fredag den 5. december 2008

Mon det var muslimer i Mumbai?

Var der muslimer i Mumbai?


I sin dækning af de koordinerede angreb i Mumbai sidste uge der efterlod 172 døde undlod New York Times, uden betænkeligheder, at nævne muligheden af en sekterisk motivation for overgrebene. Ugerningsmænden blev benævnt som "terrorister," "gangstere," "militante," og "angribere."

Den eneste gang "Islam," "muslimer" eller lignende udtryk blev benyttet var når der henvistes til udtalelser fra terroristerne - som da de harcellerede over den påståede elendige behandling af muslimer i Kashmir og Indien eller krævede at "mujaheedeen" fængslede blev frigivet. Sky News rapporterede at terrorister krævede af den indiske regering, at den skulle "tilbagelevere stjålet muslimsk land" - som i Islams verden er det samme som hele Indien.

Det er ikke kun New York Times der undgår at nævne virkeligheden når det drejer sig om de mere ubehagelige aspekter af Profetens troslære.

På sit årlige møde i oktober 2001 udgav Society of Professional Journalist en såkaldt "Diversity Guidelines," der instruerede journalister og redaktører i at "undgå ordstillinger og sammenfald såsom 'islamisk terrorist' eller 'muslimsk ekstremist' der er forkerte, fordi de forbinder hele religionen med kriminel aktivitet."

Lad os se nærmere på det: I de sidste 30 år er langt den overvejende del at terroristiske handlinger begået af muslimer. De fleste grupper har navne som 'jihad-dette og islamisk-hint. Terroristerne citerer jævnligt fra Koranen's vers om at dræbe de vantro. (Oh, sande troende, når du møder vantro da halshug deres hoveder!") Al-Queda og ligesindede fortæller os at deres mål er at fremme den globale jihad. De som tilskynder til religiøs vold har navne og titler som sheikh, imam og mullah. Men at knytte dem til islam er altså "forkert"?

Siden 1993 har der været mindst 17 terrorbomber i indien - 12 af dem siden 2005. Dødstallet har rangeret fra et dusin til mere, end 200 ved hver handling. At ofrene hovedsageligt (næsten udelukkende) var Hinduer, og overgrebsmændende (når de blev identificeret) var muslimer, er ren tilfældighed, ifølge de førende medier.

Det er ligeledes et tilfælde at, sammen med USA og Israel er Indien et af hovedmålene for international terrorrisme, og Indien har verdens næsthøjste antal af muslimer.

I en udtalelse fra 29. november i New York Times ("Hvad de hader ved Mumbai") insisterer Suketu Mehta - en professor i journalistik ved New York Universitet - at terroristerne slog til mod byens kosmopolitisme, som de foragter. "Religiøse ekstremister" (Mehta benævner både muslimer og hinduer således) bliver ophidset fordi "Mumbai står for luksus (velstand), verdslige drømme og for megen frisind."

Nuvel, det forklarer hvorfor terroristerne invaderede Mumbai's Chabad House, et dekandencens citadel der drives af hasidiske jøder. Blandt de dræbte var Rabbi Gavriel Holtzber, hans hustru, Rivka, Rabbi Leibish Teitelbaum og tre teenage israelske piger.

Hvilket fordærv foregik der i Mumbai Chabad House der retfærdiggjorde det som et mål for anti-kosmopolitiske ekstremister? Det at man spiste fisk og dansede Hora?

Chabad House blev angrebet, fordi det var Mumbai's center for jødisk aktivitet. Muslimer holder af at dræbe jøder næsten lige så meget som de nyder at dræbe hinduer. Deres religion kræver det af dem. En læge der foretog obduktionen af de jødiske dødsofre sagde de blev torteret før de blev dræbt og "havde allertydeligst torturens tydelige mærker" af alle de som døde i Mumbai.

Der må have rigtigt have været gang i den i det 8. århundredes Indien da den muslimske underkastelse af kontinentet begyndte. Millioner blev myrdet. I byen Somnath, blev alene mere end 50000 slagtet.
Slavemarkederne i mellemøsten blev oversvømmet med tilfangetagne hindu kvinder og børn. En oldgammel civilisation blev næsten udslettet. (Biblioteker blev jævnet med jorden og manuskripterne brændt.)

I sin bog 'Profetens Sværd: Islams historie, Teologi, indflydelse på verden' tilbyder Serge Trifkovic følgende beretning: "De muslimske erobrere begyndte deres indtog i Indien tidligt i det 8. århundrede på ordre af Hajjaj, guvernøren over Irak. Man begyndte i 712 hvor angriberne under kommando af Muhammad Qasim, ødelagde templerne, smadrede skulpturerne, plyndrede paladserne, dræbte mænd i stort antal - det tog dem tre dage at slagte indbyggerne i havnebyen Debal - og bortførte deres kvinder og børn til slaveri."

Er det ikke mærkeligt som disse plyndringsmænd af paladser og mordere i stor stil sædvanligvis har navne som Muhammad eller Osama, fremfor Seymour eller Sanjay?

I sit mangebinds værk 'Civilisationens Historie' fremhæver Will Durant dette som værende en af de blodigste episoder i historien. Durant karakteriser det som "en mismodig beretning, for det beviser tydeligt, at civilisationen som er værdifuld, med en forfinet orden og frihed, på et øjeblik kan falde ved udefrakommende barbarers invasion og efterfølgende befolkningsvækst indefra..."

En quiz med mange svarmuligheder: Er barbarerne Durant henviser til: 1. Episkopale. 2. Jehovas Vidner. 3 Scientologer eller .4 Muslimer? Det rigtige svar er Muhammeds religion.

Her kommer en anden bemærkelsværdig tilfældighed: Når muslimske autoriteter, religiøse eller sekulære, åbner munden, er de emner de taler om oftest afskyelige eller absurde.

  • 14. September, fortalte Sheikh Muhammed Al-Munajid seerne ved den Saudiske religiøse station at Mickey Mouse var agent for Satan (sammen med zionister, hinduer og kristne missionærer). Den tidligere diplomat tilknyttet Islamic Affairs Department ved Saiduarabiens ambassade i Washington forklarede at mus er urene. Men Disney figuren - ligesom Warner's Jerry - lærer børn at holde af gnavere. Ergo, "Mickey Mouse er blevet en afskyelig figur, selv om, ifølge islamisk lov, Mickey Mouse bør dræbes under alle omstændigheder." Prøv at forestille dig en Rabbi der sætter en lejemorder på Pelle Gris.

  • Den 30. oktober, foreslog en helt igennem charmerende ægyptisk advokat, fru Nagla Al-Imam, på den arabiske TV-kanal Al-Arabiya, at palæstinensiske mænd burde true med at voldtage israelske kvinder og piger som en slags 'modstandkamp' mod den såkaldte besættelse. Ikke muslimske kvinder i Europa bliver gruppevoldtaget af muslimske mænd - men at knytte disse forbrydelser til islam er altså forkert.

  • Den 28. november rapporterede Associated Press at Al-Zawahiri - Al-Queda's hovedtalsmand - har frigivet en video der kræver at amerikanerne konverterer til Islam for at undgå en økonomisk nedsmeltning. USA's økonomi er blevet ødelagt siden 11.09. gennem "rentebelastede lån." Zawahiri erklærede at amerikanerne skulle "omfavne Islam for at leve et liv fri for grådighed, udnyttelse og forbudt rigdom." Islams modstand mod hvad der kaldes grådighed (kapitalisme) er en af grundende til at, bortset fra olie, er de muslimske samfunds vigtigste produkter fluer, snavs, fanatisme og fattigdom.

Det tydeligste vidnesbyrd ses ud fra den måde Vesten strækker sig til absurditet for at vise forståelse og hensyntagen overfor de der halshugger gidsler og skyder en 13 årig amerikansk pige(et af ofrene i Mumbai).

Jesse Nieto er veteran igennem 25 år fra Marine Corps, hans yngste søn var en af 17 dræbte ved bombningen af U.S.S. Cole.

Nu ansat som civil ved Camp Lejeune blev Nieto beordret til at fjerne skrift fra sin bil med slogans som: "Islam = Terrorisme" og "Vi døde, De frydede sig!" Kendsgerningen er at da over 3000 amerikanere døde 11.09.01 da fejredes det fra Indonesien til kysterne ved Tripoli.

Politiet på basen gav Nieto en bøde for at udstille "krænkende materiale" på sit køretøj.

Politikorpset ville helt sikkert heller ikke ønske at krænke de ædle mennesker der myrdede 241 marinere i Beirut i 1983 ved bombningerne af barakkerne, eller de militante der har dræbt vore folk fra Kabul til Fallujah i de sidste seks år.

Mumbai er det sidste kapitel i årtusindets bestsller, Gone With the Jihad. Siden Israels tilbagetrækning fra Gaza, har de jødiske samfund i Negev været under konstant bombardement.

Fredag den 14. november blev Sderot ramt af 11 Qassam rakketter. Ashkelon - en by med 120000 indbyggere nord for Gaza - modtog seks raketter med hilsen fra Al-Quds Brigaden, den militære fløj af Islamisk Jihad. Hvis det overhovedet nævnes - hvilket det ikke bliver - da ville New York Times give tilskrive det 'de militante', 'angriberne' og Den bevæbende Gruppe' for Åndelig kamp.

Naturligvis har FN Generalsekretær Ban Ki Moon og Amnesty Internationl ikke fordømt rakatangreben, men derimod de israelske modsvar - en delvis blokade af Gaza, der kaldes "kollektiv afstraffelse." Det er fuldstændigt ligegyldigt at indbyggerne i Gaza kollketivt støtter og er meddelagtige i agressionerne.

Hvis FN får sin vilje vil en sådan netop afgivet kommentar være imod loven - i det mindste international lov.

Fire dage før Mumbai massakren vedtog FN Generalforsamlingen et middel der kaldes "At slå ned på forhånelse af Religioner" - hvilket søger at fjerne "handlinger med baggrund i had, diskrimination, intimidering og lignende forhold der resulterer i nedgørelsen af religion."

Genopførelsen af den Orwellske drøm har stået højt på dagsorden for Organization of the Islamic Conference (OIC), der fastholder at "Islam er for ofte knyttet sammen med krænkelser af menneskerettigheder og terror."

Forestil dig de vantro hunde der antyder, at der er en forbindelse mellem Islam og æresdrab, piskning for mindre overtrædelser af Sharia Lov, at flyve fly ind i bygninger, at udløse bomber, angreb og mord på rabbier og deres hustruer. Hvor er de frække!

Min ven Robert Spencer - forfatter til Stealth Jihad: How radical Islam is Subverting America without Guns or Bombs og redaktør af websiden Jihad Watch - advarer om, at FN handlingen er "et skjult forsøg til at begrænse ytringsfrihed som Islamiske lærde finder er fornærmende og upassende, herunder oplysninger om motiver og målet for jihad terroristerne og, hvordan de benytter islamiske tekster til af få rekrutter og til retfærdiggørelse af deres handlinger."

FN-beslutningen skal ikke benyttes mod de imamer der regelmæssigt taler for at kristnes, jøders og hinduer blod skal flyde, eller regeringen i Ægypten der støtter at kirker brændes eller det Saudiske politi der smadrer dørene for at søge efter skjulte kristne tilbedelsessteder, eller Holocaust fornægteren Mahmoud Ahmadinejad eller den syriske præsident på livstid Bashar Assad der fortalte Pave Johannes Paul II at jøderne "forsøger at udrydde religionernes principper," eller producerne af den ægyptiske tv-serie fra 2002 "Horseman without a Horse," en dramatisering af den anti-jødiske skrøne om "The Protocols of The Elders of Zion," eller FN der med sin antiracisme konference i Durban afsløres som en anti-zionistisk begivenhed. blodudgydelse

Den vil blive benyttet til at gøre typer som Geert Wilders (den hollandske parlamentariker der skabte Fina) tavse, Brigitte Gabriel (libanesisk-amerikansk journalist og forfatter til 'Because they Hate'), Bob Spencer, Ann Coulter, og de tidligere muslimer der har websiden "Islam Watch."

FN blev skabt som modsvar til blobadet og myrderierne i den 2. Verdenskrig. Af mange betragtet som den største statsmand i det 20. århundrede var Winston Churchill en af Vesten ledere i denne titanernes kamp.

Hvis han var i live i dag ville Churchill være en af religionens værste krænkere iflg. FN-ediktet. Han havde erfaringer med Islam som ung soldat i Indien og Sudan, dette er hvad den fremtidige britiske premierminister havde at sige om emnet for 100 år siden:
  • "Adskillige generationer er svundet siden Vestens lande har draget sværdet i religiøse kontroverser og de onde minder er snart falmet i Raionalismens og menneskelighedens stærke klare lys.... men den muhamedanske religions intolerance går fremad i stedet for at mindskes. Den blev oprindeligt formet med sværdet og lige siden er dens tilbedere blevet underlagt, sat over mennesker af andre trosopfattelser, i at udgøre dette vanvid. På et øjeblik er det tålmodige slids frugter, mulighederne for materiel velstand, frygt for selv døden blevet forkastet...Ved at gribe til våben er Ghazis (krigere for Islam) - blevet ligeså farlige og så letantændelige som gale hunde: Skabt til at blive behandlet som sådanne...Fremskridtets styrker støder sammen med de reaktionære. Krigen og religionens blod står overfor fredens. Heldigvis er fredens religion langt bedre udrustet." (Fra Churchill By Himself: The Definitive Collection of Quotations.)

Nogen glemte at oplyse Winnie om the Diversity Guidelines. Men Winstom Spencer Churchill tilhørte en generation der stod op mod ondskab i stedet for at forsøge at få den til af forsvinde ved at benægte at den i det hele taget eksisterede.

This column was originally published on GrassTopsUSA.com and appears here with the author's permission.

Don Feder is a former Boston Herald writer who is now a political/communications consultant. He also maintains his own website, DonFeder.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails