mandag den 30. november 2020

Hvordan Kina støtter og organiserer uro og optøjer

 

Hvordan Kina støtter og organiserer optøjer og uro i Amerika

Ghenghis Gary

Der er stadig større erkendelse af omfanget af Kinas forsøg på at underminere Amerika og etablere sig som den mest dominerende økonomiske og politiske magt i verden. Kinas Belt and Road Initiative (BRI), indledtes globalt i 2013, og har spredt til alle kontinenter, og 138 lande er indtil nu omfattet.

Omfanget af BRI er enormt, og selvom der mangler gennemskuelighed er en almindelig vurdering at 38 lande i Sub-Sahara Afrika er inkorporeret, 25 lande i Østasien og Stillehavet, 17 lande i Mellemøste og Nordafrika, 18 Latinamerikanske og østater i Caribien, 6 sydøstasisatiske lande og endog 38 europæiske og centralasisatiske lande herunder 18 EU medlemmer. Kinas målsætning er at investere (købe) sig vej ind i disse nationer, ved først at gøre sin økonomiske indflydelse gældende, derpå udøve sin politiske styrke, og endelig at lade sin kultur i BRI nationerne flyde ind via “blød-socialisme.” 

Ikke alene udøver Kina økonomisk og politisk overherredømmeindstilling i disse nationer med Xi Jinping's BRI, under dække af ord som ‘fred og sikkerhed’ establerer også strategiske militære infrastrukturer i form af flådehavne, landebaserede baser for hæren og militære lufthavnsfaciliteter i BRI landene.

Selvom the United States ikke er omfattet af BRI, så bliver det stadig mere klokkeklart gennem daglige afsløringer at Kinas sub-rosa investeringer, indblanding i demonstrationer, og planlagt overtagelse af Amerikas institutioner og virksomhedsgrene, herunder også akademier, underholdningsbrancen, finansverden, landbrug og mange andre brancher er godt på vej.

Det som ikke er særligt godt forstået og stadig forbliver i dunkelhed er Kinas rolle i finansieringen, organiseringen og støtte til anti-amerikanske grupper der er ansvarlige for optøjerne, plyndringerne, volden og ødelæggelsen der er foregået i de seneste måneder. Det som er klokkeklart er imidlertid at Kina spillede en central rolle i den finansielle støtte, den strukturelle assistance, i de ideologiske manifester og de propagandaværktøjer benyttet i medierne og på de sociale medier af de Amerika hadende radikale der vil ødelægge denne nation og folkets levevis.

Trevor Loudon, en konservative efterforskende journalist henviste til Kinas rolle i protesterne og optøjerne i løbet af sommeren i en artikel i Epoch Times "Cities Burn, but None Dare Call It Communist Insurrection."  Loudon blotlagde planen hos de U.S. baserede grupper og individer som bliver hjulpet af kommunist Kina.

Nedenstående kort er mit forsøg på at tydeliggøre Hr. Londons blueprint og forbinde trådene grafisk for at udstille og hjælpe med til at vise bredden og dybden af Kinas komplekse ‘uro’ kampagne for at destabilisere og ødelægge selve vort samfunds grundlag og som det udstilles så klart i Amerikas gader.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/10/how_china_funds_and_organizes_riots_and_civil_unrest_in_america_.html#ixzz6aoISMluz

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails