var ejet af afrikansk-amerikanere. Og de vil muligvis ikke være i stand til at komme igen, i forhold til det store nationale kæder som Target eller CVS. Kollapset i disse forretninger, hvor der ofte betales kontant eller ydes lokal kredit vil ødelægge disse boligkvarterer.
Samtidig med medierne har travlt med at hylde de radikale protester om at skære ned på politiet blev 167 skudt på en uge i Chicago. 14 mennesker blev skudt i forrige weekend i Baltimore, og en 12 årig skudt i St. Louis. Det er kun politiet der kan standse denne ulykkelige situation.
Skære ned på politiet er projektet hos et lille antal velstående unge radikale der aldrig har levet i en verden uden politi, og ikke har nogen anelse om, hvad der sker med dem uden betjentene er her.
Sorte der bor i fattigere områder ved præcist hvad der kan ske og sker hver uge. Det er derfor præsident Trump opfordrer til Lov og Orden, og hans tur til en belejret kirke kan meget vel have gjort hvide radikale rasende, især i medierne, med det opfattes helt anderledes af mange sorte. Historien om kriminalitetsbekæmpelse i Amerika har undergået sin egen radikale revisionisme der meget vel kunne døbes The 1960 Project som modpol til The 1619 Project.
Det var ikke hvide der opfandt det nuværende system med statspoliti og fængsler, men resultatet af krav hos sorte samfundsledere der ønskede der blev slået ned på narkotika og anden kriminalitet. 
I 1973, udtrykte 71% af afrikansk-amerikanerne i New York ønske om at narkohandlere skulle idømmes livstidsfængel uden mulighed for tidligere løsladelse. Det var tilbage dengang da the NAACP Citizens’ Mobilization Against Crime havde bedt om flere politibetjente i de sorte kvarterer og en minimumsstraf på 5 års fængsel for overfald, 10 år for narkohandel og 20 år for mordere.
“Det er ikke politibrutalitet der gør at folk ikke tør gå på gaden om natten, “ har Vincent Baker, chef for the Citizens’ Mobilization Against Crime, sagt.
Samtidig køber sorte borgere våben og opretter vagtkorps for at beskytte deres egne gader. Præster og sorte nationalister trådte til i vakuumet om at gå efter narkohandlere.
“Det tavse sorte flertal i Harlem ville byde en politi ordre om at være barsk velkommen,” har Baker været talsmand for. Alternativet, som han tidligere havde argumentet for, ville være selvtægt fra vagtkorps. “Vi har ikke brug for våbenglade, betalt eller ikke betalt i vort samfund. Vi ønsker at politiet ordner sagerne.”
Debatter om kriminalitet i 1960’erne havde hvide liberale der gik ind for lempeligere regler, modsat de sorte samfundsledere der var klar til selvtægtsdrab af narkohandlere.
At sætte betjente ind på hvert gadehjørne var ikke en racistisk konspiration, det var kravet fra lederne i kvartererne der ønskede at undgå de dårlige valg mellem narkobander og selvtægts borger grupper. 
Præsident Trump kender denne historie og har i sit liv oplevet den. Det er derfor han står for Lov og Orden, som ikke er racistisk. Når det kollapser er ofrene som oftest afrikansk-amerikanere.
"De største ofre for optøjerne er de fredselskende borgere i vore fattigste samfund og som deres præsident vil jeg kæmpe for at de kan føle sig sikre,” erklærede præsident Trump. “Jeg vil kæmpe for at beskytte jer. Jeg er jeres præsident der står for Lov og Orden."
Samtidig med medierne falskeligt hævdede at han truede med at lægge pres på det sorte samfund var Trump faktisk ved at minde de afrikansk-amerikanske vælgere om forskellen mellem ham og Biden.
Biden kunne være ganske godt tilfreds med at betragte at Amerika brænder så længe hans radikale allierede er tilfredse, men de sorte samfund og virksomheder der brænder er nok langt mindre begejstrede for den ide.
Medierne har hævdet at præsident Trumps påpegning af Lov og Orden på en eller anden vis er radikal. Det er det ikke.
Bekæmpelse af kriminalitet plejede ligesom støtte til militæret og ytringsfrihed at være et emne vi kunne være enige om før radikaliserede Democrats afveg fra det der havde været en grundlæggende pille i national politik.
Democrats forsøger at knytte Trumps opfordring til Lov og Orden med Nixon. Men det er faktisk Lyndon B. Johnson der erklærede krig mod kriminalitet og som gjorde håndhævelse af lov til et forbundsanliggende, og lod det lokale politi komme under Justitsministeriet, og gav dem militært udstyr, samtidig med man opstillede statistiske målestokke.
Donald J. Trump - It's called LAW and ORDER and SAFETY. | Facebook
"Vore parker er forladte. Vor butiksejere væbner sig mod angreb. Kriminalitet og vold i forstæderne øges hurtigere end i de indre bydele,” havde præsident Johnson svoret. “Indtil hver kvinde i dette land kan gå på gaderne i sin by, ikke være bange og uskadt, ja så må vi arbejde sammen med vort politi, for at klare det.”
Ligesom resten af the Great Society, fejlede Johnson’s War on Crime fordi den forudsatte at det at lade det lokale politi ledes af en national ekspertklasse ville gøre dem mere effektive. Den anden af the Great Society’s store fejltrin, at de sociale problemer kunne løses med sociale velfærdsydelser. I stedet for at besejre kriminalitet skabte the Great Society Velfærdsstaten, og gjorde det så permanent ved at reducere tidligere forhåbningsfulde sorte samfund til et morads af opløste hjem. 
Havde LBJ søgt helt bevidst at ødelægge de sorte samfund kunne han ikke have fundet på noget bedre.
Johnson’s War on Crime var et modtræk mod raceoptøjer, men magtede ikke at gøre noget ved at disse optøjer, der som de fleste i det forrige århundrede havde inspiration fra først Kommunister, og derpå forskellige venstreorienterede agitatorer, hvoraf Antifa er blot en ud af mange forklædninger.
At skære ned på politiet er et krav om at lade penge gå fra Lov og Orden til velfærdsstaten. Sort kapitalisme kan ikke operere uden Lov og Orden, mens sort socialisme drives ved elendigheden. 
Optøjerne er, i en vis forstand, en borgerkrig om det sorte samfunds sjæl. Hvis det lykkes for de som laver optøjerne vil de sortes samfund synke dybere ned i forfald, bandekriminalitet og afhængighed af velfærdsstaten.
De vil blive mere integreret til Democrats selvom de vil miste ethvert håb om en bedre fremtid.
Det er derfor Lov og Orden afrikansk-amerikanere står bag præsident Trump.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails