fredag den 1. maj 2015

Alle andre end de sorte er skyld i urolighederne

De Røde har haft ledelsen af Baltimore i årtier. Det går jo så ‘rigtig godt der’


                       
                               
Baltimore en er af de mest blå (Demokraternes farve) byer, hvor man har i årtier har haft Demokratiske borgmestre og flertal i byrådet.

Politiets ledelse, der er 50% sort, rapporterer til de valgte Demokrater. (Se denne fremragende artikel af Kevin Williamson). Det er ret langt ude at lægge skylden for optøjerne  på Republikanerne, men det har ikke hindret præsident Obama, der i går talte ved hans nyhedskonference hos Japans premierminister Abe. Charlie Sperling hos Breibarts fortæller:  fo               

Der er rigtig meget i min agenda der ville kunne udgøre en forskel lige nu der,” sagde han, og opfordrede til flere økonomiske midler til tidlig uddannelse, reform af retssystemet og jobtræning.

Obama kritiserede medlemmer af Kongressen for at blokere for hans politiske løsninger, og opmuntrede amerikanerne til at foretage “en indre selvransagelse”

“Det er mit klare indtryk, at under denne Kongres vil vi ikke få massive investeringer i bysamfundene,” sagde han, og føjede til at det var vigtigt alligevel at arbejde på at forbedre samfundene. “Kongressen” er selvfølgelig lig med Republikanerne.

Og “massive investeringer” er lig med politik som den multi-billion dollar “krig mod fattigdom” der blev erklæret i kølvandet på optøjerne der fulgte efter drabet på Martin Luther King. Hvordan gik det så i Baltimore? Eller han mener måske man skal lægge pres på virksomheder så man opretter afdelinger i de fattiges kvarterer. Ligesom tilfældet med CVS varehuset der blev brændt ned, og brandslangerne skåret over.


Hvem, fra Republikanerne, der stiller op som præsident vil være den første og gøre opmærksom på at Demokraterne har haft ledelsen i Baltimore og andre byer (Detroit) og kørt dem i sænk? Hvilket betyder at vi ikke har brug for mere af den samme politik - en politik der i den grad allerede er forfejlet?

Steny Hoyer, den mest magtfulde Demokrat på Capitol Hill spiller også forsvarsstrategien. Kerry Pickett fra The Daily Caller fik ham til at tale over sig:

The Daily Caller spurgte Hoyer, en Maryland Demokrat, om byens ledelse havde fejlet nu da  West Baltimore stadig er under opbygning efter optøjerne i 1968. Hoyer svarede:

“Vi skal investere for at sikre at vi har den helt rgtige infrastruktur, og de rette boliger således at vi har kvarterer der er sikre og at det er sikkert at bo der.”

“Men jeg vil ikke kalde det en fiasko i Baltimore,” tilføjede han. “Men som land skal vi investere hvis vi vil have den type for samfund vi ønsker.”

Han ville ikke kalde det en fiasko med Baltimore? Ville han kalde det en succes? Det er tiden at le af Demokraterne, afsløre dem for at undvige det ansvar der er deres.

Flere penge fra Staten er Demokraternes version - den løsning man altid vælger. En løsning der har vist sig uduelig og dødsensfarlig.
               

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails