mandag den 15. oktober 2018

Vi har 12 år til at redde jorden - endnu en gang

For anden gang på 12 år har vi 12 år til at redde planeten

                
                                                                                   
Anthony Watts fra den skeptiske klimablog Watts Up With That har set på den nyeste FN rapport om klima forandring og påpeger, der ikke er noget vi ikke har hørt før.
The United Nations har endnu engang udgivet en dyster klimaforandrings rapport (SR15).og kræver at vi handler før det er for sent. Opsummering her.  Samtidig lader en nærmere undersøgelse af de falske data om klimaet formode, at det at skulle skynde sig er helt uden begrundelse. Se vor WUWT historie: BOMBSHELL: audit of global warming data finds it riddled with errors
Relateret billede
Medierne har pligtskyldigt fortalt om denne seneste runde af ‘Vendepunkter” for klimaet. FN rapporten har strakt deadline for klimaet, som skal være med til at giver mere magt til FN bureaukraterne, til 2030 eller blot yderligere 12 år har vi til at redde kloden!  
Tidligere vicepræsident Al Gore er gået med i koret for at skaffe midler til FN på grund af dette, endnu engang, vendepunkt om opvarmning.
Husk at han engang sagde “Vi har 10 år tilbage” og det sagde han i 2006 med hans "An Inconvenient Truth[.]"
At the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) kan frigive disse rapporter helt åbenlyst burde gøre den kvalificeret til en Oscar. Selv NASAs top klimaforsker er skeptisk: “jeg er enig med@ABTagenda at ved at lade denne rapport fremstå som “vi har kun 10 år tilbage at handle i” som gjort af the @washingtonpost i deres overskrift er hverken korrekt eller noget der hjælper. At tage bedre beslutninger om emissioner er altid noget der hjælper - uanset om det er nu, om 5 år eller om 20 år.”.
— Gavin Schmidt (@ClimateOfGavin) October 8, 2018

Watts fortæller os om en ny bog fra en kollega og klimaskeptiker Marc Morano der oplister nogle flere “vendepunkter” og ifølge dem vil vi alle dø.
Men som den nye bog The Politically Incorrect Guide® to Climate Change afslører har klima ‘vendepunkter’ en lang række historiske gentagelser med ‘rystende’ deadlines og det helt store kaos. Bogen dokumenterer at det første ‘vendepunkt’ kom allerede i 1864 ved en MIT professor der advarede om “klima ekstremiteter” medmindre mennesket ændrede sin opførsel.
Så er der denne fra Al Gore:
Ved FN klimatopmødet i København i 2009 søgte Al Gore at få en FN klimaaftale - og det øjeblikkeligt. “Vi bliver nødt til at gøre det i år. Ikke næste år, men dette år,” krævede han. Og videre “naturligvis går uret, fordi Moder Natur ikke giver kredit eller kaution.”

Gore har advaret flere gange om den lurende ‘vendepunkt.’ Klima forandring “kan gå ud over et vendepunkt og pludselig komme i et højere gear,” påstod den tidligere vicepræsident i 2006.
Laurie David, producenten af Al Gores film An Inconvenient Truth, sagde i 2007, at “vi må og skal handle  gøre noget nu for at standse den globale opvarmning.”
At tale om klimaforandring i termer med et årti eller to er latterligt. Hvis der faktisk er en krise, og vi har fået at vide at vi har 12 år til at gøre noget ved den - ja så er det allerede for sent. Vi kan ligeså godt tænde et kæmpebål og få ristet nogle pølser og se til mens verden går under.
Det er knap værd at bemærke dette, for medierne har fundet det meget sexy at dække omtalen, men adskillige prominente klimaeksperter er i de seneste år begyndt at gå bort fra den katastrofelignende globale opvarmning.  
Det er problemet med de hysteriske, der er ingen nuancer - kun sort og hvidt. Enten er det slut med verden  eller du er mod videnskab, en vantro klimafornægter der burde kastes i fængsel. 
Sandheden er at der er megen uenighed i det videnskabelig samfund - som der altid har været - om hvor varm det er blevet, hvad der er årsag til det og hvor meget denne opvarmning truer os.
Men FN og deres ægte og stærkt troende klimaalarmister bliver ved med at komme med nye deadlines mere baseret på politisk nødvendighed for at skræmme ‘livet’ ud af offentligheden end på baggrund af solid videnskab. De er bare ikke troværdige og fortsætter med at give klima videnskaben et elendigt ry.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails