onsdag den 13. marts 2019

Statsstøttet marihuana - angreb på familien og nationen

Statsstøttet marihuana - angreb på familien og nationen
Vor grundige nye rapport "The Costly Fraud of Marijuana Normalization," afslører de dystre sandheder, og de skræmmende økonomiske omkostninger ved en dagsorden om at legalisere marihuana, Progressive har formået at snyde alle ved at hævde at “medicinsk” marihuana (et andet ord “rekreativt cannabis”) skal lovliggøres som et smertestillende middel ved diverse sygdomme og i sidste ende lindre stress og smerte. I denne rapport vil du se at alle advarslerne, og der er mange, afstedkommet ved statsstøttet stofafhængighed er rædselsvækkende og uholdbart.
Billedresultat for state sponsored pot
Normalisering af marihuana er et progressivt social retfærdigheds røgslør som man angiveligt mener afslutter diskrimination mod de sorte og hispanic bander der ender i fængsel eller dør, Denne "West Side Story" er et dække for tobakslobbyen - de helt store penge der går ind for legalisering af pot - beregnet på at få¨mennesker til at gå fra cigaretter til marihuana. 
Hvorfor lader progressive fra Joe Biden til Claire McCaskill deres politiske fremtid være afhængig af legalisering af pot? Svaret er ikke den Oleanna du måske forestiller dig.
Når Staten indfører et monopol på et narkotisk stof med læger helt fremme som ‘beskyttende’ stofsælgere bliver Staten en kriminel virksomhed der styrer en plantage af stofafhængige. 
Progressive skruer uret tilbage til 1960’erne - med læger “ der anbefaler pot” ligesom de engang anbefalede Lucky Strike cigaretter. Rygning påvirker ufødte børn, de unge, og de 93% i Washington D.C. der ikke ryger marihuana betragtes som en avanceret civilisation.
Vi er vidner til Sjette Fase i Demokraternes plantageprojekt,. Den Sjette Fase består af statsejede marihuana karteller og monopoler der bedøver deres borgere til permanent fiasko, sløvhed og dermed garanti for at de stemmer blåt. En påvirket befolkning er som slaverne i Plantagen, ikke i stand til at tænke, få succes, de smides i fængsel eller i afhængighed af velfærdsstaten. Dette er en kriminel fascitisk bandegørelse ved statsregeringen.
Den Sjette Fase har her for nylig fået kontrol over større byers midte (i marihuana kartel stater), markeret af invasioner af hjemløshed og stofrelateret vold i rekordhøjt antal. Byer der er berørt omfatter San Francisco, Los Angeles, Denver, Seattle, Portland, Washington D.C., Chicago, Baltimore, Detroit, Cleveland, New York, og endog St. Louis (porten til handle med stoffer mod Øst).
Democrats måtte ændre strategi i post-Obama æraen fordi præsident Trumps politik gør op med de 5 faser for at oprette Democrat plantagen, så fin skildret af Dinesh D'Souza.
Phyllis Schlafly's overraskende støtte til Donald Trump fik på effektiv vis afsluttet Democrats proppen stemmeboksene med stemmer af illegale immigranter. Marihuana propper stemmeboksene med stofafhængige.
Stater der “normaliserer” pot kræver og indfører ofte en eller anden kombination - gratis husly, borgerløn, gratis sundhedshjælp, gratis mad og svære skatter på virksomheder og private for at betale for al det ‘gratis’ og de andre kriser som stofafhængigheden fører med sig. Vi ser ikke dette ske i ikke-marihuana-kartel stater. 
Jeg bruger ordet “normaliseret” i stedet for “legaliseret” fordi ikke statsstøttet marihuana stadig er ulovligt. Når marihuana “normaliseres” er der flere anholdelser. Der er mere kriminalitet og vold, når udenlandske karteller og lokale bander kæmper mod staten og hinanden for en luns af det meget store narkomarked. Når hele staten stinker af pot, bliver det lige så udbredt som sodavand.
Er marihuana så virkelig et problem? Når masser af mennesker bruger serotonin påvirkende stoffer som opiater eller meth, så bryder helvede løs. Marihuana påvirker på lignende vis serotonin receptorer og påvirker på samme måde livet som andre Klasse 2 stoffer. At handle med opiater er langt mere farligt fordi tobakslobbyen (der støtter “legalisering af pot”) har fået hjernevasket alle til at tro at pot virkelig er godt for mennesker.
Brug af ‘stoffer’ er forløberen for vold med våben og vold i hjemmet. Kriminalitet, vold, hjemløshed, skilsmisser, arbejdsløshed, velfærd, fiasko i skolen, børn der går tabt, og fattigdom er de resultater af elendighed vi altid ser - men vi forstår sjældent hvor disse problemer begynder.
Statsstøttet stofmisbrug er svindel og bedrag på alle områder. Staterne tager skatterne , afgifterne fra marihuanaen og løber langt væk. De lokale myndigheder, politi, domstole, den lokale handel, anklagerne, skolerne, forretningerne og skatteyderne står tilbage med alle de økonomiske, sociale og kriminelle konsekvenser. 
Tobakslobbyen, Willie Nelson, og nogle få politicos bliver rige. Domstolene i stater der har legaliseret pot drukner i rødt blæk (underskud). De bruger mindst 10-20 gange mere på de socioøkonomiske skader end staten tjener ved skatterne. Så springer skatterne i vejret for at redde din by. 
Vi må og skal forsvare os, og lægge sag an for at få afsluttet de statsdrevne narko monopoler. De fleste staters forfatninger kræver, at staten tjener for den generelle velfærd for borgerne. At slæbe dem tilbage til en mørk tid, uden at stille spørgsmål strider mod forfatningen.
På forbundsplan skal alle anvendelige forbundslove benyttes med stor ihærdighed. Amerika har ikke råd til "Sanctuary Drug States" der suger løs af nationens velstand. Data om kriminalitet, sociale udfordringer og velfærds forbrug er katastrofale, og ydelserne er rekordstore.
Udover dette kan præsident Trump give magt til de almindelige borgere for at få¨stater gjort stoffri med vor "Family Substance Abuse" order. Den er et simpelt, men effektivt lovligt magtfuldt værktøj som familierne med lethed kan bruge til at få gjort op med misbrug og vild i deres familier og boligområder.
David R. Usher is President of the Center for Marriage Policy

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails