mandag den 16. november 2020

Bidens store spring fremad på et splitsekund - hvordan?

 

Bidens store spring fremad på et splitsekund - hvordan? 

Dan Rabil

Jeg bor i Schweiz og arbejdede ved min computer morgenen efter U.S. præsidentvalget og blev dybt forundret over at se Fox valgkortet pludselig gøre noget helt naturstridigt. På et splitsekund - mellem kl. 3.A.M og 4 A.M Central Time ændredes ikonet for Wisconsin fra det røde lys - til Trump - til det lyseblå - til Biden. I samme øjeblik ændredes sandsynligshedbarometret der havde været været præcis i 2016 sig fra 77% sandsynlighed for Trump til over 80% sandsynlighed for Biden.

Måske det skyldes at de fleste amerikaner ikke ser så meget live tv som jeg gør, men jeg har lige siden undret mig over dette yderst besynderlige øjeblik  — Biden's Great Leap Forward — og at man ikke har omtalt det vidt og bredt.

Derfor besluttede jeg at finde, dette sent på natten/morgenen øjeblik af i sidste sekund Biden's Blue Miracle i databasen for valgresultaterne. Databasen blev sendt fra udgiveren til  the New York Times, og her er linket for  the Wisconsin data:

 https://static01.nyt.com/elections-assets/2020/data/api/2020-11-03/race-page/wisconsin/president.json.

På følgende screen shot kan ses det øjeblik jeg så i real time kl. 3:42:20 ("Z" eller Zulu Time er seks timer foran Wisconsin time), da føringen ændredes fra 3,6% til Trump og til 0,3% til Biden:

Her er effekten af den data dump før og efter:

Bemærk at i løbet af de første 40 minutter efter stemmetallene for Wisconsin begyndte at blive offentliggjort kl. 8 P.M., havde Trump fået en føring der i bund og grund holdt ved ganske stabilt med cirka 51% og falde til 47% i løbet af de næste syv timer da det samlede antal optalte stemmer nåede næsten 3 millioner.

Læg også mærke til at de to kandidater lå ret så tæt hele natten igennem da optællingen gik fra cirka 500,000 til 3 millioner. Trump fik rigtig  mange personlige stemmer, for blot at kunne se dem ‘fordufte’ stille og roligt ved at der kom stemmer til Biden ind i enormt antal - det er det som Democrats gerne vil have os til at tro. Det så således snarere ud til at Bidens vælgere myldrede til stemmestederne og der dukkede masser af stemmebokse op med brevstemmer som aldrig set før, modsat den herskende holdning at vælgerne trak sig af frygt for COVID og alle stemte per brev/mail.

Alt var roligt indtil tilfældige opdateringer af stemmerne kom på bordet: 2,200 stemmeurner kl. 2:20 A.M.; 5,900 stemmer 3:08 A.M.  
Så pludselig, 170,000 stemmer  — 5% af statens samlede antal — kom dumpende i en dynge (der var 340 data time rækker afleveret som var 17 gange større end gennemsnittet) Trump havde været foran med 108,000 stemmer 3:42 A.M., for så at være bagud med  9,000 stemmer på et øjeblik. (Med 99% af stemmerne optalte, og staten var gået til Biden den kælderopholdende kandidat med en føring på 20.000 stemmer).

Opsummeret: Med et optællingsresultat der nærmer sig 3 millioner ud af samlet mindre end 3,3 millioner så fik den værste præsidentkandidat i historien, en der knap kunne få slæbt sin trætte krop over statsgrænsen til Delaware ved et “rally” for 60 deltagere kl. 3:42 A.M. på valgnatten indkasseret netto 118.215 stemmer ved et enkelt enormt dataslump og dermed føre. Og den føring har så været ganske stabil til optællingen sluttede for 8 dage siden.

Det statistiske udtryk for dette er Svindel -  Bullfeathers.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/bidens_great_leap_forward_a_split_second_in_wisconsin.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails