mandag den 10. december 2018

Polen troller miljøforkæmperne ved FN klimamødet

Polen troller miljøforkæmperne ved FN klimamødet

Her er så en polsk morsomhed som vore konservative polsk-amerikanske venner burde holde af.
Diplomater og klimaeksperter var forsamlet til et møde der varede to uger om menneskeskabt global opvarmning i Katowice, Polen. Formålet med møderne er at styrke Paris Klima Aftalen og dæmme op for den påståede klimaforandring, som miljøforkæmperne hævder finder sted, og hvor man hævder årsagen er afbrænding af fossile energikilder.
Bemærk at den største Bøhmand for miljøfolkene ikke er olie -. det er kul. For dem er kul så ondt at præsdient Barack Hussein Obama lovede at få lukket hele U.S. kulindustrien ned gennem regeringens tunge hånd med regulativer. 
Hvordan blev konferencen i Katowice sat igen?
Orkestret De Polske Minearbejdere - iklædt smarte sorte uniformer og bærende traditionel hovedbeklædning, slog en melodi an som gjorde  de delegerede konfuse da de ankom til konvent centret i Katowice, en by i hjertet af Polens kulindustri.
Der blev med stolthed fremvist kul rundt om i konventspavillionen. Kul, formet som juveler blev solgt. Et kosmetikfirma med kul som grundlag priste endog produkter som man hævdede ville være ‘godt for både krop og sjæl.’ 
I sine åbnings bemærkninger henvendte Polens præsident Andrzej Duba sig til de delegerede og sagde at Polen ingen planer har om at opgive kullet. Og hvorfor skulle man det? Polen er det land i Europa med den største kulproduktion og beskæftiger cirka 100000 mennesker i mineindustrien. 
Kul er grundlaget for knap 80% af Polens energibehov. 
The New York Times fortalte at præsident Duba genfremsatte sit pro-kul budskab på den anden dag af konferencen ved ikke at gå til møder og i stedet besøgte han en kulmine i Brzeszcze for at være med i fejringen 'Barborka,' en højtidsdag for St. Barbara, kulminearbejdernes skytshelgen.
Billedresultat for polish coal miners band
Det kan man da kun holde af. Polen, som præsident Trump er langt mere direkte end andre i at imødegå de globale miljøforkæmpere. Kina, for eksempel, taler ‘sødt’ til miljøforkæmperne, samtidig med man uhæmmet bygger flere kulkraftværker som var der ingen andre alternativer.

Og du kan bide spids på at Frankrigs befolkning ville ønske de havde en leder som Duba, der ikke er villig til at ofre sit lands nationale interesser til de falske Global Opvarmings guder.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails