mandag den 4. maj 2015

Hitler slap ud af Tyskland - viser nye afsløringer

Hitler slap ud af Tyskland viser ny bog

Nyligt frigivne FBI, U.S. intel arkiver rejser forbløffende nye spørgsmål


Alle ved jo at Adolf Hitler begik selvmord ved at skyde sig selv i sin underjordiske bunker den 30. april 1945.

Det har i det mindste været den konventionelle erkendelse.

Nu kommer så WND senior staff journalisten Jerome R. Corsi’s nye bog “Hunting Hitler: New Scientific Evidence That Hitler Escaped Germany.”

Efter at have undersøgt afklassificerede U.S. militære efterretningsdokumenter i arkiverne kommer Corsi med en velbegrundet sag, hvor det vises at U.S. efterforskerne fra begyndelsen havde mistanke om at Hitler var undsluppet. Beviser indikerer, at man af politiske årsager, var villig til at ‘hænge med’ på den historie at i de sidste dage af 2. Verdenskrig udførte Hitler, gift med sin elskerinde Eva Braun et fælles selvmordsritual netop som Sovjet hæren gik ind i Berlin.

Sandheden er, at ingen faktisk så Hitler begå selvmord. Der er ingen fotos der dokumenterer Hitler og Eva Brauns selvmord, og ligene af de to blev aldrig fundet eller bevaret for positiv identifikation.


Corsi påpegede i 2009, at Nicholas Bellatone, arkæolog fra Connecticut, af Ruslands Føderale Stats Arkiv i Moskva, fik lov til at undersøge kraniefragmenter som russerne i årtier har hævdet er bevis på at Hitler begik selvmord.

Bellatoni’s forbløffende konklusioner fik Corsi til at gå videre i undersøgelsen.

“Det som fik mig til at stille spørgsmål ved Hitlers selvmord var Bellatoni’s DNA analyse der helt klart viste at kraniefragmenterne ikke tilhørte Hitler, men en 40 årig kvinde uden forbindelse til Eva Braun,” sagde Corsi.
Adolf Hitler and Eva Braun

I “Hunting Hitler,” postulerer Corsi at det lykkedes Hitler at komme til Argentina, med hjælp af U.S. efterretningsagenter, der i al hemmelighed havde arbejdet med nazisterne siden 1943.

Allen Dulles, dengang agent ved Office of Strategic Services, eller OSS, forgængeren til CIA, kommunikerede i al hemmelighed med top nazister fra sit kontor i Bern, Schweiz, siger Corsi.

Corsi kaster lys over mange bekymrende spørgsmål, herunder:

  • Hvorfor var amerikanerne ikke i stand til at få noget fysisk bevis på rester af Hitler efter russerne fjernede hans lig?
  • Hvorfor betvivlede både Stalin og Truman at Hitler var død?
  • Hvorfor hørte ingen i Hitler’s bunker nogen skud?
  • Hjalp U.S. intelligence agenter i Europa, herunder OSS og Allen Dulles (der senere blev en chef i CIA under præsident Eisenhower) med til Hitlers flugt, som det var tilfældet med så mange andre nazister?
  • Argentinske medier rapporterede, at Hitler ankom til landet og man fortsatte med at rapportere om ham der. Hvorfor er de oplysninger, afsløringer, ikke nået til USA?

Corsi lægger vægt på ligsynsrapporter, udskrifter af afhøringer, dokumenter fra Sovjet arkiverne, CIA rapporter, omfattende efterforskning i National Archives and Records Administration i Washington, D.C., pg i College Park, Md., og så meget mere som opbakning for sin sag.

Hjalp U.S. efterretningsvæsenet Hitler med at slippe væk?


Hans beviser er overraskende rigelige og hans entydige argumentation giver troværdighed til en ny teori der afmonterer selvmordsfortællingen.

“Historien om Hitler og Eva Braun der begik selvmord var en ‘dækhistorie’, skabt af U.S. Inteeligence agenter ved slutningen af 2. Verdenskrig for at hjælpe med til flugten, ikke kun af Hitler og Eva Braun, men også top Nazi krigsforbrydere som Adolf Eichmann der blev fundet i 1960 i Argentina hvor han levede i skjul,” argumenterer Corsi.
Han præsenterer dokumentarisk beviser for Allen Dulles mission under krigen fra Schweiz, herunder hjælp til Martin Bormann, Hitlers sekretær for at kanalisere milliarder af dollars fra Nazi, på ækel vis stjålne midler, ud af Tyskland og investere disse på børsmarkederne i USA og Argentina, for at sørge for en finansiel basis og stødpude for at kunne overleve i skjul efter krigen.

I National Archives på College Park, opdagede Corsi et udklip fra en U.S. Militær avis, “The Stars and Stripes” fra 8. oktober 1945, der fortalte om en chokerende udtalelse af General Dwight D. Eisenhower øverstkommanderende over De Allierede Styrker.

Den korte artikel: “Der er ‘grund til at tro,’ at Hitler stadig kan være i live, ifølge en bemærkning fremkommet af Gen. Eisenhower til hollandske journalister. Generalens udtalelse går imod hans tidligere formodning om at Hitler var død.”

Corsi spørger, hvorfor Eisenhowers chokerende påstand i det store og hele er forbigået i U.S. aviser og historiebøger indtil i dag.

Var Hitler ombord på U-530?

Ved at spore Hitlers flugtrute fandt Corsi i National Archives dokumentarisk bevis på, at Hitler kom til Argentina ombord på en tysk U-båd, U-539, der på mystisk vis kom op til overfladen uden for havnen ved Mar del Plata, under kommandør Otto Wermuth og hans næstkommanderende Karl Fleix Schuller efter at have brugt uger på, i al hemmelighed, at sætte passagerer af langs Argentinas Atlanterhavskyst.

Skjult i National Archives, fandt Corsi en U.S. flåde efterretningsrapport skrevet 18. juli 1945 af Naval Attaché i Buenos Aires der underrettede Washington om at der var grund til at tro af U-530 havde landsat Adolf Hitler og Eva Braun i det sydlige Argentina før ubåden sejlede videre til Mar del Plata for at overgive sig.

Corsi fik avisartikler oversat der handlede om Hitler og Braun der blev budt velkommen af velhavende nazi sympatisører i Argentinas store tyske befolkningsgruppe. Tyskerne der havde bygget et godt skjult palæ i de tætte skove i bjergene ved Bariloch for at give Nazi Führeren sikkerhed og et behageligt sted på hans ældre dage.

Argentinsk avis artikel

Corsi skriver: I 1943, tegnede arkitekten Alejandro Bustillo, på anmodning af tyske støtter af Hitler der boede i Argentina, og byggede derpå en smuk rekreationsbolig for Hitler og Eva Braun - Residencia Inalco, i et fjerntliggende område mellem San Carlos de Bariloce Villa La Angostura, grænsende op til Nahuel Haupi Søen, uden for byen Bariloche, i provinsen Rio Negro, Argentina”
Bygning fra 1940 i det tyskprægede Bariloche


I det sydlige Argentina ved Andesbjergene nær ved Chile skriver han, “omgivelserne og Hitlers bolig blev valgt og tegnet for at give en præcis fornemmelse af Hitlers Obersalzberg rekreationssted ved byen Berchtesgaden i Bayerns alper. Hitler flyttede dertil juni 1947.”Ekstra info herunder og links i artiklen af synopsis-olsen:

Her er den officielle afhøringsrapport af Otto Wermuth:

Mange myter er opstået om en hemmelig Nazibase på Antarktisk og U-530 og U-977’s opgaver der. Myterne forklares i denne udførlige rapport, især siderne 4 og 5, og igen 11-13.
http://www.histarmar.com.ar/Antartida/Base-Hitler/LaBaseAntarticadeHitler.pdf

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails