onsdag den 18. november 2020

Flere detaljer om valgfusk kommer snart

 

Sidney Powell giver detaljer om valgsvindel

Andrea Widburg

For nogle dage siden sagde Sidney Powell at Trump teamet ville frigive Kraken (en mytisk gigantisk blæksprutte der opsluger sejlskibe) mod valgresultaterne der hævder Biden vandt.

Søndag gik Powell i detaljer med, hvordan Kraken ser ud - og hun står som garant for at det eksisterer. Baseret på de detaljer hun lod os få indblik i, så tager Biden jollen (for helt sikkert er det ikke et statsskib) vand ind og vil ikke kunne holde sig flydende. Det vil møde 
Davy Jones's locker

.Kraken - Wikipedia, den frie encyklopædiDAVY JONES' LOCKER - a spooky pirate story - Saviour Pirotta

Powell, der har arbejdet på at redde General Flynn fra det morads hans første advokater, der indgik kompromis, førte ham ud i, er nu med i præsident Trumps post-valg team. Fredag dukkende hun op på the Lou Dobbs show og sagde kontant, “Jeg vil slippe Kraken løs.”

Problemet er at de som støtter Trump har hørt så mange løfter om udstillingen af valgfusk. Og jo, der har været masser af eksempler på fusk, i myriader af områder, mennesker vidner om pludselige skift i stemmeafgivning, at observatører er blevet nægtet adgang, at afdøde har stemt etc. Men der har hele tiden været en bekymring for at disse eksempler, handlinger, omend sande, ikke vil overbevise en dommer (eller ni dommere) om at valgresultatet skal laves om.

Forlydender dukkede op om at statistikker ville kunne bevise at det gigantiske spring i Biden stemmer efter valgstederne var lukket var en statistisk umulighed.

Skribenter for American Thinker har skrevet om nogle af disse problemer så det undlader jeg. Hvis du er nysgerrig kan du finde eksempler herherherher, og her, alle skrevet i let forståeligt engelsk fremfor programmør engelsk eller statitisikerengelsk. Ikke desto mindre stod det ikke helt klart om Trump teamet forstod omfanget af hvad der var foregået.

Søndag morgen var Sidney Powell så med i Maria Bartiromo's show og afslørede at Trump teamet forstår lige nøjagtigt hvad der foregik. De statistiske analyser er korrekte til mindste punkt, og Powell hævder at hun besidder detaljeret bevis om de mennesker der begik valgsvindlen og hvordan de gjorde det. Ifølge hende, er beviset klar til at blive vist før certifikations datoen, og det kan føre til et helt nyt valg - et uden snyd.

Synderne er Dominion Voting Systems, et selskab der laver software til valg, og Smartmatic, der fremstiller valg maskinerne som softwaren benytter. Ingen af virksomhederne er amerikanske, således er vore valg først over Europa, ikke Amerika.

Du har allerede hørt en del om problemer med Dominion.  Det er så upålideligt, at Texas nægtede at godkendet det, og der kan være bevis for at en af Dominion's vice præsidenter er en Trump-hader og en Antifa-støtter.

Samtidig hos Smartmatic, som tre venezuelanske ingeniører skabte er der en hoben af tvivlsomme sammenhænge og dermed spørgsmål. For det første er virksomheden i utrolig grad tavse om deres udenlandske ejere  og kan stadig have tætte bånd til Venezuela (det ville så være Maduros Venezuela). I 2014, blev Smartmatic en underafdeling af SGO Corp. Ltd., et holding selskab med base i London og med Lord Mark Malloch-Brown som bestyrelsesformand. Brown der steg op gennem the British Labor Party's rækker har tætte bånd til George Soros.

Der er også en del spørgsmål om Peter Neffengerbestyrelsesformand for Smartmatic.  Han er pensioneret admiral, der arbejdede som chef for TSA under Obama.  Siden valget har, Neffenger sluttet sig til Biden overgangsholdet! Jovist, manden fra den virksomhed hvis computere udgør hoveddelen af fusk anklagerne hjælper Biden til at komme ind i Det Hvide Hus. 

Powell vurderer at disse virksomheder lavede softwaren og maskineret for helt specifikt at støtte valgfusk, at de er i samme liga som de korrupte amerikanske politikere, og at fik hundredtusinder, endog millioner stemmer væk fra Trump i afgørende stater (og som en formoder, også andre.). Ydermere siger Powell at hun har førstehåndskendskab til svindlen og at der en veritable “brandslange” af afslørende beviser på vej. 

Det vigtigste i hele interviewet (mener jeg) er det Powell sagde da Bartimoro sprugte hende om hun kunne bevise noget af det fremførte: “Jeg siger aldrig noget jeg ikke kan bevise.”

Her er interviewet hvis du vil forvisse dig.

https://www.youtube.com/watch?v=CJjCHMZDS30&feature=emb_logo

Efter interviewet tweetede Powell at Trump havde givet teamet grønt lys - afslør blot fusket:

Kan du høre lyden af Biden og Co der skynder sig til redningsbådene? Det vil jeg nemlig meget gerne.

Image: Trump Kraken.  Public domain image edited by Andrea Widburg.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/sidney_powell_gives_details_about_the_election_fraud_kraken.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails