lørdag den 29. december 2018

Regeringen lukker ned -kun dårligt?

Regeringen lukker ned - kun dårligt? 

Dov Fischer
Vi er nu nogle dage inde i “Government Shutdown” — eller som jeg foretrækker at kalde det, the “Trump Filibuster.” Er Himlen så faldet ned? Er havene begyndt at stige? Er vor planet ved at komme sig?
’Det er sandt at the U.S. Postal Service ikke omdeler post - men det er ikke på grund af the “shutdown.” Det er fordi det er Jul og Nyt År. Posten vil blive omdelt og the TSA og lufthavnskontrollørerne vil arbejde som de altid gør, ICE vil være ved grænsen, regeringens månedlige betalinger fra Social Security til fødevaremærker vil blive sendt ud. Vore mænd og kvinder i militærer vil få betaling, ligesom deres materiel vil blive vedligeholdt. 75% af the Government har penge til det meste af 2019.
Da Republikanerne ‘shut down’ the Government under Obama, opsatte han kynisk barrierer for at hindre folk i at besøge the World War II memorial og the Martin Luther King monument. Det var i overensstemmelse med hans ondsindede narcissisme der fik mobiliseret så mange i the Lost Decade fra januar 2009 til at Trump blev indsat i 2016.
Der var ingen grund til at Obama skulle lukke ned for de nævnte ting, blot kynisk smålig politik. De steder krævede ikke penge for at holde åben. Præsident Trump kan holde dem åben. Og mange andre nationale skatte kan også forblive åben, det er blot the Tourist Welcome Centers der lukkes, da nationens sikkerhed kan være i fare.
Denne Trump Filibuster er virkelig nødvendig og uden ulemper. CNN og MSNBC - Fox News også - vil skulle fylde deres programmer med “nyheder” 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, så de vil fremstille the Trump Filibuster fuldstændig latterlig og unødvendig og hele skylden skal lægges på Trump. De vil give den globale opvarmning skylden. Snestorme vil få skylden. Tornadoer, orkaner og Kevins Hart’s tweets om the shut down. De vil give the Trump filibuster skylden for at Michael Moore tager på i vægt, og at Ocasio-Cortez ikke er i stand til at huske om hun blev valgt til Kongressen, Senatet eller the New York State Assembly. Det hele vil være fyld og sludder. Intet af det betyder noget. Hvert tredje minut på Fox, vil der være en alarmklokke fulgt af “Fox News Alert.” Fox aficionados har for lang tid siden lært at overhøre det.
 Billedresultat for government shutdown gif
Intet er ændret og intet vil blive ændret. De midlertidigt ledige federal arbejdere vil alle få deres løn, ligeså snart regeringen åbner igen. Mueller vil blive ved med det han nu gør. Pengene til det er der - helt til januar 2014.
Husets Demokrater vil ikke få noget problem med at få federal betalinger til deres dusinvis af efterforskere og advokater mens de gør klar til de næste to års non-stop efterforskninger i Trumps skatter, hoteller, golfbaner, og Trumps hårspray. Demokraterne vil stadig have penge til at flyve til D.C. hver mandag morgen og tilbage i weekender. The shutdown er faktisk ingenting. Eller i bedste fald humbug.
Her er hvad der ikke er humbug, Hvis præsidenten giver sig med at bygge en Mur, vil der var en stor Demokratisk fremgang i 2020. Vær sikker på det, og det uanset hvilken rente Forbundsbanken fastlægger. Etniske ‘kaukasiere i blåt arbejdstøj, vælgerne fra the Rustbelt stater som Pennsylvania, Ohio, Wisconsin, og Michigan —stemte på ham i 2016, fordi de følte han ville være en anden slags politiker, nemlig en der opfylder sine løfter. På så mange andre områder har han indgyt tillid hos sine vælgere. Men Muren er det allerstørste, hans kardinal løfte: “Read my lips. Ikke flere ulovlige grænseoverskridelser, Hvis vi holder af vor grænse, så kan du beskytte din grænse.” Den Wall er hans ultimative forpligtelse.
Dersom han trækker sig fra løftet om the Wall, selv om et år, vil det signalere over for de som har stemt på Trump, de som ikke har stemt i årevis, mennesker der boykottede valg, fordi “de er alle svindlere og løgnere,” at han er endnu en charlatan.

Dersom han står fast vil han erfare en enorm trofasthed fra mennesker der vil stemme på han i 2020 med den faste overbevisning at “han har kæmpet for os, og nu må vi slås for ham.” Det er så enkelt og en fortælling som dette lands hjerteblod elsker: Mr. Trump Goes to Washington. Forkæl dig selv og bliv inspireret, og se den film igen. Eller forkæl dig selv, med disse tre minutter.

Der kan ikke være tvivl om at vi har brug for en grænse Mur. Demokraterne — Obama, Hillary, Schumer, alle deres ledere — krævede en mur for år tilbage ....indtil de indså at en porøs grænse er adgangsbilletten til at få enhver Republikansk rød stat til at blive en California blå. 
Vendepunktet der har overbevist mange tidligere ubeslutsomme amerikanere om at der ikke er nogen erstatning for en Mur kom med den seneste Caravan. For at benytte Al Gore frasen;, “Debatten er forbi. Videnskaben er afgjort.” Vi kan ikke kontrollere pøbler på tusinder der samler sig for at komme over grænsen blot med droner og elektroniske sensorer. Amerika har brug for en Wall. Mure fungerer. Hvis de ikke fungerede, ville Obama og Eric Holder have bygget nogle stykker som et “shovel-ready job” når de skulle finde andre metoder udover Solyndra for at få brugt “stimulus money.”
I to år har Democrats været Modstandsbevægelse. De har bekæmpet Trump på alle fekter, om hver eneste detalje som det er latterligt at være imod. De blokerede for selv de mindste og ubetydeligste udnævnelser fra præsidenten. Med de mere betydningsfulde nomineringer som dommer Brett M. Kavanaugh, skabte de et cirkus med en direkkte løgner der under ed fordømte sig selv, og dermed så alle de klovne der slugte det råt, for at de kunne “modstå” Trump og skabe en platform for at fremme deres aspiranter som præsident. Cory Booker kom til at spille Spartacus. Kamala Harris benyttede lejligheden til at få folk til at glemme at hun ‘sov sig op’ op af den politiske stige med Californiens Democrat Willie Brown. Amy Klobuchar klarede sig bedre end så mange af de andre og dermed har hun diskvalificeret sig selv i denne Modstandsbevægelse.
Fysikkens love viser at mange reaktioner genererer lige så mange mod-reaktioner. Det Democrats har gjort ved at “modstå” præsidenten så tomhovedet i to år er at de dermed har fremstillet præsident Trump med en særdeles god grund til at gå videre for fuld speed uden at begynde at finde på et kompromis med dem.
De vil ham det ilde, og han opnår intet hvis han spiller med efter deres regler. Han vil i stedet ved at stå op imod dem og bare være Trump effektivt “modstå” dem. Efter to år med obstruktioner fra deres side på hans indsatser på at opfylde valgløfter han afgav, kan de så nu erfare to år med kontrol over the House, samtidig med at de sådan set er lammet og heller ikke er i stand til at opnå noget.
Lad derfor blot Regeringen være ‘lukket ned’ et år eller to. Lad the House Democrats efterforske i to år mere, det vil de gøre alligevel. Dersom de vover at indlede en Rigsretssag, vil denne aldrig gå gennem the Senate, og vælgerne vil lade dem betale for at spilde to år ved at de har blokeret for the Wall og intet opnået. 
Og hvis ‘Gud forbyde det’ nogen krydser grænsen mod syd og forårsager ulykker i løbet af de næste to år - flere dødsfald som følge af narko, flere trafikdræbte, fler våben benyttet til terror, eller terrorister - så vil manglen på the Wall ramle ned over dem.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails