mandag den 16. juni 2008

Canada og PC-politiet

Stalinistiske Canada

James Lewis

Hvis du ønsker at se, hvorledes USA vil være under Barack Obama og med en endnu større majoritet i Kongressen for Demokraterne, så se på Canada.
Canadas største gave til nutidens skribenter ---Mark Steyn --- bliver forfulgt på grund af ytringsfriheden i sin hjemby. Klummeskribenten Steyn er blevet trukket frem foran noget, som kaldes "Canada Human Rights Tribunal", et sideordnet retssystem til de almindelige retsinstanser i Canada, uden at tage hensyn til de normale procedurer ved lignende retssager, at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist, en anerkendt og veldifineret retstilstand, og en beskyttelse af ytringsfrihed.
Fire muslimske jurastuderende har klaget over Steyn for, helt korrekt, at have citeret den norske berygtede Mullah Krekar, en kurdisk mujahedin som har drevet kispus med sine norske værter i årevis. Norge kan nemlig ikke deportere en bedragerisk asylansøger, hvis han risikerer dødsstraf i sit hjemland --uanset hvor mange uskyldige mennesker han har sprunget i småstykker der tilbage i Kurdistan. Det er ganske enkelt en invitation for andre morderiske mujahediner til at komme til Norge og nyde den gratis gæstfrihed i al evighed, og Mullah Krekar drager virkelig fuldt udbytte af dette.
Således sagde Mullah Krekar til en norsk avis:
"Vi er de der vil forandre jer ... Se blot på udviklingen i Europa, hvor antallet af muslimer øges som myg. Hver Vestlig kvinde i EU føder 1,4 barn i gennemsnit. Hver muslimsk kvinde i de samme lande føder 3,5 barn."
Steyn citerede, gentog, Krekar i Canada's McLean's Magazine og de er nu begge anklaget for at gengive det Krekar sagde, nemlig, "antallet af muslimer øges som myg." Således benytter muslimer 'det politiske korrekthedspoliti' til at anklage Mark Steyn for at gentage hvad en muslimsk agitator sagde. At fortælle sandheden er ingen forbrydelse. I Canada er det en grundlæggende menneskeret ikke at acceptere når ondsindede fjender taler dig imod. Her i denne sag er menneskerettigheden vendt på hovedet.
Glem alt om Den Spanske Inkvisition. Det er jo 500 år siden. I dag kan Canadas 'stalinister' uden videre straffe folk når de siger, hvad de mener. Venstrefløjen genopdagede sine stalinistiske rødder i 1970'er da ungdomskulturen erobrede kulturverden. Det var på det tidspunkt Canadas latterlige "Human Rights Tribunal" blev skabt. I dag har 80% af amerikanske læreanstalter retningslinjer og ytringskodeks, der forbyder politisk ukorrekt tale. Stalins spøgelse vandrer igen her på jorden , og er forbavsende frisk og rørig.
Som Mark Steyn beretter er der ingen der nogensinde er blevet frifundet af Canadas Inkvisition i de sidste 30 år. Hvis du bliver anklaget, så bliver du også hængt. Sig noget kritisk om bøsser eller muslimer nord for grænsen (Canada) og du vil blive idømt bøder eller skal betale erstatning til dine anklagere for at gøre skade på deres sarte psyker. Skriv din kritik på en Blog, endog en der har sin base i USA, og ja, de kan komme efter dig i Canada.
Sødt, ikke sandt?
Vil du have Sharia lov i dit nærområde? Venstrefløjen har lagt grunden til det. Den er allieret med islamisterne i Europa, Canada og USA, blot ved at tilføje "Muslim" til alle offergrupper har de ret til at anklage de der er kritiske offentligt. I Storbritannien er der udstedt en arrestordre mod bloggeren Lionheart for at oplyse verden om islamisterne i hans nærområde.
Desværre er det ikke en engangsforeteelse. Stalinisternes pest er spredt over hele USA og Europa. Vore medier undertrykker hele tiden kritik af venstrefløjen. Endnu smider vi ikke folk i spjældet, men du kan miste dit job for at komme med det forkerte ord. Dit rygte kan blive ødelagt. Du kan blive mobbet og generet.
Canadas nationalhymne O Canada indeholder ordene
Fra nær og fjern, O Canada står vi vagt for dig Gud bevar vort land ærefuldt og frit!
Hold da op, hvor er det dog fortidigt!
http://www.americanthinker.com/2008/06/o_stalinoid_canada_1.html

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fantastisk god blog - har lige læst alle indlæggene på side 1 her.

Du får da lige et link i min blogroll. :-D

Olsen sagde ...

Mange, mange tak. Nej, hvor det luner. At udvælge artikler er en vanskelig balanceakt, der er så meget man gerne vil dække. Samtidig er det en fornøjelse når man dels kan få luft over 'tåbelighederne' i verden, hvis der så samtidig er nogle der kan få glæde af det, er det arbejdet værd. Jeg arbejder på at få indført en blogroll lig din på bloggen.

Related Posts with Thumbnails