lørdag den 4. maj 2024

Nogle mennesker ønsker blot at se verden brænde

 

Nogle mennesker ønsker blot at se verden brænde

Pete McArdle

I filmen The Dark Knight, betror Bruce Wayne (Batman) sin butler Alfred, at han har svært ved at regne den psykotiske Jokers næste træk ud, og hvad der er hans motiver. 

Alfred blinker med sine bebrillede øjne, og derpå med en britisk accent siger han, “Nogle mennesker leder ikke efter noget der virker logisk, som penge. De kan ikke købes, trynes, tales fornuft med eller forhandles med. Nogle mennesker ønsker blot at se verden brænde.” 

Så sandt.

Og med det fremragende svar, har butleren Alfred netop uddannet den temmelig naive Master Wayne om tilstedeværelsen af den rene, skære ondskab i vor verden

Gøre onde ting blot for morskabens skyld.

Helligbrøde for helligbrødens skyld.

Dette fører til jeg tænker på vores sørgelige land i forfald, anført af vor sørgelige, præsident i forfald, og hans Deep State/media kampfæller..

Lad os et øjeblik lade som om at du er en naiv, godhjertet, dog temmelig muskuløs forældreløs som Bruce. (Jeg var forældreløs; derfor efter The New Rules, må jeg sige forældreløs). Og jeg vil være Alfred. Mit DNA siger jeg i overvældende grad er britisk. plus jeg er en hel del blegere end hvidt sengelinned.

Du begynder.

Hvorfor ville folk der sidder på magten lade vort land være åben for enhver i verden der kan valse ind og potentielt medbringe terrorisme, kriminalitet, narko, en velfærdsmentalitet og anafalbetisme?


Mig: Fordi nogle mennesker bare ønsker at betragte verden brænde ned. <p><em>Image: kolyaeg via <a  data-cke-saved-href=

Image: kolyaeg via Pixabay, Pixabay License.

Hvorfor ville politikere, akademikere og medierne arbejde så intenst og målrettet for at overbevise mindreårige børn om at de er hjælpeløse ofre i et uretfærdigt system, samtidig med de fortæller hvide børn at de er problemet, uanset om de erkender det eller ej? 

Fordi nogle mennesker bare ønsker at betragte verden brænde ned.

Om emnet - de unge, hvorfor i alverden ville vore ledere, børnepsykologer og lægelige “eksperter” tillade at mindreårige - der sidste gang jeg tjekkede ikke får lov at ryge, drikke alkohol, eje våben eller køre bil - kan tage farlige hormoner, amputere deres penis eller bryster, og indlede et liv uden mulighed for forplantning eller seksuel nydelse?

Fordi nogle mennesker bare ønsker at betragte verden brænde ned, derfor.

Kan du forklare for mig hvorfor at vore sundhedseksperter har hjulpet med at betale til the Wuhan, China lab, der syntetisk skabte COVID-19, derpå løj om det, derpå forsøgte at søsætte et narrativ om at virus kom ved at spise flagermus, skældyr, og derpå overfaldt de som forsøgte at fortælle sandheden om hvorfra sygdommen kom?

Og hvorfor fik disse formodede omsorgsgivere, sammen med deres politiske compañeros, indført social distancering; fik fremmet nytteløse papir- og ansigtsmasker; indført tvungne ikke ordentligt afprøvede vacciner, der svigtede med at forhindre at man kunne få eller sprede sygdommen, og gav, og stadig giver alvorlig skade på de stakkels sjæle der med tillid blottede deres arme for de mange vaccinations nålestik?  

Fordi nogle mennesker bare ønsker ....du kender resten. 

OK, venligst forklar dette.  Hvorfor skulle nogen der formodentligt bekymrer sig om sine forældres velbefindende, om sin ægtefælles, eller sine børns, for slet ikke at nævne sine medmenneskers tænke det er en god ide at stække lovhåndhævelse samtidig med at gøre det lettere for kriminelle at hærge i gaderne? Eller brugbart at tillade de mentalt udfordrede at drage rundt i subways samtidig med at gode samaritanere anholdes for at søge at beskytte deres medrejsende? Eller klogt at tillade nogle mennesker at lave optøjer, være årsag til død, såre andre og forårsage ødelæggelse - selv under en pandemi - mens andre mennesker kommer i fængsel i lang tid for at slentre i  the Capitol, med the Capitol Police der venligst åbner dørene og give rundture?

(Se betragt verden brænde, fordi nogle blot ønsker at gøre det.)

Og hvorfor ville vore ledere gøre det latterligt let at snyde ved vore valg? Dengang valg plejede at blive afgjort på valgnatten, hvorfor skal vi så vente dagevis eller uger på at tidlige, sene, usikre, indsamlede uden ID, eller ‘besynderlige’ stemmer bliver talt? Og hvorfor ser vort retssystem så gennemført den anden vej, hvis der forekommer så megen påstået snyd?

FNMBØABVBN derfor!

Nuvel, kan du forklare mig, hvorfor nogle der end ikke kan forudsige morgenens vejr, ønsker at bygge dyre solparker og fugledræbende vindmøller der producerer begrænset energi, og under ikke optimale omstændigheder slet ingen? Og hvorfor ønsker de fleste ihærdige miljøengagerede at vi spiser insekter i stedet for bøffer, dyrker sex, men ikke få børn, og at skrue ned for varmen, men gerne mere aircondition - alt dette samtidig med - de samme miljøengagerede, ( ikke insekterne,) flyver rundt i private jetfly eller lystbåde jorden rundt til fupkonferencer der angiveligt er ude på at redde planeten?

#WatchTheWorldBurn

Og blot nogen kunne, for Guds skyld, forklare mig hvordan nogen kan retfærdiggøre at man fjerner et ufødt barn fra dets mors skød? Og når nu vi er ved det, fortælle mig, hvordan noget der skader samfundet, moderen, faderen og mest babyen på nogen som helst måde kan kaldes reproduktiv sundhedsomsorg i stedet for barnedrab? Selvom der er omstændigheder hvor en abort desværre er en nødvendighed, hvorfor ville nogen så fremme, facilitere eller hylde det? 

Fordi ...Nuvel. Du kender remsen.

Jeg kunne blive ved og ved, men jeg er ældre, og selvom jeg er blevet marginalt klogere har jeg brug for hvile. Det er tilstrækkeligt at sige at ondskab går frit omkring overalt i landet.

Vi har fået kokain i Det Hvide Hus, en dement nar i Det Ovale Værelse, og en mand der udstiller sine falske bryster på South Lawn.

Vi hjælper et fuldstændig korrupt land med at slås til en stilstand, mod en ligeså korrupt aggressor, vi ligestiller hensynsløsheden de voldtægtshungrende slynger hos Hamas med israelerne der kæmper for at overleve, og vi ser blot til, mens Kina stjæler fra os med arme og ben. 

Vi lader som om vor præsident ikke er ‘på planeter’; vort underskud ikke er en tikkende bombe; og at det er OK at vore børn ikke læser særlig godt, ikke skriver særlig godt eller ikke kan fjerne sig fra en skærm. 

Vi ser den anden vej mens Uniparty, forbunds lov håndhæverne, medierne, akademiet og de venstreorienterede advokater og domstole alle falder over, misbruger Donald Trump, en amerikansk borger, og det værre end set hos nogen anden i U.S. historien.

Det er ondskab, folkens! Det er virkelig dårligt. 

Og trist nok, udover at opfordre dig til at ‘passe din egen have’ har jeg ingen løsninger at tilbyde. 

For disse mennesker der smadrer vor engang store nation kan ikke købes, kan ikke trynes, er ikke modtagelige for fornudt, kan ikke forhandles med. De ønsker blot at se til mens verden brænder ned.


https://www.americanthinker.com/articles/2024/03/some_men_just_want.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails