søndag den 23. december 2018

Han duede ikke

Mattis duede ikke

American Thinker læsere blev advaret mod General Mattis for over et år siden i denne artikel.  Kort fortalt var Mattis, og vedbliver at være, en støtte i kampen mod global opvarmning.
Problemet med global opvarmning fortsætter med at være en pålidelig og enkel lakmusprøve. Hvis nogen tror på global opvarmning, så kan du være sikker på han er globalist der forhåner Vestens civilisation. .
Så var der hans støtte til islamisten Anne Patterson, der af det egyptiske folk blev foragtet for hendes støtte til Det Muslimske Broderskab.
Så var der sagen hvor han tillod en af sine underordnede i 2007 at udnytte Fox Company, of Task Force Spartan i Afghanistan for at fremme sin egen karriere.
Siden den artikel er Mattis’ karriereforløb blevet en del mere omfattende. Trump ønskede at få transkønnede ud af militæret, og det på grund af de omkostninger der følger med. Mattis var imod, og forsinkede ordren. Depression over køn tilhørsforhold er en af de værste mentale sygdomme, med en selvmordsrate på 50. Hvem med en fornuftigt sind ville lade mennesker lide af denne kondition i nærheden af våben eller maskineri? En der sætter ideologi over effektivitet og fælles indsats.
Mattis argumenterede for at blive i Afghanistan og så bort fra Trumps ‘mavefornemmelse.’ Der er ingen mening i at blive i Afghanistan. Når nogen holder inde med at betale for det importerede korn der tillader Afghanistans befolkning af fordobles hvert 25. år, så vil Afghanistan kollapse. Mattis grunde til at blive i Afghanistan er at enten bekæmper dem der eller bekæmper dem  her..Det omvendte er sandt. Ved at fortsætte med at give dem næring, mad, skaber vi fremtidige terrorister. Metoden til at holde vort land sikkert er ved at forbyde dem at komme hertil. 
Mattis indgik en "selvmord pagt" med Steve Mnuchin og Rex Tillerson der gik ud på, at hvis en af dem blev fyret så skulle den anden også trække sig. Normalt ville en arbejdsgiver der hører om en sådan pagt, afskedige dem alle lige med det vuns.  Det gjorde præsidenten ikke, og Tillerson viste, hvor ineffektiv han var. Tillerson vil ikke kunne bruge megen tid på at være leder for the Boy Scouts of America fra nu af: Han tillod at der kom homoseksuelle troppeledere, for Boys Scouts og nu overvejer den hæderkornede institution at erklære sig konkurs som svar på påstande om voldtægt. Som Mattis steg Tillerson i graderne ved at fremstille sig positivt. Realiteten viste det var et falsk billede. 
Billedresultat for mattis fired
Så gjorde Mattis noget der ‘åndrigt’ viser at han har et besynderligt syn på virkeligheden. Han beordrede at jetkampflyenes kampberedthed skal øges med 80% i september 2019, og samtidig skal omkostningerne til operationer og vedligehold reduceres. Mattis's ordre virker helt forkvaklet.  For eksempel havde F-35 en rate på 15% med  "fuld kampberedthed” i 2017. Når det drejer sig om the USAF's F-35s, sagde  Lt. Gen. Jerry Harris i en kongres høring i marts, at “den nyere F-35 med 3I eller 3F software vil være i stand til at være i luften 60-70% af tiden, der er ganske flot, men at the Air Force's 100-block 2b og ældre F-35s' er nær på eller lidt under 40 Han sagde at operationsomkostninger varierede baseret på produktionsserier og brug, men var cirka $50,000 per time."
Det ser ud til at Mattis gav ordre til øgningen i brugbarhed uden at se nærmere på årsagerne til, hvorfor anvendeligheden for flyene har været så lav.
Hvad har vi brug for med den næste forsvarsminister? Til en begyndelse, en der kan se behovet for at sparke Tyrkiet ud af NATO. Alle de penge der er brugt i Syrien er blevet brugt på at bekæmpe proxy styrker hos vor formodede allierede.
En der aldrig har aldrig privat har fløjet med et fly tilhørende en virksomhed der har indgået kontrakt med forsvare, og heller ikke vil gøre det. En der kan fortælle præsidenten at han skal skille sig af med chefen for Air Force, der er en agent for  Lockheed Martin.  Den som vælges skal heller ikke tro på global opvarmning.
David Archibald's latest book is American Gripen: The Solution to the F-35 Nightmare.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails