fredag den 9. februar 2018

Rohingya muslimer har brug for beskyttelse mod Rohingya muslimer

Rohingya Muslimer har brug for beskyttelse mod Rohingya MuslimerSom det er nu er Rohingya muslimernes problemer alt for velkendte. De er blevet skubbet ud af Myanmar af hæren, der har brændt deres landsbyer ned, slået mændene ihjel og voldtaget kvinderne. Rohingyaerne har bosat sig i lejre i Bangladesh med totalt kaos. Men prøvelserne for dem er ikke forbi. De lider fortsat under gennempryglinger, voldtægt og seksuelt slaveri.... udført af med Rohingyaer.
Alt for ofte er en Rohingya kvides lod at blive overdraget, som kvæg, fra mand til mand - far til ægtemand, soldat til sexhandler - selv i de formodede sikre flygtningelejre.
Vold og misbrug er almindeligt blandt Rohingya, siger eksperter der arbejder i lejrene - et produkt at både konservative traditioner og et samfund præget og hærget af årtiers statsstøttet vold og forvisning.
Statsstøttet vold der er årsag til at mænd slår deres hustruer? NEJ. Jeg mener vi ser “konservative traditioner.” Hvad kunne det så være? Presbyterianske? Katolske? Metodisktiske? Eller noget andet? Det går artiklen ikke op i.
I løbet af en periode på seks dage har FN persopnalet berettet om 306 tilfælde af kønsbaseret vold i lejrene. I disse angreb krævedes i 96% af tilfældene skadestuehjælp, lægehjælp, sagde embedsmændene.
Rohingya mænd kan være meget direkte når de bliver overvældet af deres impulser.
Selvfølgelig banker jeg min hustru,” sagde Sadrul Ameen, der kom til en lejr i Bangladesh for tre måneder siden med sin gravide hustru og barn.
Selvfølgelig slår han sin gravide hustru! Hvad er det dog for et tosset spørgsmål at stille?
Jeg slår min kone for at hun skal opføre sig ordentligt,” tilføjede her Ameen. “Jeg slår hende hvis hun ikke lytter til mig. Der er mange grunde til at slå hende?”
Mange Rohingya kvinder er tvunget til ægteskab mens de er teenagere, arrangerede ægteskaber der binder dem til meget ældre mænd. Mens sådanne barneægteskaber var almindelige tilbage i tiden, er øgningen i den senere tid delvist et modsvar på forfølgelsen ved Myanmars miltær.
"Delvist." Og hvad er så de andre? Det er traditionel muslimsk praksis. The Times strækker sig utrolig langt for at skjule den kendsgerning at Rohingyas egen kultur nærmest tvinger dem til at misbruge deres kvinder og døtre.

Dette er problemet med de muslimske flygtninge. På den ene side, kan man kun føle sympati for dem fordi de må flygte fra en krigszone. Hvem ønsker at leve der?


Problemet er at de værdier de har med sig er barbariske og giver problemer i deres værtsland. Måske ikke så meget i Bangladesh, der er et muslimsk land, hvor ingen vil lægge mærke til det. Men i europæiske lande og Amerika er det at slå sin hustru for at “hun skal opføre sig ordentligt” virkelig noget der vil vække opmærksomhed. Og at tage sig friheder over for andre kvinder såsom voldtægtsbølger som vi har set i Tyskland vil virkelig give opmærksomhed.

Det er derfor at muslimske flygtningen bør være i muslimske lande, ikke i Idaho, New Hampshire og Maine. Indtil de har de samme værdinormer og menenskerettighedsopfattelser som os, bør de ikke have lov at komme hertil.

Det er derfor organisationer som den såkaldte Jewish Family Services organizations er en skændsel, både for det jødiske folk og Amerika, for at lægge sag an for en bedre adgang for muslimske flygtningen med værdier der ikke passer til vort land.

Ed Straker is the senior writer at Newsmachete.com.
Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails