onsdag den 7. februar 2018

Ikke ringe at leve som topsocialist i Venezuela

Ikke ringe at leve som Chavez - Venezuela

.
Hugo Chavez døde for nogle år siden. Han blev efterfulgt at præsident Nicolás Maduro der nu leder Venezuela og et palads som hans familie med stor glæde benytter.
At leve som Chavez er rigtig sjovt, som vi kan udlede af denne rapport fra en oprørsk lovgiver i Venezuela der omtaler familiens velstand. Det er ikke let, men Wilmer Azuaje, a state legislator, er vedholdende:  
Hans kampagne for at sætte fokus på, hvordan Chavez klanen har beriget sig selv har rigtig mange sympatisører i Barinas, en fattig by med  vandrige landbrugsområder 500 kilometer sydvest for Caracas i Venezuela.
Her ejer den afdøde præsidents familie 17 herregårde, ialt mere end 100000 acres, i tilgift med likvide midler på $550 million (£360 millioner) der ligger i forskellige internationale banker, ifølge det venezuelanske websites Noticias Centro.
Mens almindelige venezuelanere lider under fødevaremangel og en skyhøj inflation handler Chavez familien med US dollars der nu på det sorte marked er eksploderet i værdi.
De bor i de mange palæer i Alto Barinas, som er byens velhaverkvarter, og familien og deres børn lever et priviligeret liv, siger hr. Azuaje, hvis hustru forlod ham for at gifte sig til velstand og nu lever ved siden af Chavez palæerne.
"Min datter går i skole med Chavez børnene,” forklarede han. “Hun fortalte mig at skolens spisesal har tjenere der serverer og rydder op efter børnene.”
Kanon historie, men ikke overraskende.
Vi kan se noget lignende på Cuba, hvor Castro familien også har akkumuleret en enorm velstand til sig selv.  

På såvel Cuba som i Venezuela ser vi socialister der er blevet meget rige ved at skabe et korrupt system hvor enhver skal betale deres bidrag til regeringen.
Det som jeg i den grad undrer mig over er at liberale i U.S. drager til Cuba og Venezuela for at støtte disse mennesker. Vi jkan kun konkludere at de liverale besøgende er stæreblinde eller blot spadedumme, eller måske en kombination.
P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails