fredag den 27. februar 2015

Terrorister mangler blot jobs - Hvad behager??


Bernie Planck

Hvor ville det være rart om Obama dog bare ville hurtiglæse de seneste nyhedsartikler så han kunne komme til at erkende, at de fleste terrorister ikke er arbejdsløse eller mangler økonomiske muligheder, og således kunne han undgå det pinlige i at hans administration udsteder latterlige og direkt dumme vurderinger af hvad der motiverer jihadister.

Tag for eksempel tilfældet Wesam El-Hanafi og Sabirhan Hasanoff der blev arresteret i 2010 og anklaget for at forsøge at hjælpe al-Queda. Hasanoff blev idømt 18 års fængsel i 2012, og i sidste måned blev Wesam El-Hanafi idømt 15 års fængsel.

De vigtigste pointer at overveje ved de to herrer er følgende, som jeg skrev i min artikel i 2011:
Hanafi er computeringeniør, hans medanklagede er bogholder. Begge har eksamener fra Baruch College, begge er gift og har børn. De er ikke fattige uudannede ekstremister. De klarer sig rigtig godt, er collegeuddannede professionelle der tidligere blev betragtet som moderate muslimer.

Jobs til  Jihadister, tag dig sammen Obama, din tåbe?


NOTERBrooklyn Al Qaeda operative Wesam El-Hanafi sentenced to 15 years
En mand fra Brooklyn der støttede Al Queda og planlagde et angreb på  New York Stock Exchange blev idømt 15 års fængsel.
Wesam El-Hanafi leverede video cameras, computers, krypteringsteknologi og fjernkontroller til biler som skulle bruges til bomber til en Al Queda operatør i Yemen.
Den 39 årige gav også 67000 dollars i donationer til terror netværket.
“Han levede Den Amerikanske Drøm. Så vendte han ryggen til sit land og svor troskab til vor største fjender,” sagde Manhattan Assistant U.S. Attorney John Cronan.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails