fredag den 27. juli 2018

Muslimers tolkning af ytringsfrihed - Atombomb Holland

Muslimer versus ytringsfrihed


I sidste måned meddelte Geert Wilders, at der var en ny Mohammed karikatur konkurrence der vil kulminere ved en event i det hollandske parlament. Tænk over at selv ikke ikke-politikere kritiserer islam for fuldt ud at forstå hvor unik Wilders er. Han bad mig være dommer i konkurrencen, og det tilbud tog jeg med glæde imod. Jeg er vinder af den første Mohammed karikatur konkurrence i 2015, der endte med at jihadister forsøgte at myrde os allesammen ved the Garland Texas eventen, herunder Geert Wilders, Pamela Geller og Robert Spencer. 
De eneste der døde den aften var de som var kommet for at myrde os. Jeg er vant til at få mordtrusler fra muslimer især i kølvandet på dem jeg fik efter konkurrencen, men jeg har fået endnu flere dødstrusler efter meddelelsen om denne nye konkurrence - langt flere end jeg fået førhen.  
Min karikatur, som du kan se foroven har fået kommentarer fra muslimer om konkurrencen, og den fjerde del af tegningen er af en ægte pakistansk muslimsk politiker der ønsker at atombombe Holland på grund af Mohammed konkurrencen. Det er jo kugleskørt at sige, dog hører jeg ingen muslimer fordømme udtalelsen.
Det ene tilbagevendende ord fra de muslimer der skriver til mig, men som ikke truer mig på livet, var “respekt” og at jeg skulle respektere Islam og ikke tegne Mohammed. Hvad med at respektere mig som kunstner og min ret til at udtrykke, gennem min kunst, hvad jeg tænker? Jeg er tidligere muslim og den mest fredsommelige kommentar jeg har fået fra muslimer er at jeg vil komme til at brænde i Helvede hvis jeg ikke vender tilbage til islam. 
Ingen muslimer, heller ikke dem i Vesten, har skrevet til mig for at sige, “Jeg kan måske ikke lide mohammed tegningerne, men jeg støtter din ret til at tegne dem.” Hvis der er et emne der separerer de som elsker frihed fra alle andre er det ytringsfriheden.
Da ytringsfrihed ikke er en værdi i islam, hvad mener du så reaktionen er fra muslimer når medlemmer af deres tro myrder Mohammed karikaturtegnere? Vi skal blot se på det muslimske svar ved Charlie Hebdo massakren, og hvor mange af dem ubarmhjertigt kørte over ligene for at forsvare islam, den ideologi der motiverede morderne ved Charlie Hebdo.
Og få månederne efter massakren organiserede muslimer en event ved the Curtiss Culwell Center in Garland, Texas -- ikke for at forsvare ytringsfrihed og fordømme jihadister de der myrdede tegnerne - men for at forsvare, forhindre Mohammed i at blive tegnet, forhånet mv. Det var det som igangsatte Pamela Geller til at organisere en Mohammed karikatur konkurrence, der sluttede med en Mohammed kunstudstilling og meddelelsen af vinderen på samme lokation. I forsvar for ytringsfriheden.
Enten går du ind for ytringsfriheden eller også gør du ikke.
Hvis du er interesseret i den nye Mohammed karikaturkonkurrence kan du sende dit bidrag til muhammadcartoons@pvv.nl
Bosch Fawstin is an Eisner Award-nominated cartoonist currently adapting a novel into a graphic novel, to be announced soon He’s the winner of the Mohammad Cartoon Contest, which ended with a jihadist attack where only the would-be murderers died. He’s the creator of the anti-jihad superhero, Pigman, featured in The Infidel series. Bosch’s first graphic novel is Table for One. He is also the author of ProPiganda: Drawing the Line Against Jihad, a print companion to The Infidel.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails