søndag den 31. maj 2015

Tavshed om muslimske overgreb er det samme som samtykke

Tavshed om muslimers rædselsgerninger er samtykke


James Lewis


Brigitte Gabriel er en vor tids helt. En Churchillsk stemme af moralsk indignation - som vore præsident og vore liberale medier synes ude af stand til at begribe. Deres tavshed er det samme som samtykke, fordi de er udmærket klar over forholdene.

Den 4. april gav Brigitte Gabriel en passioneret sandhedsmættet tale ved en pressekonference i FN. YouTube videoen af talen fortjener at blive set som en klassisk advarsel Se og lyt endelig til hende og del med dine venner.
Ms. Gabriel er libanesisk kristen og hun beskriver den systematiske forfølgelse, mord, voldtægter og slaveholdelse af kristne i Mellemøsten -- kristne der har boet der i længere tid end muslimerne.

Hvis det nogensinde skulle lykkes os at få amerikanerne til at se virkeligheden ved Jihad i øjnene, vil det være på grund af mennesker som Brigitte Gabriel. Som Pamela Geller, Robert Spencer og Geert de Wilder, sætter de deres liv på spil for at redde civiliserede samfund, konstant står de op imod de ondsindede venstreorienterede medier og dødstruslerne fra de muslimske fascister.

Obama indrømmer aldrig en fejl, men hans benægtelse at blot at benytte ordene “muslimske massakrer” fordømmer ham som en medvirkende til systematisk folkemord. Jeg ved ikke om Obama er en hemmelig muslim, og det betyder sådan set ikke noget - fordi hans tavshed er samtykke. Uanset hvad hans tro går ud på, er han dømt ved sin tavshed.

Hver uge lægger ISIS videoer ud, hvor man hylder de sadistiske massakrer på uskyldige. Men Obama er tavs.

Denne underforståede tavshed fra Venstrefløjen er ikke ny. Venstrefløjen har været tavs om Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot og alle de andre marxistiske mordere, herunder Nordkoreas dynasti. Venstrefløjen er aldrig ansvarlig for egne forbrydelser.

Ingen højtstående sorte Demokrater i Amerika som jeg kender har nogen sinde udtalt sig mod Boko Harams massebortførelser af afrikanske børn og kvinder i Nigeria, deres systematiske seksuelle og fysiske overgreb og de ofte gennemført sadistiske mord på “vantro.”
Billedresultat for silence is consent

Obamas halvbror er højt på strå i Det Muslimske Broderskab, det fascistiske Ikhwan. Malik Obama, var Obamas forlover ved hans bryllup, og kender formodentlig alt til de muslimske slavetogter, voldtægter, sadistisk vold og handlen med mennesker. Den tidligere præsident for Sudan  Omar Bashir, står nu anklaget ved International Criminal Court for at have iværksat et muslimsk folkemord mod indfødte afrikanere. Folkemordet mod kristne og indfødtes kulturer i Sudan har været offentligt kendt i to årtier. Men amerikanerne aner stadig ikke hvad deres præsidents holdning er om den afrikanske slavehandel. Hans tavshed giver dem dog svaret.

Som vi må fortolke det i dag så har Obama aktivt haft en hemmelig forståelse med de værste muslimske fascitiske regimer og bander, herunder Al Queda i Libyen.

Obamas perleven, Tyrkiets Erdogan hjælper aktivt ISIS med at få rekrutter i Tyrkiet. Hans anden vidunderlige ven, Qatar, er den helt store bidragsder til ISIS. Og hans venner i Ikhwan er ligesom regimet i Iran, et ondt krigsliderligt regime og ideologi der slår nådesløst ihjel.

I dag sælges sorte børn og kvinder på slavemarkederne i Afrika og Mellemøsten som det skete på de offentlige markeder der solgte deres forfædre - afrikansk-amerikanere. Men de muslimske slavehandlere har ingen raceforbehold. I mellemøsten bortfører de kristne af arabisk herkomst, Yazidier og enhver “frafalden muslim”, som de civile i Ramadi der blev myrdet på gaderne.

I århundreder tilbage bragte muslimske slavehandlere i Afrika deres ofre ud til kysterne for at sælge dem i den atlantiske handel.

Alligevel er deres politisk vrede efterkommere i Amerika tavse om den muslimske krigsteologi der stadig retfærdiggør de rædsler der bliver brugt mod nulevende afrikanere.

Der er ingen undskyldning for deres tavshed.

Afrikansk-Amerikanere bliver manipuleret til ophidselse mod nulevende hvide for den muslimske slavehandel. Dette er enten smerteligt stupidt eller en gennemført politisk løgn, benyttet for at opnå magt og penge som eksemplificeret ved Obamas gode ven Al Sharpton.
Uden den lange muslimske tradition og historie med handel med slaver - som Muhammad påbegyndte - ville den trans-Atlantiske slavehandel have været begrænset.

I Afrikansk-Amerikansk politik i dag er det tabu blot at sige ordene “Muslimske slavetogter.” Det ISIS foretager sig i dag er intet i sammenligning med den oldgamle afrikanske slavehandel, gjort effektiv ved den selvsamme muslimske krigsteologi.

Tavshed er det samme som samtykke.

Hvis en Republikaner var præsident i dag, ville de venstreorienterede stemmer skrige højt at “Den som tier samtykker.”

Men Obama er tavs.


Denne gamle popsang passer fint til artiklens indhold. Lyt selv efter:

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails