mandag den 4. december 2023

Hamas lederne og terroristernes luksus livsstile

 

Hamas lederne og terroristernes luksus livsstile 

Hugh Fitzgerald 


Jeg har i årevis forsøgt at henlede opmærksomheden på de milliarder af dollars som lederne af Hamas har stjålet ud af de summer som er blevet doneret fra udlandet, penge der var ment som støtte til  menneskene i Gaza. Nu er jeg meget glad for at The Daily Mail (UK), The National Post (Canada), the Wall Street Journal, the New York Post, og Fox News er kommet med en grundig fortælling om de tre Hamas milliardærer. Dækningen hos the Fox News kan findes her: “Hamas billionaires: Lifestyles of the rich and terrorists,” af Eric Shawn, Fox News, November 8, 2023:


De lever overdådigt Hamas liv i topklasse. 


Mens Gazas folk lever i fattigdom og har lidt under rædslerne påført dem af Hamas, lever terrorgruppens ledere tilsyneladende i liv i ekstrem luksus. 


Israelske embedsmænd siger Hamas lederne er milliardærer, og har samlet sig en enorm jackpot af terrorpenge til sig selv.....


Hamas cheferne Khaled Mashaal og Ismail Haniyeh er hver anslået 4 milliarder dollars værd og den politiske bureauleder Mousa Abu Marzouk har cirka $3 milliarder…

.

På fotos kan man se Hamas leder Mashaal spille bordtennis, og træne i det som ligner en gymnastiksal på et hotel. 


Rapporter har længe hævdet, at en af Hamas ledernes operationsbaser har været Four Seasons Hotel i Doha, Qatar. I 2015, holdt Mashaal en pressekonference i hotellets festsal,hvor han angreb Israel. Det blev sagt at han har brugt en masse tid på den ejendom. Four Seasons bryster sig af at være “med moderne grandeur og strålende solskin og havudsigt. Fra den elegante lobby til de eksklusive restauranter og lounges, er vores hvilested i byen ved stranden blevet forvandlet til et spillevende hotspot.” 


I en udtalelse til Fox News, bekræfter stedet, at the “Four Seasons at Ismail Haniyeh ikke bor eller opholder sig på Four Seasons Hotel Doha. Information cirkulerer på sociale medier der lader formode at det ikke er sandt.” Anmodninger fra Fax News om andre Hamas ledere er ikke blevet besvaret. 


Texas Sen. Ted Cruz er kommet med lovforslaget, “The Hamas Sanctions Act,” der ville blokere Hamas’ evne til at finde sikre opholdssteder, herunder i Qatar eller Tyrkiet. Lovgivningen ville indføre sanktioner mod “hoteller, udlejere, banker og lignende forretninger i allierede lande der giver tjenesteydelser til Hamas ledere,” og “vil klassificere lande som Qatar og Tyrkiet som statssponsorer for terrorisme ved at være værter for Hamas”...

The United States har udpeget næsten 1000 individer og enheder der er forbundet med terrorisme og finansiering til terrorisme af regimet i Iran og dets associerede, herunder Hamas, Hexbollah og andre Iran tilknyttede terroristgrupper i regionen.”....


De tre Hamas milliardærer har fra Gazas folk stjålet elleve milliarder dollars. De lever i luksus i deres residenser og luksussuiter i Doha og i deres palæer i Beirut og Istanbul, hvor de er blevet fotograferet hyggende sig på solsenge, motionere i private motionsrum, flyve rundt i deres prvate fly, spise på de mest eksklusive restauranter fuldstændig ligeglade med hvordan menneskene i Gaza lever. 


Tænk på hvor mange lejligheder elektricitetsværker, vandrensningsanlæg der kunne være bygget i Gaza med de 11 milliarder dollars. De eneste der forsøger at hjælpe Gazas folk direkte - og således undgå at sende hjælp gennem de røveriske Hamas ledere direkte - er israelerne. der indtil 7. oktober havde givet arbejde til cirka 20000 mennesker fra Gaza der tjente mellem tre til fem gange så meget ved at arbejde i Israel end du kunne tjene hjemme i Gaza, hvis vi formoder der sådan set var arbejde i striben.


Det monstrøse tyveri ved Hamas lederne af hjælpepengene til alle Gazaboere vil sandsynligvis vække mere indignation ude i verden end fortællingen om deres støtte til terrorisme. Med deres enorme velstand, stjålet fra Gazas folk, og det at leve et luksusliv mens Gazaboerne må døje med elendighed - en elendighed der er gjort meget værre ved de overgréb de ledere igangsatte den 7. oktober - er en forargelse, en vrede, der er let at forstå.

 

Der burde være plakater med ansigterne af disse Hamas ledere, og de beløb de har stjålet fra deres med arabere i Gaza. Disse plakater brude bæres af pro-Israel demonstranter alle vegne. De vil få opmærksomhed i et vist segment i Vestens befolkning, som med sorg at melde, plakater med ansigter af de bortførte israelere ikke vil få.


https://www.frontpagemag.com/lifestyles-of-the-rich-and-terrorists/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails