mandag den 25. marts 2019

En tyve år gammel film forløber for Mueller heksejagten?

En tyve år gammel film forudsagde Mueller heksejagten

For tyve år siden var Will Smith stjernen i en fremragende film ved navn Enemy of the State. Dengang virkede den som ren fiktion. Den blev kritiseret for sin skildring af regeringsmisbrug af hi-tech værktøjer for at overvåge og ødelægge et menneskes liv. Disse værktøjer forekom ikke realistiske i 1998. Vi der gik ind og så filmen var altså naive.
I filmen får en mand til opgave at overvåge, holde øje med hvordan Canadagæs opfører sig, og ved et tilfælde optager han et mord med det skjulte kamera i parken. Ofret, en republikansk senator havde stædigt nægtet at stemme for the Telecommunications, Security and Privacy Act der ville give regeringen tilladelse til at gøre det den sådan set gør netop i dag. Det at senatoren nægtede var ikke acceptabelt for morderne der var agenter hos NSA. Regeringen er forhippet på at udvikle den lovmæssige myndighed til at overvåge amerikanerne uden hensyn til omkostningen og de forfatningsmæssige krænkelser.
Hvem kunne vide, der for tyve år siden at så meget af filmens forudsætninger ville indtræffe? Det er der det begyndte. Eller måske ville de begynde år før 1998.
Da fuglemanden gennemser filmoptagelsen indser han at er i besiddelse af noget meget værdifuldt og chokerende. På det tidspunkt har NSA allerede identificeret og fundet ham og aflyttet hans telefoner, og en gruppe agenter fra NSA får til opgave at få fat i båndet og alle midler må benyttes. Fuglemanden indser at hans liv er i fare og flygter.
Han møder Will Smith en gammel bekendt, og smider ubemærket båndet ned i hans taske, derpå rammes han af en bil og dør. Smiths karakter, som Robert Dean, har altså ingen anelse om hvad båndet indeholder. Dean bliver så identificeret som en lejlighedsvis kontakt med den døde mand, og derfor vil han være NSA’ næste offer.
Agenter bliver sendt afsted for at smadre hans liv lige så sikkert som Mueller er sendt ud for at med succes at ødelægge Michael Flynn’s liv og Manaforts og Cohens. Disse paralleller fra det virkelige liv vil ødelægge enhver og med alt der skal  til hvis det samtidig smadrer præsident Donald Trump. Sådan er de. Det er hvad de gør. Se Sidney Powell's bog  Licensed to Lie.
Den andel del af historien har intet med the New York Mob at gøre. Smiths karakter forsvarer personer der kommer i karambolage med den lokale mafia. Da NSA erfarer dette, beslutter deres agenter at ruinere ham. De dræber en gammel kærest som han har foretninger med. De røver, vandaliserer og aflytter hans hjem og fremstiller ham som kriminel. Han mister sit arbejde, sin kreditværdighed, og for en tid sin hustru. Manuskriptforfatteren David Marconi skrev en fremragende historie, han var forud for sin tid. Det han skrev bliver nu opført i vort liv i 2018. 
John Voight spiller NSA bossen, en forløber for Mueller. Han beordrer sine slyngler til at efterforske alt i Smiths liv og karakter for at finde båndet og ødelægge det. Den kendsgerning at Dean er uskyldig i alle anklager, har en hustru og søn betyder nada for dem, ligesom Mueller og hans hold af ansætte våbenbrødre absolut ikke bekymrer sig om de liv de smadrer.  
Dette er nederdrægtige personer  – Mueller, Rosenstein, og deres kohorte af slyngler. De har set stort på the Constitution, krænket enhver juramæssig præcedens. Deres mission er helt tydelig: *Ødelæg Trum med alle til rådighed værende midler.* 
Vi har netop erfaret at Bruce Ohr, der mødtes adskillige gang med Christopher Steele efter han officielt blev fyret som en FBI kilde aldrig er blevet udspurgt af Mueller. Ohrs hustru skrev angiveligt det berygtede dossier der skulle ødelægge Trump. De andre medspillere i ‘kuppet’ er heller aldrig blevet udspurgt af Mueller. I Muellers verden er de nemlig ‘de gode fyre.’ Vi har erfaret at Kina havde fri adgang til Hillarys private server i fire år. Kina kendte til hvert træk the U.S. foretog sig da hun var Udenrigsminister. Vor FBI og DOJ (justitsministerium) vidste det og gjorde intet. De var alle travlt optaget af at berige sig selv, sælge givtige kontrakter, sælge hemmeligheder. 
Nå men tilbage til filmen - nu kommer karakteren Gen Hackman i spil, “Brill.” Han er tech-nørd, eks NSA og skridt foran hele den nederdrægtige forsamling der leder det. Han kender alt til hvordan de arbejder. Smiths karakter anmoder om hans hjælp og så sker der noget.
Billedresultat for enemy of the state brill 
Har vi amerikanere der elsker dette land og the Constitution en Brill? Er der nogle gode drenge der arbejder på lovens og sandhedens side? Aner det ikke. Jeff Sessions bliver forhånet for ikke at gøre noget, men hvis det var sandt ville Trump vel afskedige ham? Er Huber i Utah på sagen? Svært at sige. En ting er dog krystalklar: Der er ingen læk fra den klike.
Tør vi håbe på at de er ‘på sagen’ med alle de som er deltagere i ødelæggelsen af Trump? Hvem ved? Vil nogen fra Clinton kampagnen og Foundation forbryderne nogensinde blive stillet til ansvar for alle de alvorlige forbrydelser de har begået?  Will Strozk, Page, McCabe, Brennan, Comey, etc. vil de nogensinde blive gjort ansvarlige for deres plan om at få lavet et valgresultat om?
Lad os håbe der er en “Brill” på vort hold, en eller en gruppe af nogen, der vil afdække og afsløre sandheden, mennesker der i sandhed elsker landet og ikke er motiveret af vrede over at en ‘udefrakommende’ vandt posten som præsident. Det skal der bare være, ellers er det forbi med dette land. 
Se endelig filmen. Den vil minde dig om hvor giftig regeringsmisbrug af magt kan være og er. Og den har af de mest kloge, mest tilfredsstillende slutninger der er set længe. Må konklusionen på Mueller slendrianen og det mulige Obama-Brennan-HRC bedrag være lige så berigende og tilfredsstillende.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails