fredag den 6. februar 2015

Måned til ære for sorte - hvor latterligt!

Glem du er sort - videre


Jesse Lee Peterson                    

Black History Month er en tåbelig ide. Den giver intet af værdi til sorte amerikanere eller nogen andre for den sags skyld. ‘

I virkeligheden er de sortes historie amerikansk historie og ethvert forsøg på lade de sorte stå uden for i deres land er at give magt til nyttesløs sorte “ledere.”
120504sharpton

I stedet for at fejre Black History Month udfordrer jeg sorte amerikanere til at komme over at de er “sorte” og begynde at opbygge karakteren i denne måned!    
                   
I over 50 år er sorte blevet ‘forført’ bort fra karakter og sandhed. Deres “ledere” har overbevist dem om at deres kamp er en ren fysisk kamp mod hvide og at Amerika er en racist nation. Sandheden er at der er godt og dårligt hos enhver race og ethvert menneske er i færd med en åndelig kamp mellem det gode mod det onde.

Sorte i United States er den mest frie og den mest velstående gruppe af sorte nogen steder. Hvis det sorte Amerika var et land, så ville det være nummer 15. over de mest velstående lande i verden.

Sorte der er som fanger af deres hudfarve og mener der er brug for en Black History Month mener ganske tåbeligt at de retter op på fortidens krænkelser. Den triste sandhed er at de spilder tiden og opbygger en falsk stolthed.

I stedet for at sætte fokus på sorte mænd og kvinder med karakter og gode indsatser, glorificerer Black History Month ofte de værste hos sort Amerika. Under den kommende
46th Årlige NAACP Image Awards prisuddeling, vil organisationen ære racister som Eric Holder og Spike Lee. Selvtjenende venstreorieneterede sorte “ledere” som Barack Obama, Maxine Walters og Jesse Jackson vil også få ærestilkendegivelser ved begivenheder gennem hele februar måned De selvsamme mennesker der opmuntrer til had og holder sorte i spændetrøje, bliver hyldet som helte.

Denne fokus på hudfarver fremfor karakter har skabt en skamløs generation af sorte. Sort umoralitet (72% af børn født af sorte er uden for ægteskab) overdrevent seksualiserede sorte film og ondsindet rapmusik og hele bandekulturen er det som kendetegner sort kultur i dag. De indre byomårder er kriminalitetsinficerede ghettoer. Chicago har den “ære” at blive kaldt “Chi-Raq” (opkaldt efter Irak).

Sådan har det ikke altid været. De fleste sorte plejede at have en høj moral. De gik ind for hårdt arbejde og gode karakteregenskaber, og kun få var racister.

Når sorte satte karakter over hudfarve skabte de store mænd som Booker T. Washington. Trods det at være født som slave, grundlagde han Tuskegee Institute i 1881 - en meget succesrig skole i Alabama der underviste sorte i meget ønskede og værdsatte fag. Washington opmuntrede også sorte til at være med høj moral og klare sig selv, og han blev en af de mest indflydelsesrige undervisere dengang.
.


En sort kultur der værdsatte en god karakter skabte også George Washington Carver. Født af slaveforældre i Missouri, dog blev Carver en stor botaniker og opfinder. Hengiven kristen, og Carver er bedst kendt for sin forskning i at finde alternative afgrøder for bomuld, såsom jordnødder, sojabønner og søde kartofler, der gav mad og meget nødvendig god ernæring for fattige familier på landet. Vi bruger stadig hundreder af hans opfindelser i dag.

Washington og Carver er fremragende eksempler, og de blev meget respekteret af sorte og hvide. Den republikanske præsident Theodore Roosevelt anerkendte offentligt dem begge for deres store bidrag til samfundet. Men fordi de ikke gik ind for raceopddeling og skabte socialt kaos, er deres eftermæle, og det hos andre som dem, blevet reduceret til fodnoter under Black History Month. Du kan høre deres navne omtalt, men de hører sjældent om de principper som formede deres liv og gerninger.

Kun at have fokus på hudfarve er en taberindstilling. Besættelse af race fører til vrede, skyld og bitterhed, der i sidste ende ødelægger folk. Den tid og den energi der spildes på had giver kun lidt tid til, og energi til et produktivt liv, hvorimod det at bygge et liv på karakter og kærlighed vil hjælpe med til at få succes i livet.

Denne fokus på hudfarve fremfor karakter gav os Barack Obama - den værste præsident i U.S. historien. Fokus på hudfarve og køn kan give os Loretta Lynch, endnu en Obama udnævnt som U.S. Justitsminiter, der vil forsætte Erik Holders beskidte arbejde - nedtrampen af vore rettigheder og opsplitning af vor nation.

Denne besættelse af at være sort har gjort mange sorte berømtheder til iskolde racister. For eksempel, sangeren Stevie Wonder der ved begravelsen af en berømt gospel sanger Andrae Crocuh kom med et politisk budskab. Han anklagede kritikere af Obama for at være imod præsidenten fordi han er sort! Stevie kan ikke gøre for han er blind, men der er ingen undskyldning for at være et åndeligt blindt fjols.

I denne måned, så tag imod “Kom over det at du er sort” udfordringen. Jeg opfordrer dig til at stille spørgsmål til alt du ser og gør under Black History Month, og stille dig selv spørgsmålet: “Hjælper det til at udvikle karakter, eller gør det mig til en som kun har fokus på min race og til en vredfyldt person?”

Hvis vi kan få sorte til at stille de spørgsmål som de blindt har accepteret i årtier, så kan vi lave om på tingene meget hurtigt. Men medmindre de begynder at åbne deres øjne vil sorte amerikanere snart være historie.

For details about Rev. Peterson’s “Get Over Your Blackness” challenge, please stay tuned to his website at Bondinfo.org.

author-imageThe Rev. Jesse Lee Peterson is the founder and president of two dynamic organizations: BOND (Brotherhood Organization Of A New Destiny), a national 501(c) (3) nonprofit organization dedicated to "Rebuilding the Family by Rebuilding the Man," and BOND Action, a 501(c) (4) organization whose purpose is to educate, motivate and rally Americans – especially black Americans – to greater involvement in the moral, cultural and political issues that threaten our great country. In 2011, Jesse founded The South Central L.A. Tea Party. He's a media commentator and also hosts "The Jesse Lee Peterson Radio Show" M-F, 6-9 a.m. Pacific, 9-Noon Eastern (weekend show airs every Saturday on AM 870 "The Answer," 2-3 p.m. PST/5-6 p.m. EST), and is the author of "SCAM: How the Black Leadership Exploits Black America." For more information, visit www.bondinfo.org or www.bondaction.org. Also, check out the BOND LEADERSHIP ACADEMY, a school for boys and girls grades 1-12 at www.bondleadershipacademy.org.

http://www.wnd.com/2015/02/get-over-your-blackness/#47pOuj1HLzFfQoWU.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails