fredag den 6. september 2024

I videnskaben om klima handler det altid om penge og kontrol

 

I videnskaben om klima handler det altid om penge og kontrol


 Jack Hellner

Uanset hvad medierne og andre gylper op handler det altid om penge og kontrol.

Anthony Fauci sagde han var den ultimative fortaler for videnskab og enhver der var uenig med ham ikke troede på videnskaben. Sandheden er at han ganske enkelt fabrikerede det meste af den “videnskab” og med den baggrund foreslog han de diktatoriske regeringsedikter. Han løj med vilje. 

Guvernører benyttede Faucis udgydelser til at retfærdiggøre det at holde skoler, forretninger og kirker lukket. De sagde helt forkert at med en afstand på seks fod eller på tre fod - se det ville standse spredningen af COVID. Plexiglas ville standse spredningen, og enhver der blev vaccineret ville være fuldstændig beskyttet mod at få COVID igen eller sprede virus. Masker ville beskytte dig fra at få eller sprede virus.  

Der var ingen videnskabelig begrundelse for at ændre på den måde dødsfaldene blev klassificeret for at gå tallene til at gå den retning man ønskede. 

Det var en direkte løgn da Fauci og de fleste i medierne kaldte den en ikke bevist konspiration når man foreslog at virus stammede fra et laboratorium. 

Medierne og andre gik i færd med at ødelægge enhver der ikke var enig i Faucis doktriner, dekreter; politikere og andre sagde vi ønskede at folk døde, kaldte os nedværdigende ‘bedstemormordere.” 

Hvor mange børn, familier og mindre virksomheder blev ødelagt på grund af disse fabrikerede udtalelser?

Det er patetisk at Democrats, i en høring i Kongressen, forsvarede Fauci, trods det de ved, at han og andre strakte en politisk dagsorden langt ud over sandhedsgrænsen.

Vedrørende global opvarmning og klimaforandring får vi konstant at vide at videnskaben er afgjort, og enhver der er uenig er en klima “fornægter” der skal udøves censur over for. Alt sammen for at fremme den grønne dagsorden.

Uanset hvor mange tidligere ting viste sig at være fuldstændig forkerte, gentog man blot den løgn, at en menneskeskabt katastrofe lurer foran os, hvis ikke vi overdrager al vor velstand og selvstyre til regeringen. Hvis en videnskabsforsker er uenig med de ting og den politik, kan de forvente at blive afskåret fra forskningsmidler og andre regerings fonde. Det er den gamle “97% af klimavidenskab forskerne er enige med dem der betaler dem, de sidste 3% gøres tavse af medierne.”

Følgende artikel slipper katten ud af sækken om hvor meget videnskab der er opfundet, det er blot toppen af isbjerget:  

Akademisk udgiver trækker over 11,300 dokumenter tilbage og lukker 19 tidsksrifter da de i overvældende grad er inficeret med snyd. 

Akademisk snyd tvinger Wiley, en større udgiver af videnskabelige tidsskrifter til at lukke 19 tidsskrifter efter nogle af dem var blevet overdænget med det som ligner industrilignende forskningssnyd. I de sidste to år. har  after Wiley tilbagekaldt over 11300 dokumenter der indeholder noget falskt..

Udgivelse af akademiske artikler er en stor branche af to grunde. Branchen udgiver i store træk for ca. 30 milliarder dollars om året, afkastet heraf kommer for 40% vedkommende fra the United States. Disse publikationer tjener ikke deres penge ved reklamer. At få en artikel udgivet i et tidsskrift der ligger i top popularitetmæssigt vil koste forskerholdet adskillige tusind dollars. De penge er typisk en autoriseret udgift ved de fondsmidler eller den kontrakt laboratoriet har fået. 

Hvorfor, kunne du spørge, vil nogen betale $12,000 for at få deres dokument udgivet i en af Natures 156 titler? Den måde man vinder  fondsmidler, opnår og fastholder akademisk respekt og går fra underbetalt status til doktor forsker status er ved at få udgivet. Næsten alle udfordringer associeret med akademiske udgivelser - underlødig data, uvedkommende emner, og usammenhængende skriverier er blandt toppen af dem - stammer fra den rolle udgivelser af videnskabelige tidsskrifter spiller i forskningsverdenen. Paradoksalt er det at forretningsmodellen hos akademiske tidsskrifter er baseret på at sælge plads til videnskabsforskere  der er i problemer, og således er der en spænding mellem akademisk integritet og bundlinjen som teknologien, især med de større sprogmodeller har forstærket. 

For at opsummere så ønsker videnskabsforskere at fremme deres karrierer ved at betale publikationer for at få deres rapporter udgivet. Det er således i bund og grund junk videnskab. Det læserne præsenteres for er faktisk snyd. 

Så er der rige mennesker og rige lande der lader som om de ønsker at hjælpe fattige underudviklede land ved at give dem penge som man hævder bekæmper klimaforandring. I bund og grund konfiskerer de penge fra offentligheden giver nogle asf dem til fattige lande, og skovler de fleste af dem tilbage til sig selv gennem grønne lobbyister og andre allierede. Fra Reuters:

Velstående lande der i de seneste år har sendt klima fondsmidler til udviklingsverdenen, den tredje verden med renter og betingelser knyttet til, betingelser der gavner de lande der låner dem penge, har en Reuters data analyse fundet frem til.

Japan, Frankrig, Tyskland, the United States og andre velstående nationer høster milliarder af dollars i økonomiske belønninger ved et globalt program der er ment til at hjælpe udviklingsverden til at håndtere U.N. og Organisation for Economic Cooperation and Development.

De finansielle gevinster sker som del af de udviklede landes pligt til at sende 100 milliarder dollars om året til fattigere lande for at hjælpe disse med at reducere udledninger og klare det ekstreme vejr. Ved at kanalisere penge fra programmet tilbage til deres egne økonomier, går de velstående lande direkte mod deres bredt accepterede koncept med at de burde kompensere fattigere lande for de rige landes langvarige forurening der har sat gang i klimaforandring, fortalte flere end et dusin klima finansielle analytikere, og tidligere klima embedsmænd og forhandlere til Reuters.

Hvis rige mennesker og rige lande virkelig ønskede at hjælpe fattige underudviklede lande med at komme på fode, ville de opmuntre dem til at udvikle sig og bruge landenes naturressourcer i stedet for at lade som om de kan kontrollere temperaturer, vand standen i havet og storme. Eller de kan donere deres personlige velstand i stedet for at stjæle fra den arbejdende klasse for at gøre det. 

En betydelig årsag til problemerne over hele verden er at vi har, i store træk stråmands medier der har mistet deres nysgerrighedsgen. De gentager blot hvad de får fortalt for at skubbe på den politiske elites dagsorden, og folket bliver sat i anden række af de magtfulde regeringer.

Free image, Pixabay license

Image: Free image, Pixabay license.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/06/no_matter_what_the_media_and_others_regurgitate_about_science_it_s_always_about_money_and_control.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails