onsdag den 11. november 2020

Blev der fusket med valget. Matematiske beviser præsenteres

 

Blev der fiflet med valget? Matematisk bevis præsenteres

Lt. Col. James Zumwalt

Da han tiltog sig diktatorisk magt i 1979 i Irak og erklærede sig præsident holdt Saddam Hussein to valg, i 1995 og igen i 2002, for at vise verden hans “folks overvældende støtte.”

Vælgerne skulle blot svare “Ja” eller “Nej” til spørgsmålet, “Anerkender du Saddam Hussein som Præsident for Republikken?” Af de 8,4 millioner der stemte i 1995, vandt Saddam Hussein med  99.96%. I 2002, klarede han sig endnu bedre - han ramte 100% - ikke en eneste “Nej” stemme blev registreret. Saddam var nok dybt imponeret over resultaterne, men det var verdenssamfundet absolut ikke.

Uanset om 0.04% af vælgermassen i 1995 modigt stemte “Nej” til Saddam eller Saddam følte sig forpligtet til at tælle nogle få Nej stemmer med for at gøre resultatet mere spiseligt det vides ikke. I det brutale diktator var det ikke klogt at udtrykke sit mishag.

Hændelser der fandt sted under vort eget præsidentvalg lader formoder lignende noget uheldige og klodsede gerninger.

I Wisconsin, sent om natten den 3. november i de tidlige morgentimer af den 4. november kunne præsident Trump glæde sig over en komfortabel føring.

Milwaukee skulle indrapportere resultaterne kl. 1 a.m. den 4. ; 2 a.m. gik og det blev 3 a.m. - ingen resultater. Så endelig kl. 3:30 a.m., ankom stemmeprognosen. Alle indkomne stemmer gik til Democrat Joe Biden, ingen, til Trump. I 1995 udviste selv Saddam ikke en sådan dristighed. 

 The Great Election Fraud: Will Our Freedoms Survive Another Vote? –  Finanz.dk

Noget særdeles højst usædvanligt skete den morgen ved adskillige stemmesteder, ikke kun i Wisconsin, men i Michigan og Pennsylvania også. I Wisconsin blev 140000 brevstemmer fundet ; i Michigan endnu 200,000; og i Pennsylvania, 1,000,000 – alle gik de til Biden. 

Partiet for videnskab, Democrats ville havde tordnet mod Republicans for ikke at tage det op. Måske så matematikken giver den bedste forklaring for at forstå hvad der skete i disse tre stater. En statistisk analyse fremlægger chancerne for at en så ensidig stemmeafgivelse til Biden skulle være mulig, og analysen fører til den ene konklusion - det ultimative matematiske bevis  valget blev stjålet. Analytikerne siger at det statistisk er umuligt at der i de tre stater er et sådant skred mod Biden som det hævdes fandt sted - odds ville være 0.00000189% svarende til 1 til 53 millioner. 

I et national valg hvor et tæt løb i et valg mellem to kandidater fremvises, hvordan er det så muligt at så mange sidste øjebliks pro-Biden stemmer pludselig manifesterede sig og fjernede Trumps føring? 

En der også melder sig på banen som en tvivlsom aktør i Pennsylvanias fupnumre var Democratic Attorney General Josh Shapiro. Dagen før valget tweeted han at Trump ville tabe hans stat “hvis alle stemmer lægges sammen...” Som Pennsylvanias højest rangerede jura myndighed lod Shapiro helt uansvarligt formode at en Trump sejr ville være ulovlig, og kun kunne finde sted ved at Democrats stemmer ikke kom med.

Trods Shapiro's opfordring fik Trump en væsentligt føring i Pennsylvania for pludselig at se det modsatte da Biden ‘stemmer’ dukkede op. Tilsyneladende var disse blandt “alle de stemmer” Shapiro havde brug for skulle “lægges sammen.” 

Adskillige rapporter om ulovlige stemmer der blev talt med og lovlige der ikke blev talt med fortsætter med at vælte ind. Der kræves en mængde fælles kræfter at opfostre et barn, og det kræves en mængde fælles kræfter at snyde med et præsidentvalg, vende et nederlag til sejr. Det synes som om mange var ‘fælles’ om arbejdet, mest oplagt i Pennsylvania og på Bidens vegne. Disse hændelser repræsenterer blot toppen af isbjerget med svindel. .

  • I Texas, blev socialarbejder Kelly Brunner anklaget for 134 tilfælde af kriminelle optællinger ved at godkende vælgerregistrering for mentalt handicappede indbyggere ved en regerringsledet facilitet - og vel at mærke uden myndighed til at gøre det.  
  • I et Michigan county, skiftede et softwarefejl 6000 republikanske stemmer til Democrats, og gjorde en manuel optælling  nødvendig. Det samme softwareprogram blev benyttet i 47 andre counties i staten. Et lignende fhel blev opdaget i Georgia. Samlet 28 stater benytter den software.
  • Adskillige anholdelser af postarbejdere blev gjort fordi de ikke afleverede stemmesedler som de var betroet, den ene pågrebet da vedkommende flygtede til Canada.
  • En postarbejder i Pennsylvania underskrev en tro og love erklæring om at stemmesedler der blev modtaget efter Valgdagen, blev tilbagedateret, og det er støttet af videobevis.
  • En observatør i Pennsylvania lagde mærke til at antallet af stemmer var større end antallet af mennesker der kom til stemmestedet. 

  • En valgovervåger i Philadelphia (registeret som Democrat) rapporterede "der er korruption på de højeste planer,” og føjede til “Jeg kan knap tro det jeg ser - dette er et kup.” 
  • Overopsynet med stemmetællingen i Pennsylvania var statens vicestatsminister Kathy Boockvar, en kendt Trump hader. På et tidspunkt med 86% af stemmer optalt og en Trump der førte ved 400000 stemmer, udstedte Boockvar forvirrede retningslinjer. På samme tid krænkede, Deputy Elections Secretary Jonathan Marks statens etiske normer ved at give information om afviste brevstemmer til operatører fra Democratic Party.
  • I Pennsylvania, blev mindst 21,000 stemmer afgivet af afdøde vælgere.

Ethvert håb om at Trump kan fastholde Det Ovale Værelse hviler på uigendriveligt bevis på valgsvindel.

Husk vi lever i en tid hvor det første indtryk af nyhedshistorier har vist sig ukorrekte, og nogle Trump medarbejdere siger man indsamler beviser på omfattende valgsvindel, anholdelser af af adskillige aktører i stemmesvindel vil følge og beviserne vil være afslørende, gruopvækkende.  

Angiveligt vil disse beviser omfatte bedragerisk brug af stemmesedler som del af en fordækt operation, Trump administrationen fik, sådan synes det at se ud, i al hemmelighed trykt alle lovlige stemmesedler med usynlige vandmærker i en ubrydelig kode. En scanning har indtil videre af 14 millioner stemmesedler i fem stater afspejler en fejlrate på 80% - alle er Biden stemmer.  

Something is rotten in the state of Denmark, folks! - Willy Wonka | Meme  Generator

William Shakespeare fremkom med talemåden, "Something is rotten in the state of Denmark," antydende omfattende korruption i det kongedømme. Hvem ville dog have troet at fire hundrede år senere, skulle denne korruptionens stank også plage Amerika?

https://www.wnd.com/2020/11/mathematical-evidence-election-stolen/?utm_source=Email&utm_medium=wnd-brief&utm_campaign=dailypm&utm_content=brief&ats_es=%5B-MD5-%5D

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails