tirsdag den 9. oktober 2018

Trump benytter had til at fremme patriotismen

Trump benytter had til at fremme patriotismen

Steve Schiller

Lige straks Donald Trump gik ned ad trappen i Trump Tower i 2015, og da han ‘steg på toget’ i 2016 gik venstrefløjen og de førende medier i færd med at få pisket en anti-Trump retorik op. Det kan der være mange årsager til - nogle ganske rimelige, nogle konspiratioriske. Uanset hvad så der situationen nu således.
Den konstante trommen på krigstrommerne "Damn Trump, Damn Trump, Damn Trump," døgnet rundt, uge efter uge fra det helt store flertal i nyhedsmedierne har fået en pæn del af offentligheden til at slutte sig til et inderligt had mod vor 45. præsident, De hader ham i sandhed. De hader alt han gør, alt han siger, alt han får vedtaget som lov.
Og Donald Trump er udmærket klar over det.
Mennesker siger at Donald Trump ikke er politiker, at han er for ‘ny’ til den komplicerede politiske verden. Set ud fra et historisk synspunkt så er det nok sandt, men Donald Trump spiller dog det politiske spil bedre end nogen anden, jeg har oplevet i min levetid. Det gør hans modstandere edderrasende. 
Præsident Trump oplever, hvordan det han kalder fews nederdrægtig nedgør og tilsviner hvert skridt han tager dag efter dag. Ulig politikere før i tiden - især Republikanske politikere - sætter han sig ikke ind i en skammekrog og med en undskyldende holdning, forsøger at forbedre sig og fortsætter så en trist grå karriere. Han gør lige præcis det modsatte. Han slår igen.
Når han slår igen, fordobler venstrefløjen og medierne deres hysteriske udfald, og så opstår der et ganske interessant fænomen. Rationalitet, og fornuft - som der altid har været mangel på - forsvinder ud af vinduet. Ting der ellers aldrig ville slippe ud af munden på ‘klogeågerne,’ politikerne og nyhedsværterne strømmer ud i æteren og jordbundne, mennesker præget af fornuft  kan bare ikke lade være med at ryste opgivende på hovedet. .
Hvis du vil diskutere eksempler på hysteriet i medierne kunne du springe ud på dybt vand med det samme. Lad os se på immigration. Præsident Trumps politik på det felt har altid været at sætte America First og holde America Secure. Han ønsker at bygge en mur, skærpe grænsekontrollen og sikkerheden og fjerne lovgivning der er bemærkelsesværdig nytteløs når det drejer sig om grundigt at kontrollere potentielle immigranter. Denne politik ville betyde at færre kriminelle og illegale stoffer kommer over grænsen. Amerika er Safe. Alle burde være glade.
I stedet for at hylde Donald Trump for noget som præsident Clinton for tyve år siden sagde var det der skulle til, hvad gør venstrefløjen og medierne så? De løber panikslagne bort fra ethvert fornuftigt argument de engang havde om problemet og begynder at gå ind for åbne grænser og behandle kriminelle fremmede skånsomt, og det uanset hvor obskøne deres forbrydelser end er - eksempel  de oprettede Sanctuary Cities.
Oveni det brændemærker venstrefløjen og medierne præsidenten og enhver der står på hans side - de er xenofobiske og racister. 
Så er der hele postyret med NFL, og at der knæles når nationalsangen spilles, ikke sandt? Spillerne besluttede at gøre dette som en hyldest til ikke kun vort land, men for de som kæmpede og døde for at beskytte friheden i vort land. En football kamp varer mere end 3 timer. The National Anthem tager 90 sekunder. De hævder det ikke er for at vanære flaget. Javel så.
Præsident Trump kan ikke lade være med at berøre problemet og valgte Amerika frem for de protesterende. Jeg erindrer ikke han har talt nedsættende om spillernes holdninger eller deres ret til at protestere. Men han kaldte det mangel på respekt.
Som man kunne forudsige var venstrefløjen og medierne lodret uenige med præsidenten, men da han ikke bøjede sig blev ufornuften og vanviddet endnu værre. Nogle kommentatorer kaldte præsident Trump for ‘hvid overherredømme’ (forresten, hvem bliver ikke kaldt det nu om stunder?), og en foreslog endog at nationalsangen og flaget sådan set repræsenterer racismen. De som er enige med præsidenten er endnu værre end han.  
 Mit sidste eksempel er end ikke noget med politik. Præsident Trump besluttede at benytte (snarere låne fra Ronald Reagan) kampagne sloganet "Make America Great Again."  Vi har set utallige eksempler på college studerende og andre der får deres MAGA kasketter flået af hovedet. Nogle har lidt høretab ved den handling.
Politikere på venstrefløjen og deres medslyngler i medierne har i deres vedholdende nedgøren af præsidenten gjort dette til noget der blot er for sjov og forhånet MAGA sloganet, og nogle kommentatorer har sammenlignet det med folkedrab og hvid nationalisme. Nu har Andrew Cuomo, guvernør for New York, fastslået at Amerika aldrig var Great fra begyndelsen, og ignorerer de fremskridt der i gennem historien er kommet.
Hvad skal vi stille op med disse eksempler (og tro mig der er tonsvis flere) hvad har de tilfælles? De kommunikerer til amerikanere, der arbejder hårdt og stadig elsker deres land, at venstrefløjen og medierne er anti-Amerika. Vi ønsker altså åbne grænser, at lade alle, også kriminelle komme hertil, stoffer skal ikke standses, mangel på respekt for Nationalsangen er helt OK, fordi det jo er racisme, og at forsøge at gøre Make America Great Again er bare en skrækkelig tanke - væk med den.
Hvordan er vi dog kommet så langt ud af den tangent? Svaret er enkelt når man tænker efter. Donald Trump var klog nok til ikke kun at benytte det intense had rettet mod ham til at manøvrere venstrefløjen ud i disse uudholdelige positioner, men også til at afsløre, udstille  venstrefløjens agenda og metoder for hele landet.
I det store og hele er Amerika centrum-højre indstillet og stadig meget patriotisk. Vi ser hvad venstrefløjen og medierne er i færd med, og vi er fuldstændig ligeglade.
Nogle eksperter mener at blå bølge (Demokraterne) vil komme i november. Nogle siger den kan være rød (Republikanerne) Hvis jeg kender vort land forventer jeg en rød, hvid og blå bølge.  
Steve Schiller is Producer for the radio show Steel on Steel, steelonsteel.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails