lørdag den 21. november 2020

Sådan hackes et computersystem ved en optælling



 

Michigan professor viser hvor let det er at hacke en stemmemaskine

Monica Showalter

Dengang de førende medier var som besatte med at bevise at præsident Trump skulle have konspireret med russerne for at stjæle valget fra Hillary Clinton, postede the New York Times med stolthed en video.

 https://www.youtube.com/watch?v=w8eujrTyRRE&feature=youtu.be



Professor i computervidenskab ved The University of Michigan J. Alex Halderman, demonstrerer, hvor let det var at hacke de elektroniske stemmemaskiner, og få stemmerne til at gå til en anden den den den var bestemt for. Han hvordan.

"Efter det kaos der herskede ved år 2000 valget blev vi lovet et moderne og pålideligt system at stemme efter. Jeg vil her fortælle dig, om de elektroniske stemmeafgivningsmaskiner amerikanerne fik for at løse problemet, hjalp de? De viste sig at være en rædselsfuld ide,” sagde Halderman."Det skyldes at personer som jeg kan hacke dem, og det alt, alt for let. Jeg er computervidenskabsmand der har hacket en masse elektroniske stemmeafgivningsmaskiner. Jeg fik endda en til at være et videospil. Forestil dig hvad russerne og nordkoreanerne kan gøre.”

Han er ikke den eneste og med tanke på, at den video han lavede for the New York Times er fra april 2018, så kan du bide spids på, at masser af hans elever har lært af ham....og med den reelle mulighed at nogle af dem er blevet operatører for Democrats, og benyttet den information de har fået om hacking, ikke som et værktøj til at mestre computersikkerhed, og måske gøre denne endnu mere sikker .-- men som en ‘sådan gør man guide.’ Den gode professor har med stor sandsynlighed haft til formål at undervise i computersikkerhed og for sikre at valg kan være sikre og forbedre systemerne, men hans optræden i the Times videoen kan også have sendt det budskab at han også er Democrat sympatisør.

Dermed antydes ikke han har oplært, hvem det nu kunne være til at hacke stemmemaskinerne i dette valg. Det som man kan formode er, at den information er derude, adskillige professorer kender til den, og den er blevet udbredt af universiteterne fra dengang Hovedmissionen var at få Trump væk.

Det er faktisk en meget fin demonstration af, hvordan en ekspert med den rette viden med lethed kan hacke stemmeafgivnings computere. 

Og for the New York Times, er det utvivlsomt ikke så ‘godt, når man tænker på at pressen er ved at falde over deres egne ben i at hævde, at valget var Jimmy Carter rent, retfærdigt og pletfrit, det som vor tidligere præsident så velkendt sagde om 2014 valget i Venezuela af Hugo Chavez.

I dag fremfører velkendte fakta-kontrollører, som the Washington Post's Glenn Kessler (blandt andre) offentlige pressemeddelelser fra virksomheder der fremstiller stemmemaskiner og om at disse maskiner ikke kan hackes, og det som var det en bibelsk sandhed, for pressens ønske er at få amerikanerne forført til at der ikke har været snyd. Kan det skyldes pengeinteresser i maskineriet, for amerikanerne kan dog med deres egne øjne se hvad der foregået.

Internettet er her altid. Michigan professoren ville være en meget interessant person at stille spørgsmål om dagens dilemma. Ville han sige det samme i dag eller fastholde fortællingen?

Hat tipDan Bongino

Image credit: YouTube screen shot, from New York Times video. 

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/michigan_professor_demonstrates_how_easy_it_is_to_hack_voting_machines_in_2018_new_york_times_video.html#ixzz6e87mD7pT


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails