torsdag den 13. december 2018

De Gule Veste er noget Rusland står bag hævder Frankrig

De Gule Veste er noget Rusland står bag hævder Frankrig


Recepten for totalitære regimer der undertrykker folkelige protester er blevet meget let.
1. Vent på russerne nævner en politisk bevægelse (og ignorer så den kendsgerning at russerne sådan set troller alle).
2. Nu kan du så hævde at bevægelsen er en konspiration fra Rusland.
3. Derpå kan det behandles som et angreb fra udlandet.
4. Forbind så det hele med Facebook. Så kan det benyttes til at få indført censur på internettet.
De samme taktiske metoder som de russiske kommunister og de tyske nazister benyttede til knægte politiske dissidenter er nu et standard værktøj for de uliberale venstreorienterede partier i Vesten.


De Gule Veste, og deres protester er vokset sig store. Så nu er det på tide at spille Boris og Natasha kortet.
Frankrig ser nu på den påståede russiske rolle i at få ekstra gang i bevægelsen De Gule Veste, efter rapporter er dukket op, der formoder at Moskva tilknyttede nyhedsmedier spreder falsk information om protesterne. de såkaldte Gule Veste
Frankrigs sikkerhedstjenester ser nærmere på¨om de russiske nyhedskilder har boosted hashtags for at fremme demonstrationerne. sagde Udenrigsminister Jean-Yves Le Drian søndag i et radiointerview. Hans kommentarer kommer efter rapporter der viste at 600 Twitter konti var med til at sætte skub i protesterne over energiskatterne.
Og naturligvis gjorde de det. Af egeninteresse. De var også med til at booste Black Lives Matter. Og hundredvis af andre politiske bevægelser. Det er da pudsigt som Venstrefløjenj har fokus på dette når det kunne overlappe Højrefløjen. Og med pudsigt mener jeg kynisk totalitært.

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails