tirsdag den 7. august 2018

Det største masse hysteri i amerikansk historie

Det største hysteri i amerikansk historie

Dennis Prager

Du og jeg lever i den største masse hysteri æra i Amerikansk historie. For mange amerikanere var det ellers McCarhty æraen der havde denne tvivlsomme karakter, men det som sker nu er langt, langt værre.
En ting er at enhver form for hysteri der dengang eksisterede var rettet mod den største ondskab i verden på den tid: Kommunismen, For Senator Joseph McCarthy og ikke mindst for the House Un-American Activities Committee, var der virkelig amerikanere i betydningsfulde stillinger der støttede kommunistiske regimer der slaveholdt deres befolkninger og begik massemord. McCarthy ville gøre noget det det. 
Som modsætning er landet ved at kvæles i hysteri over en fuldstændig usandsynlig mulighed - som der endnu ikke er bevis for - at Donald Trump kampagnen samarbejdede med den russiske regering for at blande sig i 2016 præsidentvalget, og så absurditeten med at Trump arbejder for den russiske præsident Vladimir Putin.
 
Noget andet er at de førende medier dengang ikke støttede McCarthy. De fleste medier var yderst kritisk indstillet overfor McCarthy. I dag er de førende medier ikke et forsigtighedens talerør. De er med til at skabe hysteriet. Der har været konspirationsteorier gennem amerikansk historie (Lee Harvey Oswald dræbte ikke John F. Kennedy alene, månelandingen har aldrig fundet sted.) ​
Men det er første gang at medierne har skabt og fremmet en konspiration. Ikke overraskende dog har de fuldstændig tilsidesat enhver forestilling om at være objektive når de redegør for processen.

Og selvom nogle amerikanere helt uretmæsigt blev bedømt kommunister under McCarthy æraen har utallige Democrat politikere og ledere i nyhederne og underholdningsbranchen kaldt medlemmer af Trump administratioen og de ti millioner af amerikanere der støtter præsidenten for fascister, hvide overherredømme hadere, xenofober og endog Nazister.
MSNBC’s Jill Wine-Banks sagde om Trump-Putin Helsinki pressekonferencen: "Den er lige så alvorlig for mig som Cuba-Missil Krisen når der tales om angreb, eller 9/11 angrebet....(Trumps) præstation i dag vil leve et liv i foragt ligeså meget som Pearl Harbor eller Kristallnacht.”
Tidligere kommunist, Obama mand og CIA direktør John Brennan tweetede: “Donald Trumps optræden ved pressekonferencen i Helsinki, er på højde med og overskrider tærsklen for store forbrydelser og elendig opførsel’ Kort sagt tæt på forræderi.”
Den konstante henvisning til Holocaust, Nazister og nu Kristallnacht - den uofficielle indledning til Holocaust, er en nat i 1939 da tyske jøder blev banket ihjel, synagoger brændt ned og jødiske butikker plyndret er med til at nedtone ondskaben i Nazismen og i Holocaust. En ung amerikaner der har gået på et typisk universitet kender muligvis meget lidt til Nazismen og Holocaust og vil mene at Nazismen og Holocaust blot er det 20. århundrede udgave af Trump og amerikansk konservatisme. 
Al denne hysteri er bygget op om ingenting. I selve sin essens er det forsøg på at omgøre 2016 valget. De førende medier nægter at acceptere at Hillary Clinton tabte. De sagde hun ville vinde - ganske nemt. De forudså en jordskredssejr. Hvordan kunne de dog glemme at det gik så grueligt galt? Deres svar - det har de ikke. Det var Trump og Putin der stjal sejren.
Hvis sandheden nu betyder noget for medierne så ville deres narrativ være. “Democrats og venstrefløjen accepterer stadig ikke Trump sejren.” Hvis sandheden lå medierne på sinde så ville enhver amerikaner vide at Trump er gået barskere til Rusland end tidligere præsident Barack Obama gjorde. 
.
Enhver amerikaner ville blive mindet om at Obama forsikrede Putins mand, dengang russisk præsident Dmitri Medvedev, om at han ikke ville være for barsk overfor Rusland. Idet han mente mikrofonen var slukket hviskede han til Medvedev: “Dette er mit sidste valg. Efter valget har jeg mere fleksibilitet.”
Hvis sandhed har betydning for medierne ville enhver amerikaner blive mindet om at Obama sendte Army måltider til Ukraine og Trump har sendt anti-tank missiler og andre våben for at afvise russerne. 
Hvis sandhed nu har betydning ville enhver amerikaner blive mindet om at Obams blot så til da Syrien brændte og Rusland kom til og dominerede det land, mens Trump har bombet syriske militære installationer herunder en episode hvor russere blev dræbt.
Hvis sandhed nu skulle betyde noget for medierne ville enhver amerikaner blive mindet om at det er Trump der har svækket Ruslands allierede, Iran, hvor Obama styrkede landet i stor grad.
I stedet skriger medierne “forræderi” - “rigsretssag” og des lignende 24-7. Hollywood stjerner forbander præsidenten. Andre igen hans datter eller Førstedamen og viser præsidenten i forskellige stillinger døende.
Samtidig råber pøbler af administrationens embedsmænd og Republikanske medlemmer af Kongressen når disse er ude at spise, handle og er derhjemme.
Hvis du stemmer Democrat til november stemmer du på hysteriet, løgnene, socialismen og at Holocaust gøres mindre alvorligt.
Men mere end alt andet: En stemme for Democrats til november er en stemme for hysteriet - den den mest mørke og største i amerikansk historie.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails