torsdag den 4. juni 2020

Sådan kan Kina straffes for at slippe Corona løs på verden

En måde at straffe Kina for at slippe deres virus løs på verden

Hele verden lider under den kinesiske coronavirus. Ingen objektiv observatør kan med åbent sind benægte at Kina er skyld i denne ulykke trods den storm af propaganda vi dagligt udsættes for af Kinas Kommunist Part om det modsatte. Det har medført adskillige forslag — herher, og her — om at Kina burde tvinges til at betale erstatninger for at have sluppet denne virus løs i verden.
Udover penge har Kina kritiker Gordon Chang noget andet i tanke.  Han ønsker, at de kinesiske ledere skal for en domstol lig Nürnbergdomstole på grund af landets forbrydelser mod menneskeheden. 
Sådanne tanker kommer aldrig til at blive gennemført, uanset hvor retmæssige de synes at være. Men det betyder ikke at Vesten er magtesløs for at få Kina til at betale. Den mest effektive måde for Vesten, især the U.S. er at afkoble Kina fra sine markeder, økonomier og samfund. Lyder det barsk? Måske, men det er nødvendigt. Kina har bevist på adskillige måder at man forgifter ethvert samfund man inficerer. Historien viser nemlig at kineserne klyver og snyder så vandet driver i enhver handelsaftale, de stjæler teknologi og produktionshemmeligheder og de korrumperer politikere i andre lande. Se på Amerika. The Democrat Party og medierne opfører sig som spydspidser for CCP. Penge er magt. 
Lige nu, skønt Kina har påført en pest på verden forsøger kineserne at profitere på det vat forsyne os med ringe lægemidler og medicin til lande der er desperate. Snart vil kineserne forsøge at opkøbe Vestens lande der er slået helt omkuld som resultat af Kinas coronavirus. Se på United Nations og erfar at verdens organisationen ikke er ‘sure’ på Kina. Helt utroligt at verdens organisationen netop har udnævnt kommunist Kina til et panel om FN’s Råd om menneskerettigheder.
 China joins UN Human Rights Council panel despite troubling record ...
Man skulle tro at trods den selvcentrerede opfordring fra Wall Street og de store internationale korporationer der har investeret i Kina, at Amerika vil indlede en ‘afkoblings’ proces når først virus er brændt ud, især hvis Donald Trump bliver genvalgt og har en Republican Congress bag sig.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails