fredag den 16. februar 2018

Endelig slut med forgabelsen af Bill Clinton

Endelig slut med forgabelsen af Bill Clinton

Der skulle gå 20 år, men Demokraterne er nu endelig på linje med resten af os. De kan nu se hvad der er foregået direkte for snuden af dem hele tiden. Bill Clinton er en ækel parasit, der bør holdes så lang bort som muligt fra de muligheder magt giver. 
Slimede Willie plejede at være deres drømmesyn, men nu er der ingen der ønsker ham som deres Valentine. Edward-Isaac Dovere, Politico:
I et år hvor partiet anvender al sin krudt og kugler på at appellere til præcis de vælgere Bill Clinton konstant vandt over har en stribe Demokrater fortalt POLITICO at de holder ham i stram snor. De ønsker ikke at blive set noget sted nær en mand med en historie og beskyldninger for overgreb. De har det ikke godt trods deres troskab overfor ham.
Bill Clinton celebrates at the Wells Fargo Center in Philadelphia, Pa., on the final night of the Democratic National Convention, July 28, 2016. (Photo By Tom Williams/CQ Roll Call) (CQ Roll Call via AP Images)
Efter at have smidt Al Franken ud, netop fordi de ønskede at skabe en tydelig kontrast til Trump så har Demokrater over hele det ideologiske og geografiske spektrum anerkendt de politiske problemer som ethvert nærvær med Clinton er årsag til.
Hvad siger I så? Det gik så et par årtier og et pludselige kulturelt skifte for Bill Clinton - så var han politisk gift. Bedre sent end aldrig, ikke sandt?
Det er såmænd ikke for noget ved Bill der er lavet om. Han er stadig den samme Bubba som altid. Han er stadig den der stod foran hele verden og sagde dette:
https://www.youtube.com/watch?v=VBe_guezGGc
Og indtil for nylig, dersom du ønskede at stå på god fod hos Demokraterne så skulle du komme med undskyldninger for ham. Med de tidsløse ord af pseudo-journalisten Nina Burleigh, skulle du være iført dine “præsidentielle knæpuder.” Du skulle lade som om det blot var et blowjob, og det sådan set kun angik Bill og Hillary og alle lyver jo om sex, og Juanita Broaddrick var muligvis blot skør, og det betød alligevel ikke noget, fordi Republikanerne var ligeså slemme. De skulle lade som om at det vidne der stod ved hans side i alle årene, som hjalp med til at smadre livet for de som anklagede ham - hun skulle være den næste POTUS.
Og det altsammen skulle de gøre storsmilende.
View image on Twitter
Tillykke med fødselsdagen, Pres. @BillClinton! Tak for dit venskab & støtte sammen med dit utrolige lederskab!
Men nu behøver i ikke længere at forstille Jer, Dems. Han er en skidt person. Clintons er dårlige mennesker. De indflydelsesrige handelsrejsende har ikke mere indflydelse at sælge, så nu kan I endelig smide dem ud.
For blot 18 måneder siden stirrede Bill på alle de smukke balloner ved the Democratic National Convention. Ikke flere balloner til Bill. Befamlinger var det som først og fremmest fik ham ud i problemer..
Det ironiske er at intet af dette ville være sket hvis det ikke var for Bill og Hillarys gode gamle ven Harvey Wenstein. Han er den der igangsatte hele denne “Me Too” bevægelse. Når han ikke samlede penge ind til Clintons så voldtog han skuespillerinder. Der kan næppe være tvivl om at vi ikke ville kende til disse ugerninger dersom ikke the #Resistance fandtes. Og the #Resistance ville ikke være her, dersom ikke Hillary svigtede.
Betyder dette så jeg mener Trump er bedre?. Niks. Hans behandling af kvinder er en af mange grunde til jeg ikke kunne stemme på ham. Han og hans administration fortjener al den kritik og fordømmelse den får for dette. The Stormy Daniels fiaskoen, the Rob Porter diskussionen - det hele. Jeg nægter at forsvare eller komme med undskyldninger for nogen af disse frygtelige personer.
Hvis du kan så se fremad. Lad blot være med at forestille dig du er bedre end de kryb du hadede i de sidste tyve år.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails