lørdag den 13. oktober 2018

Er det slut med jihad grundet Trump?

Slut med Jihad, grundet Trump?

Det som svarer til Paven hos Sunni muslimer, Stormuftien af Saudiarabien, en æret person i halvdelen af den muslimske verden har netop erklæret at det er forbudt at slå jøder ihjel. 
Dette er kulminationen af år med udsøgt diplomati mellem Israel og Saudiarabien, med aktiv støtte fra Egypten, Jordan og andre fredelige kræfter i verden, herunder the United States.
Denne fredserklæring fra højeste sted kommer som et klimaks efter et jordskred at strategiske hændelser kulminerende med den saudiske udrensning ved Kong Salman og hans tilsyneladende arving Mohammed bin Salman, der har oppositionspersoner som milliardæren Alwaleed bin Talal låst inde på et hotel sammen med dusinvis af andre magthavere i Arabien for at tvinge dem til at give enorme pengesummer til kongedømmet, der står over for en økonomisk katastrofe med de faldende oliepriser. Den militante del af Saudiarabien og andre Gulf stater er under angreb indefra og kan være ved at falde.
Billedresultat for mohammed bin salman and jihad
Hele denne strategiske udvikling har været omhyggeligt planlagt og orkestreret af den valgte præsident for United States, Donald J. Trump, med aktiv hjælp fra Israel, Egypten og nogle saudiske kongelige. Mens du læser dette er Donald Trump stadig hadet og nedgjort af en stribe korrupte venstreorienterede i Washington D.C. der dog nu sidder med et tomt udtryk i ansigtet.
I denne store strategiske kampagne blev Trump hjulpet diplomatisk af Egyptens El-Sisi, der åbenlyst har erklæret behovet for ægte reform i Islam. Den nuværende skelsættende åbning for fred i verden er ihærdigt blevet imødegået af Obama-Hillarys Demokratiske Parti, der nu afklædes gennem den ene kriminelle seksuelle anklage efter den anden, således at selv Bill Clintons 26 trip på Lolita Express med mindreårige piger, arrangeret og sponsoreret af milliardæren Jeff Epstein nu endelig beskrives i de korrupte medier.
Dette er det samme som total panik for den side. Det betyder at Saudiarabien, den traditionelle leder af Sunni Islam nu igen er på linje med United States, Israel og Vesten mod det dømte gerontologi i Iran, der er så nært allieret med  terrorbander som Hamas, Hezballah, Qatar og Det Muslimske Broderskab. Disse formørkede styrker står nu over for udslettelse.
Trump og hans allierede i den muslimske verden, i Israel, og i de mere fornuftbetonede dele af Asien og Vesten har arbejdet med denne strategi med baggrund i hans årtier lange erfaring og viden om den internationale hotelverden, hvor overlevelse afhænger af den helt præcise kundskab. God, sund forretning og fred hører sammen.
På den muslimske side har Kong Salman af Saudiarabien og nu arving Mohammed bin Salman mobiliseret mere moderne indstillede kræfter i Sunni verden, og taler nu endelig mod de fleste radikale, Sunni præsteskabet, herunder Wahhabis og Salafister, for at få en fredsaftale der er til at leve med.
En sandsynlig medvirken var Trump og Mattis’ utvetydige udtalelse om at the United States nu endelig ville eliminere den velkendte kæde af Sunni ledet morderiske jihad angreb på uskyldige børn, piger, drenge og kvinder der skal sælges til seksuelt slaveri og lignede forbrydelser mod menneskeheden i Afrika, Mellemøsten, Asien og andre steder.
 Billedresultat for end of jihad
Forbrydelser mod menneskeheden er forbudt i så at sige enhver menneskelig tradition, selv hos de som har dobbeltstandarder. Forsvarsminister Mattis har været krystalklar på dette punkt. Ved Trumps besøg i Kina modtog præsident Xi ham i den historiske Forbudte By, et enestående symbol på det gamle Kina. Den Forbudte By har tidligere været åbnet af kinesiske kommunister for besøgende statsoverhoveder. I Kina, Rusland og Mellemøsten kan man opleve historien på første hånd. Trumps modtagelse i Kina og Da Nang (Vietnam) var fyldt med ægte substans.
Det vi ser er en styrkernes rationalisering. Dette er ikke et eller andet sentimentalt symbol af den slags Obama var specialist i. Da Obama bøjede sig for Kejseren af Japan og præsidenten for Kina, lo folk af ham, fordi et ‘tomt jakkesæt’ er morsomt.
Trump er ikke ‘et tomt jakkesæt.’
 I sin historiske tale i Da Nang, Vietnam, kom han med en sandhed alle kender men ikke er klar til at sige højlydt; at Asien har en ekstraordinær historisk tradition og at man bygger med fremtiden for øje og for en strålende fremtid, men at spredningen af kernevåben til tossede ideologier er en klar og nuværende trussel for alle.
Under Trump, ønsker United States at arbejde med Kina og Vietnam, sammen med andre asiatiske magter, for at hindre den trussel. Det er i amerikansk national interesse, men det er også i deres vitale interesse.
Bag scenen, til trods for galskaben i Washington om det indholdsløse “Trump dossier,” er Vladimir Putin en autoritær med snusfornuft. For russerne er Den Store Fædrelands Krig en spillevende erindring, men også et enormt offer der aldrig må gentages. Putin er muligvis en ny Zar, og Zarer var aldrig selvmorderiske.
Ballistiske missiler fra Nordkorea og Iran truer nu eksistensen af enhver nation på jorden. Kernevåben og missiler i hænderne på selvmorderiske regimer gør ingen gavn for nogen nation i verden.
Trumps triumf er også et forenet ‘verdensvåben’ rettet mod de reaktionære kræfter i Nordkorea og Teheran.
Det er virkeligheden bag strategien. Truslen fra ikke kontrollerede kernevåben burde være soleklar for enhver intelligent person, men på en eller anden måde har Demokraterne siden Jimmy Carter benægtet den virkelighed. I stedet er de helt i knæ over for kræfterne i den primitive ørken jihad, en militær selvmordskult der ligner
Imperial Japan i 2. Verdenskrig. 
Sådanne selvmordskulter eksisterer, men de må i sandhed ikke kædes sammen med kernevåben.
Donald J. Trump har rejst verden rundt i forretningsøjemed, haft samtaler med forretningsledere og politikere. Som Trump har vist ved hans flotte besøg i Kina har han ægte respekt for familien og traditioner der binder Kina sammen.Hans yngste barnebarns optræden med klassiske mandarin sange rørte almindelige mennesker i Kina, fordi det gav et signal om respekt og samme værdier mellem tre tusind år gamle kinesisk tradition og et United States der har opdaget sine værdier igen. Kina er altfor for kendt med revolution og at skulle ofre sig.
Det samme gælder Vladimir Putin der har bragt Den Russisk Ortodokse Kirke tilbage og som sin store ideologiske støtte. Almindelige russere og kinesere er ikke nødvendigvis religiøse i den traditionelle forstand, men de ved hvem der er på deres side og hvem der har været årsag til ødelæggelse og kaos i de sidste hundrede år. Nationale selvmord fortjener kun selvmorderiske fanatikere.
Frankrigs Emmanuel Macron har betragtet alt dette meget klogt og har bakket det saudiske gennembrud for fred op, noget EU (der stadig er fastlåst i marxisme) ikke har været i stand til. Men nu må de føle den nye sammenslutning af magter, uanset om de kan lide det eller ikke.
Trump beskrev den nye fælles doktrin om fred og national suverænitet for alle nationer i sin tale i Da Nang.
Når vi har tillid til os selv, vor styrke, vort flag, vor historie, vore værdier - så har andre nationer tillid til os. Og når vi behandler vore borgere med den respekt de fortjener, behandler andre lande Amerika med den respekt som vort land i sandhed fortjener. 
Dette er ikke en eller anden form for homogeniseret “globalisme.” Det er global patriotisme, national kærlighed og stolthed og fred, overfor de ubegribelige
Man kunne kalde det alle aftalers forbillede - den hvor alle vinder.
Donald Trump fortjener vor støtte.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails