fredag den 24. august 2018

Fahrenheit 404 - censur på nettet 2018

Fahrenheit 404 - årgang 2018

Her for nylig forsøgte Apple, Spotify, Facebook og YouTube (ejet af Google’s ophav, Alphabet) næsten samtidig at slette Infowars (såkaldt deplatformering). Liberale og nogle Republikanske kandidater til the. U.S. Congress valget i 2018 blev ligeledes snart efter ekskommunikeret. På en uge blev adskillige konservative forbudt adgang til Twitter. 
Har disse virksomheder ret til at lukke munden på dissidenter? Naturligvis har de det? The First Amendment garanterer beskyttelse mod Staten, men ikke fra individer og virksomheder. Ytringsfrihed er frihed for forfølgelse fra Staten og så ikke mere.
Kendsgerningen er at disse internetselskaber har skabt et kartel for at slippe af med dissidenter.
At blive forvist fra den virtuelle verden er ikke det samme som ‘verdens ende’ for ofrene. Der var heller ikke nogen “dobbelt standard” om dissidenter fra disse virksomheder. Disse sites på nettet blev fra begyndelsen skabt som platforme for udbredelse af især venstreorienterede ideer, men efter et stykke tid lukkede de øjnene for afvigere.
Imidlertid førte nederlaget i valget i 2016 til at lederne af disse virksomheder kom til den konklusion at uden en organisering af et anti-konservativt kartel ville man også tabe valgene i 2018. Vi burde ikke glemme at de handlinger nutidens venstreorienterede er i færd med er deres modsvar til den konservative Rush Limbaugh og Fox News der i adskillige årtier har domineret radio- og TVudsendelser.
Nogle af kartellets resultater er forbløffende. For eksempel Facebook der fjernede links man ikke var enig i og som har resulteret i nedgang på 93% i webtrafik fra dette sociale netværk til førende konservative sites siden 2016 valget. Resultatet af denne “algoritme” handling hos Facebook er at man efter et vis stykke tid ikke længere følger konservatives posteringer. Endnu noget man har opnået (sammen med Google) er den påtvungne lukning af det politisk ukorrekte site The Liberty Conservative.
Vi ved at information trykt på papir ødelægges når temperaturen når 451 grader Fahrenheit - som er papirs brændpunkt.
Vi ved at information fra Internettet er blevet slettet når din browser viser en - error 404 – "file not found."
Twitters censur algoritme virker på den måde at efter et stykke tid bliver konservative på dette sociale netværk isoleret fra omverdenen - deres tweets læses sådan set ikke da Twitter på kunstig vis eliminerer følgere og lægger begrænsning på adgang til tweets. Samtidig bliver tweets af mennesker fra venstrefløjen ikke kun ‘blæst op, men får også den bedste distribution.
Der er al mulig grund til at tro at det seneste fald i aktieprisen for Facebook og Twitter delvist skyldes den kendsgerning at investorer er blevet klar over denne uærlige metode til at manipulere med brugerne. 
Google anvender endnu en metode til at manipulere med offentligheden. Google har introduceret en praksis med øgenavnet "expulsion to the 101st kilometer," der henviser til Sovjets tvungne bortvisning af afvigere til mindst 100 kilometer fra Moskva. Det var i det 20. århundrede. Et frygteligt århundrede. Nu har vi det 21. århundrede, og Google har besluttet at manipulere resultaterne af internetsøgninger analogt. Resultatet af disse manipulationer viser Google links til venstreorienterede politiske sites øverst på resultatlisten og links til konservative sites flyttes på kunstig vis til at ligge efter de første 100 links.  
Google ved at mennesker som hovedregel, blot scanner de første ti til tyve links. Konsekvensen er at Google skaber et indtryk af at hele verden kun er fuld af venstresnoede ideer. Professor Robert Epstein mener at Google algoritmen var en gave til Hillary Clinton i 2016 og gav hende mindst 2 million stemmer.
Venstresnoede ideer forsøgt indført i menneskehedens historie har alle været en katastrofe. Når man har forsøgt sig med dem har de ikke fungeret. Moderne venstreorienterede er forvandlet til en ynkelig forsamling af marginaliserede mennesker, hvis fortsatte eksistens må være baseret på censur, tavshed, falske formodninger, løgne, bedrag, had og mangel på tolerance. I denne forstand sker der sådan set ikke noget overraskende på Internettet - venstrefløjen viser en bemærkelsesværdig evne til selvopretholdelse og selv-organisering.
Det er nødvendigt at standse denne ‘krydren’ og favorisering af venstrefløjsideer. De skal bekæmpes med egne midler og på deres betingelser. Det er allerede sket før i historien, dengang medierne var pålidelige, imidlertid er de nu erstattet af Internettet og deres monopol er forbi. Husk dog at de nuværende internet monopolister ikke holder for evigt. Det er op til os allesammen at hindre deres hjernevasken.
Gary Gindler is a conservative blogger at Gary Gindler Chronicles.
Photo credit: Learning Lark, via Flickr.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails