onsdag den 24. oktober 2018

Børn lægger sag an - global opvarmning er regeringens skyld

Børn lægger sag an- global opvarmning er regeringens skyld

Højesteret (Supreme Court) har givet tilladelse til en retssag mod regeringen for at denne angiveligt skulle have “forårsaget den globale opvarmning;” der har skadet teenage sagsøgerne.. Jeg mener at disse børn svarer til miljømæssige selvmordbombere, der er klar til at smadre vort lovsystem i håb om at ødelægge al industri og handel.  
De yngste sagsøgere er 8 år gamle - 8 år og så har de en uforbeholden mening om global opvarmning! Nuvel, jeg formoder så at da en 8 årig er kvalificeret til at ændre sit køn så er vedkommende også kvalificeret til at være ekspert i videnskaben om jorden.
Den yngste sagsøger, 8 årige Levi Draheim, siger han ikke længere kan svømme i floden i nærheden af hans hjem i Indialantic, Florida, på grund af øgning i bakteriemængden og fiskedød.  
Samtidig siger 15 årige Xiuhtezcatl Martinez at den globale opvarmning er skadeligt for fremtidens børn.
Klima forandring truer skovene der er rundt om Martinez’ hjem i Boulder, Colorado, og vil føre til mangel på vand, hævder sagsøgeren.
Jeg mener den massive tilstrømning af illegale emigranter har ført til mangel på vand. Tror du så Xiuhtezcatl har et problem med det?
Endnu en sagsøger 18 årige Alexander Lozak, sagde at ekstreme tørkeperioder truer land i Oregon som hans tipoldeforældre begyndte at dyrke.
Måske skulle Alexander sagsøge Solen.
Billedresultat for global warming hoax
Aldrig har så mange været uvidende i så lang tid.
  1. For at have en årsag til at handle skal man formode skade er til stede. Ingen kan fremvise skade forårsaget ved ‘global opvarmning’ fordi netop global opvarmning ikke eksisterer. Forandringer i vejret betyder ikke at mennesket har været inde over. Menneskene har ikke magt til at lave om på vejret.
  2. Når jeg siger global opvarmning ikke eksisterer mener jeg det helt bogstaveligt. Kloden bliver ikke varmere på nogen måde.
  3. Forestillingen om at menneskeforårsaget CO2 skulle have indvirkning på noget som helst er latterlig, da CO2 skabes i naturen selv.
  4. Forestillingen om at CO2 binder varme er latterlig, da CO2 indholdet er mindre end 0,01% af atmosfæren.
Kort sagt er der ikke en bare nogenlunde brugbar teori om global opvarmning. Ikke kun findes en sådan ikke, og således er der heller ikke nogen brugbare påstande om skade, medmindre man har planer om at anlægge retssager for solskin, og regnvejrsdage - og man forestiller sig at mennesket er ansvarlig for alt det.
Jeg giver ikke børnene skylden - de er jo hjernevaskede. I stedet for at lære om kapitalismen og the Constitution oplæres de i hvid skyld, menneskets skyld, og miljømæssig skyld (mangler jeg noget?).
Jeg lægger også skylden på de dommere der tillader dette kan fortsætte. De formodes at fastlægge rammerne for en sag. Disse børn har intet belæg for deres påstande. De er ikke blevet skadet. Jeg mener dommerne kan vise sig at være dummere end børnene.  
Ed Straker is the senior writer at Newsmachete.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails