tirsdag den 22. april 2008

Dåneeffekten hos Obama

March 16, 2008

Af falde i svime: Før og nu.

Paul J. Shlichta

Det ser ud til, at Barack Obama har evnen til at få kvinder, såvel frisindede som venstreorienterede, til at dåne som hans optræden så ofte har vist for nylig.

For seniorer, som mig, er der absolut intet nyt i at kvinder skriger og hviner og besvimer mens en anæmisk tynd mand, med markeret ansigt synger serenader for dem. I 1940'erne var det ret så almindeligt, hvorsomhelst Frank Sinatra sang, så det blev en stående vittighed i radio udsendelser og filmreklamer.
Jo, Obama ligner også næsten Sinatra. Hvis du synes det ikke passer så kig lidt på billedet af Sinatra da han var på Obamas alder. Sammenligningen er endog endnu mere slående dengang Sinatra virkelig formåede at få kvinder til at dåne.
Denne "dåne-faktor" ser ud til at være forbundet, på en for mænd uudgrundelig måde, til moderinstinktet, som er det element ved kvinder som er sværest af forklare. Den mest fremtrædende lighed hos Obama og den unge Sinatra, er deres magerhed - en åbenbar akut underernæring. Enhver 'moder' vil få en uimodståelig trang til at stopfodre Obama med fedende spiser - eller hvis det er det der skal til, med stemmer. Selv hårdkogte jernlady's forvandler sig til tåbelige kurrende duer som om Obama var en baby.

Denne moderinstinktsvækkende dåneappeal hos Obama er et stærk stemme-sluger element, som stakkels Hillary simpelthen ikke kan hamle op med; hun er nemlig på ingen måde kær og nuttet. Det kan blive rigtig hårdt for McCain at følge med her. Mit forslag er, at han straks går på en skrap diæt.

http://www.americanthinker.com/blog/2008/03/swooning_then_and_now.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails