fredag den 3. juli 2020

Bidens mentale nedtur er trist og ildevarlslende

Joe Biden's mentale nedtur er trist og uheldsvarslende

Hvordan vil  Joe Biden kunne klare at deltage i præsidentielle debatter?  Eller føre kampagne når han er ude af kælderen?  
Jeg hader næsten at påpege dette, fordi jeg har medfølelse med enhver der står med mentale udfordringen som følge af alder. Men Det Ovale Værelse er ikke ikke noget sted for nogen der har brug for medfølelse for sit mentale forfald (eller andet jobrelateret handicap). Lad Biden blive ved med at fodre gæssene på plænen foran hans overdådige palæ i Delaware, og min sympati vil flyde over, og måske vil jeg endda dele med ham mine egne udfordringer med det at blive ældre.
Men Joe, hold helt op med at stræbe efter et job hvor du mangler kapaciteten. Bliv gammel med ære! Som den næstmest berømte sætning i Dirty Harry filmene påpeger, “en mand skal kende sine begrænsninger.”  
To korte videoklip illustrerer vanskeligheden Joe har med at tale sammenhængende. Her, trods det han gentagne gange ser ned på sine notater gentager han den samme pointe tre gange i løbet af 45 sekunder, som om hans hjerne ikke kan rumme flere tanker end det der nævnes på talepapiret.
Næste klip er endnu værre. Han væver sig ud det det komplet usammenhængende, en gang ordsalat.
En svækket gammel mand i Det Hvide Hus ville være instrumentet for uansvarlige kræfter der vil kunne presse ham, hans hustru og hans kriminelle afkom - indtil det punkt, hvor hvem som helst der er vicepræsident lader 25. Amendment træde i kraft, eller naturen tager sin del hos en ældre herre der skal kunne klare det ubegribelige ansvar der følger med at være præsident. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails