torsdag den 30. august 2018

De hadede ham - nu elsker de ham - han er død

De hadede ham - nu elsker de ham - han er død

 MATT MARGO

Jamen hvilken forskel nogle få år og Donald Trump udgør når det drejer sig om hvordan medierne behandler senator John McCain.
For få måneder siden skrev jeg om hvordan venstrefløjen en dag ville blive åh så nostalgiske med Donald Trump. Jeg bemærkede, hvordan venstrefløjens opfattelser af George W. Bush, John McCain, og Mitt Romney er gået fra “bogstavelig talt Hitler”ril bogstavelig talt !OK.”
Nu har dagens medier kun udelukkende fine ting at sige om den afdøde senator McCain (hvis uafhængighed har stillet ham på samme side som Obama og mod GOP på adskillige felter, og endnu vigtigere - mod Trump), men dette er i stærk modsætning til hvordan de behandlede ham da han var Obamas modstander i præsidentvalget i 2008.
Det var kampen mellem en moderat krigshelt og et radikalt blålys. McCains status som krigshelt blev en en eller anden vis ikke så vigtig som Obamas samfundsorganisering og åbenhed om at han røg marihuana. McCain var blot en knudret gammel hvid mand og Obama var den seje unge sorte kandidat, og hvis du ikke kunne lide ham jamen så var du racist..
Et af de bedste eksempler på hvordan medierne behandlede McCain uretfærdigt er da begge kandidater var gæster på The View. Ingen kan påstå at værterne på showet er de skarpeste knive i skuffen, så ikke desto mindre får indbildningen af deres egen storhed dem til konstant at udspy politiske kommentarer i tumpeklassen til et, i det store og hele, modtagende publikum.
Følgende er en række klip der viser den voldsomme, dramatiske forskel mellem Obamas fremtoning i showet og McCains.:
Det er svært at se på uden at blive rasende. Endnu mere ophidsende er hvordan den værste af smæderne, Whoopi Goldberg og Joy Behar nu taler så venligt om McCain - den person de tidligere nedgjorde. Ja direkte afskyede. I
Senator John McCain passed today, all i can think about..he never stopped trying to do his best. What an honor it’s been to know him. My condolences to the family he loved and adored and to his daughter & my friend @MeghanMcCain...from all my family, much love
We have lost someone who was a voice of reason and truth. A hero. He will be sorely missed. RIP, John McCain.
Havde de og andre anerkendt John McCains ægte gode kvaliteter dengang, så ville de måske have set dem og behandlet ham varmere end de gjorde med Barack Obama, Men desværre, Nej, de behandlede ham som var han spedalsk, mens de behandlede Obama som var han kongelig. Og alligevel kommer de med venlige ord?
John McCain var på ingen måde min favorit Republikaner. Men han blev valgt til at stille op mod Obama for Det Hvide Hus. Medierne var alt for forgabte i Obama så de kunne kun vise mangel på respekt over for en mand der havde gjort mere for sit land end Barack Obama kunne eller ville gøre i to generationer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails