mandag den 22. oktober 2018

Khashoggi hyldede Hamas' krig mod Israel

Jamal Khashoggi hyldede Hamas krig mod Israel

Hvis man kun får sine nyheder fra de etablerede medier, så vil du have hørt at Jamas Khashoggi var en heltemodig reformist der søgte frihed for regionen og blev brutalt myrdet til tonerne af hip-hop musik af en deling saudiske mordere. Og at det hele blev optaget på hans Apple Watch.
Hvis du er interesseret i kendsgerninger fremfor fake new ved du muligvis allerede at Jamal Khashoggi var leder i Det Muslimske Broderskab, og gammel ven med Osama bin Laden. 
Der bliver sørget over ham i medier der støttede Det Muslimske Broderskab.
Og som Jordan Schachtel har fundet fremstøttede Khashoggi helt klart den krig Hamas fører mod Israel. Ikke overraskende da Hamas er en afdeling af Det Muslimske Broderskab. 
Her er mediernes martyr fra Det Muslimske Broderskab der fejrer Hamas og dets folkedrabskrig for at udslette jøderne.
“Således fremstod Hamas lederne Khaled Meshaal og Ismail Haniyeh meget stolte mens de talte fortroligt og fremførte nye betingelser og beskriver en ny virkelighed, De har genoplivet den palæstinensisk udfordring. .
Alt i denne krig er nyt, herunder de våben der er kommet ind i Gaza, og hvordan kom de derind trods ‘belejringen’? Tusinder af raketter til et lille land der er belejret på landsiden, søsiden og fra luften. Den kendsgerning er et mirakel....
Det enorme netværk af tunneler der strækker sig milevidt under Gaza og grænsen til Israel og Egypten og Hamas ‘soldaterne’ fine træning blev dygtigt benyttet til at påføre fjenden hidtil ikke sete tab. Og de vil blive benyttet igen og igen. Alt dette er med til at bevise at bevægelsen ikke spildte tiden i Gaza.”
En af Jamal store uoverensstemmelser med MBS (Saudi Arabiens kronprins) og det nuværende regime var den skjulte alliance med Israel.  
“Grundlaget er vigtig for arabiske intellektuelle og skribenter der af og til har angrebet indstillingen til modstand i den igangværende israelske krig mod palæstinenserne i Gaza. Dette mærkelige fænomen fortjener analyse. Beklageligvis er antallet af sådanne intellektuelle her i Saudi Arabien højere end gennemsnittet. Hvis en sådan tendens fortsætter vil det ødelægge kongedømmes ærværdige hævd på at støtte og forsvare den palæstinensiske sag siden dengang det blev oprettet ved King Abd Al-Aziz Al-Saud...”
Dette er så mediernes terrorist martyr. .
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails