onsdag den 25. juli 2018

Splitternøgne cyklister chokerer børn

Splitternøgne cyklister chokerer børn

JOHN ELLIS

Her forleden aften blev mine to børn forulempet af liberale og den seksuelle revolution. 
Min familie og jeg er af og til i St. Louis på ferie. Vi holder af at køre ture, og St. Louis er så lige i midten og udgangspunkt for vore ture. Vi standser i byer og ved steder, hvor vore børn kan beundre seværdighederne som dette område kan tilbyde. Det min hustru og jeg ikke havde med på planen var at udsætte vore børn for en stor gruppe af splitternøgne voksne.

Efter en dejlig dag hvor vi udforskede den berømte St. Louis Gateway Arch og nød at sejle med hjuldamper på Mississippi River, standsede vi ved en lokal restaurant for at få noget at spise før vi vendte tilbage til vor Airbnb. Restauranten, Square One Brewery & Distillery, var udmærket. God mad, god betjening, dejlig fadøl og anden drikke, og en sjov stund hvor vi morede os med vore børn og genfortalte dagens oplevelser.

Da vi tog afsted derfra var vejen blokeret af en stor gruppe cyklister - en stor gruppe af splitternøgne cyklister. Uden at vi vidste det var vi standset for et måltid lige i midten af ruten for the St. Louis World Naked Bike Ride.. Da vi gik ud af restauranten beordrede min hustru “Se ud af bagruden børn.”

Selvfølgelig, og det er ikke min hustrus fejl, så vore børn ud af forruden og blev udsat for hundreder af splitternøgne voksne. Nogle af de kørende stod op i pedalerne og flashede deres nøgenhed til de ventende biler. Med et juridisk udtryk skulle jeg mene at det helt sikkert kan omtales som “uanstændig blottelse.”
Billedresultat for St. Louis World Naked Bike Ride
Vi forsøgte at undslippe ved at foretage en vending i den forkerte retning - og vores GPS gav os en ny rute. Til vor frustration måtte vi standse ved et kryds da hele paraden af splitternøgne voksne passerede vor bil. Vore to børn blev igen udsat for voksne der lystigt viste deres penisser og vaginaer. Efter cirka 5 minutter var “nøgen paraden” passeret og vi kørte til vor Airbnb.

Nu hvor jeg skriver dette er vi ‘fanget’ i vor Airbnb da the St. Louis World Naked Bike Ride netop passerer huset. Jeg kan høre deres sjofle råb mens de udstiller deres liderlighed. Jeg føler mig krænket og vred. Jeg kan intet gøre. Det er absolut ikke OK at en gruppe voksne må udstille dere nøgenhed og min familie skal så være som fanger indendøre. 

Jeg ringede 911 og fik at vide, “Vi ser på det!”

Hvis jeg tog al tøjet af og gik ind på mine børns skole, ja så ville jeg blive anholdt. Hvis jeg nu gik et skridt videre og tog alt tøjet af og gik rundt i min boligområde - jeg ville blive anholdt. Og det er sådan set helt i orden. Samfunder anerkender behovet for at beskytte børn (og andre voksen) fra den slags. Hvorfor så, tillader samfundet en stor gruppe voksne at paradere deres nøgenhed foran børn under dække af at være en cykeltur? 
Ifølge en hurtig Google søgning:

I Missouri, er det ulovligt at fremvise sine genitalier for andre i det offentlige rum, og dermed chokere de som ser på. Selvom denne forbrydelse almindeligvis omtales som seksuel blottelse, er den i Missouri kendt som “seksuel krænkelse.” Som i andre stater er det at vise sine kønsorganer for børn noget der giver skrappe straffe.
Mine børn, min hustru og jeg blev “chokeret” over al den nøgenhed. Mine børn blev udsat for voksnes kønsorganer. Den seksuelle krænkelse ved the St. Louis Naked Bike Ride brød med staten Missouris lovgivning.Sørgeligt nok var the St. Louis Police Department ikke i stand til (eller ville ikke) gøre noget ved den kendsgerning at mine børn blev forulempet og krænket af the St. Louis Naked Bike Ride.

Betjenten der besvarede mit opkald sagde, som var han ligeglad: “Vi kan kun håndhæve love som vi ser eller har bevis på brydes.”

Så spurgte han mig om jeg havde nogle navne på de individer der havde udstillet deres kønsorganer for mine børn. Naturligvis var jeg ikke i stand til at give ham dem. Da jeg spurgte ham om han som betjent ville opmuntre en privat borger (mig) til at konforntere de kørende for at få deres navne, svarede han benægtende. Ifølge the St. Louis Police Department,ville det have været uklogt af mig at have forsøgt at få navne på de skyldige i uanstændig opførsel. Han føjede imidlertid til: “Hvis du nu havde ringet mens det fandt sted...”

Jeg indvendte og sagde, “Jamen jeg ringede mens det stod på.”

På det tidspunkt afviste han det hele ved at hævde at han ikke kunne gøre noget ved det nu. Efter jeg informerede ham om, at jeg var ved at skrive denne artikel gav han mig adressen på the St. Louis Police Department's Media Relationship Department. Jeg ringede til nummeret (314-444-5603) og fik deres voice mail.

Under telefonopkaldet med betjenten hos the St. Louis Police Department fik jeg at vide at det er byen St. Louis der giver tilladelse og der er intet politiet kan stille op. Han fortalte mig dog at ifølge ham var underforstået at de kørende skulle dække deres kønsorganer og kvinderne have plaster over deres brystvorter. Mindst 50% af de deltagende krænkede den regel, men det afviste the St. Louis Police Department. Faktisk var det sådan at der under paraden var eskorte af St. Louis Police betjente, så noget af den uanstændige opførsel må de have set. 
Så mine børn blev altså udsat for voksnes kønsorganer med tilladelse af byen St. Louis og med beskyttelse af the St. Louis Police Department. Jeg vil vædde om at #MeToo bevægelsen er ligeglad med om min hustru og mine børn blev forulempet af St. Louis' Naked Bike Ride.
Hvis du ønsker dine børn også skal forulempes så stem Democrat til efteråret. Hvis du ønsker at beskytte dine børn så stem for at sikre at den "Blue Wave" ikke finder sted. Og så hvis du ønsker at beskytte dine børn mod regerings sanktioneret forulempelse - så bør du undgå byen St. Louis.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails