fredag den 23. januar 2009

Santa Klaus og den globale opvarmning

Julemanden påtager sig ansvaret for den globale opvarmning

Den tjekkiske præsiden angriber den "skrupelløse ideologi hos fanatikerne bag global opvarmning

Den gode kong Wenceslas gik barfodet 'i sne og is' for at bringe mad og brænde til de sultende bønder på anden juledag - og her - et mirakel beskyttede ham og hans trofaste tjener mod den bidende kulde. Wenceslas - Sankt Vaclav, i Tjekkiet - var en legendarisk Santa Claus figur, en hellig budbringer af håb og glæde i den mørke europæiske vinter.

Nuvel, vi har vor egen Vaclav til at bringe os glæde i denne årstid; men denne er Vaclav Klaus, præsident i den Tjekkiske Republik, og en farlig skeptiker mod troskorstoget 'Den Globale Opvarmning.' I sin nye bog, "Den blå Planet i lænker," skriver præsident Klaus at:

"Den største fare mod friheden, demokratiet, markedsøkonomien og velstanden her ved slutningen af de 20. århundrede og begyndelsen af det 21. er ikke længere socialismen. Det er i stedet, den ambitiøse, arrogante, hensynsløse ideologi hos miljøaktivisterne."

Vaclav Kalus er en ærlig mand, men det regnes ikke for noget i den kogende smeltedigel som det socialistiske Europa præsenterer sig som i dag. Her fornylig blev præsident Klaus verbalt hånet at de andre præsidenter fra Europaparlamentet, herunder "Røde Danny" - Daniel Cohn-Bendit, tidligere anarkisttisk gadekæmper under de berygtede optøjer i 68 - som nu er en stor "Grøn" 'kanon' i europæisk politik.

Således sagde Røde Danny til Vaclav Klaus:

"De kan tro hvad de vil, jeg tror ikke, jeg ved, at den globale opvarmning er en realitet."

Såldes præsenteres det, folkens, skepticismens fornuftige stemme angrebet af et militant dogme, klar til at opbrænde så mange hekse som det er nødvendigt i forsvaret for Den Eneste Sandhed. Hvis dette lyder bekendt tænk da blot på Galileo og Pave Innocent III, der ikke ønskede at folk så i Galileo's teleskop på nattehimlen, idet de havde en klippefast tro der gjorde beviser unødvendige. Røde Danny kan hilse varmt på denne Renæssance Pave. 2 alen ud af samme stykke.

Tilføj så Barack Obama's administration. Sammen med den nye 'klimaczar' Carole Browner og videnskabelig rådgiver John Holdren, overtager 'De Sande Tilbedere' nu regeringens politik. Jovist, vejret er nu velsignet med et officielt bureakratisk kontor med den opgave at forandre vejret. Det indbefatter NASA Goddard Space Center's James Hanson, der mener at CEO's (bestyrelserne) i energiselskaberne "burde sagsøges for alvorlige forbrydelser med menneskeheden og naturen," dersom de udtaler sig ukorrekt skeptisk om den globale opvarmning. Hanson's karriere i NASA blev indført af Al Gore, vor egen Danny hos de Røde, der har alle svarene uden at bekymre sig om at konsultere Moder Natur.) når det drejer sig om energi og vejret.

Problemet er, at de aktuelle beviser på en global opvarmning er blevet gennemhullet og faktisk har været vendt på hovedet i løbet af de sidste ti år. Her følger en liste med 10 forfejlede forudsigelser.

Planeten er, så vidt vi kan se, ved at blive noget koldere, måske på grund at solen ikke er så stærk. Obama administrationen kommer nu til magten lige i det øjeblik, hvor beviset for deres fikse ide er ved at falde sammen. Men Den Sande Tro, forkaster al fornuft og der er ingen indikation på at nogen Obamanista gider gøre sig blot den mindste anstrengelse for at lægge mærke til denne ubekvemme sandhed.

Hvilket burde afstedkomme en pause blandt ærlige mennesker, herunder videnskabsfolk. Rigtig mange videnskabsfolk kan afsløre et åbenlyst bedrag når de bliver præsenteret for den, men de holder dog lav profil. Freeman Dyson, en af store fysikere, fortæller os hvorfor:

"Når videnskab bliver velhavende bliver den politisk."

Ifølge Dyson er vort problem ikke underfinansieret videnskab; det er at overfinansiere videnskabsfolkene indtil de bliver politiseret. Men den slags videnskab holder auktion af sin eneste mission - at opdage og fortælle sandheden - til den som byder højest.

Dette er skræmmende nyheder. Fordi hele klimadommedagsscenariet er grundlagt på simpliciferede matematiske modeller der som udgangspunkt går fra "drivhusgasser" til Planetens Endeligt - baseret på computerspil, som SimCity, og som ikke nærmer sig de virkelige komplekse aspekter ved atmosfæren det allermindste. Simple computer modeller kan ikke benyttes da de udelukker for mange faktorer - såsom vand i atmosfæren, og så Hr. Sol, blot for at nævne to. Når de beskæftiger sig med deres egne specialområder ville de fleste videnskabsfolk se bort fra sådanne alt for enkle modeller. Men denne her vover de ikke at røre ved.

Freeman Dyson skriver:

"Jeg har studeret klimamodellerne og jeg ved hvad de kan føre til. Modellerne løser ligningerne med de løbende beretninger og de er gode til at beskrive atmosfærens og havenes tilstand og bevægelsesmønstre. De er dårlige til at beskrive skyerne, støvet, kemien og biologien på marker og i landbrug og i skove. De forsøger ikke at beskrive verden vi lever i. Den virkelige verden er mudret og uordentlig og fuld at ting vi ikke forstår fuldt ud. Det er meget lettere for en videnskabsmand at sidde i et air-konditioneret kontor og udføre computerberegninger end at tage sit vinterudstyr på og gå ud og måle, hvad der virkelig sker derude i sumpene og i skyerne. Det er derfor klimamodeleksperterne tror på deres egne beregninger."

Vi ser derfor videnskab på baggrund af en politisk autorisation - hvilket vil sige, at videnskaben har prostitueret sig overfor maghaverne. Det er en direkte efterfølger af Hitler's forkastelse af Einsteins- Relativitetsteori som værende "jødisk videnskab," og Stalin's vanvittige fantasi om, at han kunne tvinge afgrøderne i Sovjet til at vokse sig større, vildledt af sin favorit agronom "videnskabsmand" Trofim Lysinko. At beordre vejret til at ændre sig er ikke meget anderledes end disse totalitære fantasier. Barack Obama har allerede meddelt os at ved at vælge ham vil det svække den "øgede vandstand i havene."

Det er ikke engang en joke. Det er så sandelig ren Groucho Marxism:

"Politik er kunsten at lede efter problemer, at finde dem overalt, at diagnosticere dem forkert og at anvende de forkerte hjælpemidler."

Så, hvad er der egentlig at grine af?

Verdens Grønne politikere samles i Poznan, Polen for at dele byttet gennem en ny Kyoto II Aftale. De beskylder USA for fiaskoen ved den sidste Kyoto, og nu da Amerika har set lyset ved at vælge Obama, vil de ved Gud, fortsætte. Hvad med magt og rigdomme gennem en verdensomspændende handel med kvoter i udledninger? Hvad med et centraliseret internationalt kontor og bureaukrati for alle de røgforurenende industrier i verden (undtaget Kina og Indien, der meget klogt har stillet sig udenfor). Hvad med at sælge afladsbreve, som pavedømmet gjorde, for at alle de beskidte syndige der benytter kul og biler og spiser bøfkød kan få tilgivelse for deres overtrædelser mod Moder Gaia?

Udfra et politisk synspunkt er det bedre ikke at have noget bevis på den globale opvarmning. Hvis vi havde kendsgerningerne, ville vi måske finde ud at at opvarmningen, hvis den i det hele taget eksisterer, måske vil forsvinde igen. Der er ingen ide i at pålægge skat på en synd, der måske forsvinder eller opløses af sig selv. Det er langt bedre at beskatte den omsiggribende følelse af synd direkte. Overlad det til de førende medier at sprede den gratis-skyldfølelse, og til de politiske eksperter i den nye administration, som ved inderst inde, som Røde Danny, at "du kan tro hvad du vil, jeg tror ikke, jeg ved at den globale opvarmning er en realitet."

Bøj Jer ned i støvet, I syndere. Tiden er kommet til at I skal betale for jeres overtrædelser.


James Lewis is a scientist by trade, and carps as a hobby about the passing parade of human fraud and folly.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails