lørdag den 27. oktober 2018

Jihad karavanen?

Jihad karavanen?

Robert Spencer

CNN fremstod mandag endnu engang som den modige og upartiske fakta kontrollant ved at korrekse de falske usande ting der spredes af vor latterlige og hadfyldte præsident, og det med  overskriften: “Trump går med på højrefløjsrapporter om at immigrant karavanen er infiltreret af ukendte personer fra Mellemøsten.” Og som sædvanlig er præsidenten tættere på det væsentlige end CNN nogensinde har været. CNN har endnu engang vist sig at være, som Trump så passende og utvetydigt udtrykker det - i sandhed fake news.
CNN bemærkede at i et tweet, advarede præsidenten om at ‘kriminelle og ukendte personer fra Mellemøsten er med i “karavanen af tusinder af immigranter fra Centralamerika der flygter fra fattigdom og vold.” Læg mærke til CNNs bemærkning og udlægning af historien: Folkemængden der bevæger sig mod grænsen er “centralamerikanere der flygter fra fattigdom og vold,” - og ikke “en kæmpe skare af unge mænd i den militære duelige alder der bliver transporteret til den amerikanske grænse for at krænke immigrationslovene og skabe provokationer beregnet på at miskreditere Trump nu her før midtvejsvalget.”  
Derpå informerer CNN de venstreorienterede der stadig tager mener det alvorligt med at Trump, som forventet, gør alt forkert og blot skræpper op igen: “Præsidenten bakkede ikke sin påstand op med noget bevis. Sarah Sanders Det Hvide Hus’ pressesekretær fortalte journalister mandag eftermiddag at Trump ‘så klart’ havde beviser der viser at der er personer fra Mellemøsten i karavanen. Sanders gav imidlertid ikke nogen specifik information, og det er stadig ikke klart hvad bevis Trump havde for at vise at der er sådanne individer i karavanen.”
 
Beviset burde være soleklar: CNN ønsker ikke at du skal vide at sådan er det.
The Daily Caller rapporterede mandag at Univision korrespondent Francisco Santa Anna fastslog: “Igår da vi rejste gennem Guatemala bemærkede vi folk fra El Salvador og endog personer fra Bangladesh. Kan du forestille dig hvad de måtte gøre for at være her? De blandede sig i karavanen og forsøgte at krydse grænsen i flokken. Det ville de have stort udbytte af.”
Ydermere fastslog Guatemalas præsident Jimmy Morales sidste tirsdag at hans sikerhedsenheder havde tilbageholdt “tæt på 100 personer der er helt og aldeles knyttet til terror og med ISIS og at de ikke kun var blevet arresteret på vort område, men de var kommet fra deres oprindelseslande.” Guatemalas minister for Strategiske Efterretninger, Mario Duarte bekræftede at “de pågrebne individer, der er tilbageholdt, anklaget eller returneret til deres hjemlande er tæt på 100.” Han henviste til “adskillige borgere fra Syrien, med falske papirer som var blevet retsforfulgt for” og derpå deporteret i 2016.
De etablerede medier har gjort et nummer ud af den kendsgerning at Morales ikke siger at myndighederne i Guatemala har fanget 100 Islamisk Stat jihadister blandt pøblen der nærmer sig grænsen til USA. Imidlertid har det ikke betydning: Hvis jihadister fra Islamsik Stat kunne komme ind i Guatelmala tidligere, så kan de gøre det igen, og de har nok sluttet sig til karavanen.
Denis Omar Contreras, en af lederne af den nyeste march til grænsen afviser denne mulighed:: “Der er ikke en eneste terrorist her,” idet han hævder at den eneste vej til USA var fra Honduras, El Salvador, Guatemala og Nicaragua og føjede til: “Så vidt jeg ved er der ingen terrorister i disse fire lande, udover de korrupte regeringer.”
Så vidt han ved! Men hvordan kan Denis Omar Contreras være sikker? Er der noget der ville gøre det umuligt for jihadister at infiltrere denne folkegruppe? Vi ved at jihadister mange gang har forsøgt at komme ind i USA langs grænsen mod syd.
Der er betydelig Hizballah aktivitet i Latinamerika - aktivitet analytikere i årevis har advaret om er en trussel mod USA.  
Men CNN og Denis Omar Contreras ville gerne have dig til at tro at jihadister bare ikke kan have infiltreret den nyeste immigrant karavane. Donald Trump er racist fordi han siger noget sådant.
Hvis nogle af de som er på vej kommer ind i USA og begår jihad vold, vil CNN og Contreras og alle de andre der snerrer af Trump i dag så undskylde? Regn ikke med det. Det allerbedste vil være at der slet ikke kommer nogen ind fra denne karavane, for så kan CNN og resten fortsætte med at kalde Trump racist for at holde dem ude.
Robert Spencer is the director of Jihad Watch and a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center. He is author of the New York Times bestsellers The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) and The Truth About Muhammad. His new book is The History of Jihad From Muhammad to ISIS. Follow him on Twitter here. Like him on Facebook here.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails