lørdag den 27. juli 2019

Arkancide? Jeffrey Epstein fundet såret i sin celle

Epstein fundet såret i sin celle. Er det Arkancide? 

Den netop dømte pædofile, Jeffrey Epstein blev fundet i sin fængselscelle ved the Metropolitan Correctional Center sent forleden aften efter det som man betegner som et muligt overgreb eller selvmordsforsøg.
NBC’s to kilder siger at man ikke fandt noget i Epsteins celle der kunne indikere at der var et muligt selvmordsforsøg ved hængning, dog kom man med detaljer om at Epstein blev fundet i “fosterstilling” med mærker på halsen, og han var ikke ved fuld bevidsthed.  
Ifølge rapporten giver fire yderligere kilder mange fortællinger om årsagen. To siger at mener det var et forfejlet selvmordsforsøg. Endnu en siger at det var en plan udtænkt for at få Epstein overført til en anden facilitet. Et sidste kilde nævner at et angreb kan være forekommet.
Eller muligvis et Arkancide. Udtrykket Arkancide henviser til de besynderlige dødsfald og selvmord, overgået mennesker der har haft en eller anden relation til Clinton familien. Spekulationer har floreret i årtier, at disse venner (og oftest fjender) af Hillary Clinton og hendes mand Bill Clinton, tidligere præsident og Guvernør for Arkansas måske er blevet slået ihjel på foranledning af Clintons.  
Nuvel, jeg skal ikke hævde om det er sandt eller der er fejl i optællingen af Clinton relaterede lig, men endnu en nyhedshistorie kom frem i går der så blev druknet af Mueller høringen. Denne havde at gøre med nye beviser på at Epstein besøgte Clintons i Det Hvide Hus adskillige gange.
NBC artiklen føjer til at en person, der er interessant, er blevet udspurgt sidste aften af efterforskere der siger at denne medindsatte var i området da ‘uheldet’ indtraf. Manden hedder Nicolas Tartaglione, tidligere politibetjent der står over for 17 forbundsanklager for firedobbelt manddrab og narkotika relaterede hændelser. Anklagerne er en udløber at en dom fra 2016, hvor Tartaglione angiveligt slog en mand ihjel som han anklagede for at stjæle kontanter til en stor kokainhandel, og uskyldige forbipasserende, før han begravede dem i sin baghave. Anklagemyndigheden går efter dødsstraf. 
Tartagliones advokat Bruce Barket kom hurtigt med en udtalelse, hvor han fastslog at hans klient “absolut” ikke angreb Epstein, og føjer til at Tartaglione og den anklagede pædofile kommer “fint ud af det” med hinanden.
Mr. Barket indikerede også at hans klient og den anklagede pædofile for nylig har været fælles om klager over forholdene i MCC fængslet. Et hurtigt blik på Barket’s Twitter account afslører en mand der lider af Trump Derangement Syndrome. Hans seneste tweet lyder:
“THIS, This is why @realDonaldTrump will fail. Neighbors, friends and family of immigrants will stand up for them…” Also shown is a video of a group of people interfering in a Tennessee ICE investigation.
Barket’s klient og Epstein’s nye ven Nicolas Tartaglione var også på de lokale overskrifter denne uge efter fængselspersonale konfiskerede en kontrabande mobiltelefon hos den indsatte.
Igen træder hans advokat frem til forsvar for ham ved at sige at mobiltelefonen ikke tilhører Tartaglione. Imidlertid har Barket anmodet retten om at blokere for anklagerne der anmoder om at få overført telefonen til FBI, og få tilladelse til at se hvad der ligger på telefonen.
I et brev til forbundsdommer Kenneth Karas, skriver Barket, at mobiltelefonen kunne indeholde “priviligeret materiale” og kommunikationer lagret på telefonen. Advokaten bad også dommeren om at kræve “ikke blot en undersøgelseskendelse, men også at oprette et ‘filter team’ eller ‘taint team,’ medlemmer af the U.S. Attorney’s Office, [der kan] isolere potentiel priviligeret information fra sagens anklagere.”
Barket ville ikke være en god advokat om han ikke forsøgte alt i sin magt for at hjælpe sin klient, men tidspunktet er mistænkeligt. En kontrabande telefon findes på en ny ven og indsat med Jeffrey Epstein, der også er til stede da Epstein kommer ‘til skade’ timer efter at nyheden kommer frem om Epsteins og Clintons - igen. Hvis Clinton-Arkancide teorierne er sande, er der måske endnu en sag. Lige for tiden holder man Epstein under opsyn 24/7 grundet det mulige selvmordsforsøg.  
Authors note: Connect with Taylor Day on Facebook and Twitter @TABYTCHI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails